folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bilgisayar Okuyanlara Sorulan Sorular

Bilgisayar Okuyanlara Sorulan Sorular

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

+ sen bizim okulun sitesini hackler misin?

+ e okulu hackleyip notları değiştirebilir misin?

en popüler iki tane.

=)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Erkek

şimdi bunları okurken komşu aradı tv çekmiyor şuna bir el at dedi. bide priz bozukmuş :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

-Hoca en iyi bilgisayar ne kadar?

-En iyi bilgisayar markası ne satın alacamda (şu an sanırım çinde 200-300 milyon dolara alabilirsin süper bilgisayarı)

-Hacı şu pc'ye bi format atıver sana zahmet. (kahretsin ya yeter!)

-Şu face'i kırarmısın hacı (face'i kırsam senin yanında ne işim var orada çalışırım amk)

-(Hayatımda hiç duymadığım bir siteye) " nokta nokta sitesine nasıl üye olacam?" (okuman yazman yokmu angut [yaşlı insanları tenzih ederim] )

Tonlarca boktan soru.

DrKill tarafından 31/Ara/12 17:59 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Al işte yine birisi bilgisayar için aradı :))) ayar yap diyor puff

bide nedense herkes bilgisayarı aldıkdan sonra soruyor güzel mi diye kötü nesen bir dertt iyi desen aynı bir dert

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

- hacı benim bilgisayar yavaşladı sağda solda ekrana bir şeyler çıkıyor bir sürü dosya çoğaldı akşama bizim eve gelip şunları süpürelim (olur hacım elektrik süpürgesini alıp geliyorum)

- hacım nerdesin benim internet girmiyor google açmıyor (google ana sayfa başka bir sayfaya yönlendiriyor). nerde isen arabayla hemen geleyim almaya (istanbuldayım desem almaya gelecek sanki)

- komşu benim oğlanın internet girmiyor akşam yemekten sonra bir bakabilirmisin? (müsait zamanda bakarız deyip kaçıyorum internete yapmaya kalksam şu nedir bu nedir bu neden buraya geldi bu dosya nerden çıktı biz koymadık oraya şunu nasıl yaparız bunu nasıl bir ton soru yağmuruna tutacaklar)

- bir başka komşu gelir ; komşu biz internet alacaz ama hangi paketi alacaz seçim yapamadık bir türlü yardımcı olurmusun. (tabiki diyorum günlük internet kullanımınız nedir kaç saat internet kullanacaksınız, ne amaçlı kullanacaksınız oyun falan oynayacakmısınız, kameralı görüşme yapacakmısınız diye sorular sorduğumda havada kalmasın diye yavsf sen şöyle bize ucuzundan ayarla geçsin biz günlük 3-5 saat kullanırız haberleri okur radyo dinleriz falan filan deyip geçti)  6 gb kotalı olan interneti tavsiye ettim (tabi adamlar çömez ilk başta 49 TL.lik sınırsızı önerdim kabul etmediler aşağı çekelim biraz daha diyince) kampanyadan sonra normalde 25-30 TL gelmesi gerekirken 145 TL fatura gelmiş sonra tekrar bana gelip demezler mi hani abicim bu 29 TL gelecekti fatura niye bu kadar geldi diye girdğiniz siteleri inceleyelim ailenin fırlama çocuğu paso metin2, karahan v.s. online oyunları oynamış saatlerce sonra demezler mi ben anlamam kardeşim ben telekomla 29 TL.ye anlaşmıştım ben bu kadar öderim demez mi bende git telekoma söyle dedim ben telekomda mı çalışıyorum :(

- Tanıdık biri telefonla cebimi arıyor abi şu msn kameralı görüşmeyi nasıl ayarlayacaz manitayla görüntülü konuşacamda sana zahmet gelip şunu ayarlarmısın :(

- Bir başka komşu gelir yavsf bizim oğlan ben kızıma karne hediyesi iphone aldım apple kimliği neyin nesidir hiç bir şey (müzik, video v.b.) yükleyemiyoruz buna nasıl olacak bu iş akşama gelde şu telefona bir el at bakalım (hay hay emrin olur)

- Hacım benim laptop yavaşladı eskiden hızlıydı neden böyle oldu akşama sana getirsem şunu hemen yapıversen sana zahmet olacak (yok kardeşim ben yapamam bilgisayar tamircisi değilim git bilgisayarcıya yaptır)

- 15 TL.ye hevesle crysis oyununu alan arkadaş arıyor abicim oyun açmıyor nasıl olacak bu sabahtan beri uğraşıyorum çıldırıcam yardım et diye (git 15 TL verdiğin adama sor bana niye soruyorsun dediğimde 1 saat sonra evime geldi meğerse dandik bir laptopa kurmuş saatlerce kurulmasını beklemiş bunun ekran kartı kaldırmıyor dediğimde y..rrak kaldırmıyor kaç para verdim ben bunu ödeyene kadar anam ağladı diyor o zaman git oyunu aldığın adama sor o yardımcı olsun dedim)

- çocuğuna powerpoint ödevi veren komşu yenge gelir. komşu bizim çocuğa öğretmen ödevi vermiş bu ödev yapılıp cd'ye yazdırılacakmış nasıl yapacaz bunu (benim cevabım ; yenge ben powerpoint eğitimi almadım ben bilmiyorum anlamam bu işlerden siz en iyisi öğretmeni arayın size telefonda anlatsın dedim gönderdim saatlerce başımın etini yiyecekler)

- Bir başka abi gelir yavsf bizim bilgisayarda bazı resimler, düğünde piknikte çekildiğimiz resimler hepsi silinmiş nereye gittiler acaba (bilgisayara format attırmışlar masaüstüne resimleri atmışlar (yeğenini arıyor dayı ben masaüstüne attım diyor) format atarken eleman yedeklememiş :) bilgisayarda bana gösteriyordu hahh tam işte burdaydı kardeşim resimler nereye gitti demez mi. bende ; ben nerden bileyim abicim sizin resimlerinizin bekçisimiyim, biraz bekle belki kasaba kıyma, kuşbaşı almaya gitmişlerdir tövbe yarabbim dedikten sonra git format attırdığınız bilgisayarcıya götürün adam kurtarsın resimleri silmiş dedim vay o.ç. diyip kasayı geri götürdü)

... liste bu şekilde uzayıp gider aklıma gelenler bunlar :)

essan tarafından 31/Ara/12 18:10 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

bilgisyarla bu yaşta çok haşır neşir olunca bana da şu sorular geliyor:

-gel şu dilekçeyi yazalım

-gezi listesini yazalım

-şu hoparlör çalışmıyor bi baksana

-yav ben win8'e flash kuramadım

-bana win8 versene

-okul bilgisayarlarını kameralarını heklesene ( oldu hacı ben de kevin mitnickim zaten)

-ya şu pcye usbyi takamıyorum

vs. vs. daha neler neler... yakın bir arkadaşa skype üzerinden nasıl format atcağını bile öğretmeiştim birlikte format atmıştık onun bilgisayarına.. bi süre sonra bıkıyor insan..

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

gardaş bi sitede biz açalım :?

Living Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Bugün gelen bi istek;

500-600 lira gibi bi bütçemiz var. Bize şöle kaliteli bi laptop bulur musun hocam?

Tabii dedim. Bulayım, sizi ararım :))

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

pc değil inşaat okuyorum. pc müh isterdim.

şu ana kadar aldığım soruların en saçması:

laptopun pili bozuk, tamir edebilir misin?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Valira
    Valira's avatar
    Dişi

bilgisayari birak teknoloji ile alakali bir muhendislik vs. okuyosan bile geliyo bunlar feciii

The ability to destroy a planet is insignificant, next to the power of the force.
Toplam Hit: 5613 Toplam Mesaj: 42