Bilgisayar Mühendisliği Ödevleri (Ücretiyle Yaptırılacak)
-
up
-
bazıları bu dersleri almak için ne emekler sarf ediyor.
bizim şikayet etdiyiklerimiz bazıların hayalidir,lafi doğru lafmış
c# ödevini pm atarsın ama yapacağıma söz vermiyor.yapa bildiğim kadarıyla,zamanım oldukca yardımcı olurum
-
NmC bunu yazdı
Ya şöyle konuları görünce çileden çıkıyorum arkadaş.. 3. Sınıf olmuş hala parayla ödev mi yaptırıyor? Sonra da piyasaya çıkınca ben bilgisayar mühendisiyim niye işsizim diyolar.
kalıplaşmış cümle . her benzer konuda birisi muhakkak yazar bunu .
-
livane bunu yazdıNmC bunu yazdı
Ya şöyle konuları görünce çileden çıkıyorum arkadaş.. 3. Sınıf olmuş hala parayla ödev mi yaptırıyor? Sonra da piyasaya çıkınca ben bilgisayar mühendisiyim niye işsizim diyolar.
Ben bizim bölümdeki bazı samimi olduğum arkadaşlarıma da söylerim. Arkadaş kontenjan kapatma, kim dedi sana gel bilgisayar mühendisliği oku diye. İlgin yok, bilgin yok, hiç umursamıyorsun. O kadar bu bölümün bu okulun hayalini kuran insan var. Gelip yer kaplama bari. Geldiysen de hakkını ver. Neyse yeri değil hakikaten.
-
ingilizce biliyormu acaba
-
androidi pm at bakayım bi çok kasmayacaksa yaparım
Keyr00t tarafından 14/Mar/13 21:05 tarihinde düzenlenmiştir
Not: Bilgisayar mühendisliğini çok istiyordum ama Harita mühendisi oldum aq. Anlayacağın kontejan doldurma konusunda yukarıdaki arkadaşla aynı fikirdeyim. Yaktınız beni :) -
Bilg. müh. bütün önemli derslerinin saymışsın neredeyse...
Sınavlarınada başkası girsin baride tam olsun..
İş güç'e aç hocam bu konuyu.
DrKill tarafından 14/Mar/13 23:04 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKill bunu yazdı
Bilg. müh. bütün önemli derslerinin saymışsın neredeyse...
Sınavlarınada başkası girsin baride tam olsun..
İş güç'e aç hocam bu konuyu.
sanane arkadaşım baltalama konuyu. senden yorum beklemedim. yapacak olanlar varsa yapar zaten. babadan oğula nesil misiniz çözemedim ki?
-
amma çemkirmişiniz adama :d tamam doğru değil vs vs o kısmını geçtimde adam zaten sizce bu yaptığım doğru mu dememiş ki :D
üşenmeyeceğimi bilsem yardım edeyim dicem hocamda son dakka bi bahane bulup yapmam kesin o yzüden baştan hiç bulaşmayayım :d
-
livane bunu yazdıNmC bunu yazdı
kalıplaşmış cevap , her benzer konuda birisi yazar ardından biride muhakkak bunu yazar.