Bilgisayar Mühendisliği Ödevleri (Ücretiyle Yaptırılacak)
-
oop ve database ödevlerini yaparım hacı. Ödevi gönderirsin ücretini söylerim, kabul edersen pm at?
-
Bizim muhendislik fakultesinde bir kız hocaya gidip "Hocam ben bilgisayar muhendisligini koca bulmak için seçtim, benim konuyla alakam yok geçirin beni" Demişti.
-
HolyOne bunu yazdı
Bizim muhendislik fakultesinde bir kız hocaya gidip "Hocam ben bilgisayar muhendisligini koca bulmak için seçtim, benim konuyla alakam yok geçirin beni" Demişti.
Ağlamak istiyorum .
-
Gençler üniversiteye girerken bölümleri kendileri seçmiyor genelde aileleri yönlendiriyor kısmende olsa zorlayabiliyorlar.Belki bu arkadaşın kız arkadaşı da istemeden ailesinin yüzünden bu bölüme girmiş olabilir o yüzden fazla üstüne gitmemek lazım.Ha eğer kendi isteğiyle girdiyse bu ödev konuları zaten bilgisayar programcılığının can alıcı noktaları olduğu için kendi bindiği dalı kesiyor demektir o da kendi kararıdır yapacak bir şey yok
-
VBDream bunu yazdı
parasıyla yapın beyler, siktir edin etiğini.
Parasıyla yapın demesi ne kadar kolay değil mi? Yarın öbürgün bu insan mezun olacak, senin benimle aynı sektöre girip iş peşinde koşacak. Okulu öyle böyle bitirmeyi başarıp diplomasını alacak. Bizim salak zihniyetli piyasa kodamanları her zamanki gibi bilgili insana değil diploması olana bakacak. Belki bu gün sırf para için yardım ettiğin adam senin işine taş koyacak. Bugün ödevden üç beş kuruş kazanacaksın ama ileride belkide daha fazlasını kaybettirecek, bunları bilemezsin. Zaten piyasa gereksiz boş beleş bilişimci kaynıyor, en azından bir tane artmasını engellemek yararımıza olur. Böyle insanlar yüzünden bu sektörün adı lekelendi ve iyice dibe çekilmeye başladı. Bu tip insanlarla karşılaşanlar herkesi bunlar gibi sanıyor, sonra faturasını biz ödüyoruz.
Başlıktaki arkadaşa gelince daha ödevini yapmaktan aciz ne diye mühendislik okuyor ki? Elbette bunu söylemek bana düşmez. Ama bu tip insanları bilişim gibi bir sektörde görmek içimi acıtıyor.
-
HolyOne bunu yazdı
hahaha :D :D
-
Herkes ağzına geleni konuşuyorda bu mezun olan herkes layığı ilemi bitirdi?
Hadi onu geçtim torpili olmadan işe girenlerin yüzdesini bana bi söylesenize ?
Yüzde kaçınız birkere bile kopya çekmedi ? Yada mühendislik alanı diyebileceğiniz kaç tane projeye imza attınız bir öğrenci olarak ?
Evet bencede mühendis kendi işini kendi yapabilmeli haklısınız ama gelipte doğrucu davutluk yapacak temizliğe sahipmisiniz ki ?
Keşke herşey kanuna ve düzene uygun olsa herkes yaptığının hakkını alsa ama uyanın artık bu hayalden..
-
ErotikPanda bunu yazdı
Yüzde kaçınız birkere bile kopya çekmedi ? Yada mühendislik alanı diyebileceğiniz kaç tane projeye imza attınız bir öğrenci olarak ?
Evet bencede mühendis kendi işini kendi yapabilmeli haklısınız ama gelipte doğrucu davutluk yapacak temizliğe sahipmisiniz ki ?
Keşke herşey kanuna ve düzene uygun olsa herkes yaptığının hakkını alsa ama uyanın artık bu hayalden..
ben bu sorulara kendi adıma evet diyebilirm. ama bu bir şeyi çözmez. yanlışın olduğunu herkes biliyor ama sıkıntı bu yanlışı savunmakta.
öğrencinin suçu olduğu kadar sistemin de suçu var. hadi sistem belli, öğrenci buna göre kendini düzeltebilir, herkes aşağı yukarı ünviersitede
aynı eğitimi alıyor, üniversite yol gösteriyor sadece, bugüne kadar öğrendiğim her şeyi bireysel olarak öğrendim. kimse bana yol göstermedi,
kendi başıma oturup çalıştım. ben yapabiliyorsam diğerleri de yapabilmeli diye düşünüyorum. ve eğitim yerine bence bunun bilincini oluşturmak
daha önemlidir.
-
ErotikPanda bunu yazdı
Hocam konuya ikinci mesajı attım sonrasında yeri değil diye konuşmayayım dedim de illa konuşturuyosunuz. 4 sene okudum bilgisayar mühendisliğini , canımı dişime taktım bitirdim.Şimdi yüksek lisans yapıyorum. Gün oldu sabaha kadar threadlerle posix fonksiyonları ile uğraştım, uykusuz kaldım. Konuyu açan arkadaş üzerine alınmasın da, biz böyle kıvranırken dönemimizdeki -bazı- kızlar gittiler üst dönemdeki elemanlara iki göz kırptılar ödevlerini yaptırdılar. Sonra da gelip bizimle aynı notları aldılar. Piyasaya çıktığın zaman millet okulda neler yaptığına değil genelde ortalamana bakıyor. (Az önce bi arkadaşın belirttiği hödük godamanlar.) Senle aynı ortalamayı almış kız senin onda birin bilgiye sahip değil ama aynı keseye konuluyorsun. Zoruna gitmez mi?
Bu arada konuyu açan arkadaş kusura bakma ama benim de dolduğum bi ana geldi, fitili ben ateşlemiş oldum sanırım.
-
NmC bunu yazdıErotikPanda bunu yazdı
Hocam konuya ikinci mesajı attım sonrasında yeri değil diye konuşmayayım dedim de illa konuşturuyosunuz. 4 sene okudum bilgisayar mühendisliğini , canımı dişime taktım bitirdim.Şimdi yüksek lisans yapıyorum. Gün oldu sabaha kadar threadlerle posix fonksiyonları ile uğraştım, uykusuz kaldım. Konuyu açan arkadaş üzerine alınmasın da, biz böyle kıvranırken dönemimizdeki -bazı- kızlar gittiler üst dönemdeki elemanlara iki göz kırptılar ödevlerini yaptırdılar. Sonra da gelip bizimle aynı notları aldılar. Piyasaya çıktığın zaman millet okulda neler yaptığına değil genelde ortalamana bakıyor. (Az önce bi arkadaşın belirttiği hödük godamanlar.) Senle aynı ortalamayı almış kız senin onda birin bilgiye sahip değil ama aynı keseye konuluyorsun. Zoruna gitmez mi?
Bu arada konuyu açan arkadaş kusura bakma ama benim de dolduğum bi ana geldi, fitili ben ateşlemiş oldum sanırım.
Bide sektörde kadınların erkeklere oranla daha cazip sayıldığını biliyoruz.Belkide NmC nin yerine Seastar'ın kız arkadaşını işe alacaklar başvurdukları şirketde.