Bilgisayarım Ele Geçirildi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeliMermi
    DeliMermi's avatar
    Erkek

hotmail den farklı kafadan uyduruk bi hesap açıp kendi niye yazışmıyor, yoksa pc hala virüslümü?, virüslü bilgisayar nasıl tamir edilir diye sorsaydı, cevap çok gelirdi, yok zaten biliyorum diyorsa tamam, o zaman yazışmayımı bilmiyor? ağzımı laf yapmıyor? IP adresini mi tanıyorlar, Şirket bilgisayarı değilse yani sabit IP si yoksa modemi kapat aç yaptığında IP adreside yenilenir, Olmazsa internet cafemi yok? Sen tanıyorsun sen daha iyi yaparsın

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

bu olay private hacking denen ve hedef tabanlı saldırılardan biri istanbuldaki kişi bu işi yaptırmıştır kendi yapmamıştır örnek veriyorum local de kullanılan şirket bilgisayarlarına istediniz veriyi yüklersiniz kimseninde ruhu duymaz.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Siser
    Siser's avatar
    Erkek

değerler tartışılır.. tartışın.. dalgada geçin.. farketmez.. ama muhasebe prog kullananlar bilir.. pc kasmasın diye virüs prog çalıştırmazlar.. ki a.gülün şirketteki pc sinde prog bile yüklü değil.. ist kişi yapmıştır çünkü olay patladığında bu kişi evet ben yaptım bu da sana ders olsun demiştir.. bu kadar.. diğer sorduğunuz soruların her birinin bi cevabı var ve ben bu cvp ları verirdim tek tek ama ciddi soru göremedim...

HolyOne Babanızın Nelere İhtiyacı var?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

Siser bunu yazdı:
    -----------------------------

değerler tartışılır.. tartışın.. dalgada geçin.. farketmez.. ama muhasebe prog kullananlar bilir.. pc kasmasın diye virüs prog çalıştırmazlar.. ki a.gülün şirketteki pc sinde prog bile yüklü değil.. ist kişi yapmıştır çünkü olay patladığında bu kişi evet ben yaptım bu da sana ders olsun demiştir.. bu kadar.. diğer sorduğunuz soruların her birinin bi cevabı var ve ben bu cvp ları verirdim tek tek ama ciddi soru göremedim...

düzgün yaz 2 dakka  ya.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ayşegülün suçu ne?

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wolf_34
    Wolf_34's avatar
    Erkek

Nikoteen bunu yazdı:

beyler toplanın konuyu açıklıyorum;

Şimdi bu ayşegül izmirde bir muhasebede ön şirket ve hat pazarlıyormuş.Sonra ayşegül bunu facesinde msninde paylaşıyor ileti olarak.Nişanlısıda diyor ki;sen bunu nasıl paylaşırsın ? ayşegül de diyorki ben zaten mali müşavirlik sınavını kazandım bu saatten sonra rkimde olmazsın.Nişanlısıda bozuluyor tabi bunun msnini hackleyip karalama kampanyaları düzenliyo.Ayşegülle arakdaşı da sanıyorki msnini başkası hackledi halbuki bütün pisliği yapan nişanlısı ama bunlar başkası sanıyor.

Sonra ayşegül de bu arkadaşına diyoki benim msnimin hacklendiğini eski nişanlıma kanıtlamam lazım.Sen birilerini bul bunun msnini hacklesinler ki o da görsün msnin hackelenbilir bişey olduğunu eskide olsa nişanlımdır vicdanen rahat edeyim diyo.Arkadaşı da bunu çok mantıklı bulmasada arkadaşımdır nede olsa deyip geliyo bizden yardım istiyo.

Yani anlıcanız ayşegülün suçu ne ?

Koptum ya hacı:)))

DALIMIZI KIRANIN AĞACINI KÖKTEN KESERİZ,,,,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habitrail
    habitrail's avatar
    Erkek

hayde konuya bak yaw Allah sabır versin çık işin içinden çıkabilirsen o kadar okudum bi ... anlamadım. Tavsiye tahribat bitmeyen hikaye

Düşünmeden öğrenmek vakit kaybıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

saat 10:12 ve ben daha uyumadım bendemı sorun var yoksa herkezmı benım gıbı bı bok anlamıyor. uyumalımıyımmm :S

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

6.sayfada ki yorumun: 

Sephiroth bunu yazdı:

bence bu konuyu ünlü hacker YALÇIN ÇAKIRA iletmelisin o snaa yardım eder :D

buda 7. sayfadaki yorumun.. 

Sephiroth bunu yazdı:

gerekli konularlada testis geçer artislik yaparlar. yardım edecek adamlar konulara yazsa bu bir kural olsa. artislik yapan banlansa ortalıkta mal mal yorumlar yerine linkler anlatımlar olsa? ADMİN'e sözüm

çelişmeyin arkadaş kendinizle.. hem t*şak geçiyosunuz.. sonra admine sözüm bilmem ne.. 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

tabiki bir yolu var fakat öncelikle msnin discovery diye bi sürüm var onu bulup kendi pcnize yükliceksiniz google a discovery yyazarsanız çıkar . sonra o arkadaşın nişanlısına selam yazıcaksınız ardıından !imitate yazıp boşluk bırakıp karşıdankinin ağızından istediğinizi yaza bilirsiniz. !imitate yazdıgınızda karşıdaki konuşur normal yazdığınızda siz kolay gelsin.

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
Toplam Hit: 15978 Toplam Mesaj: 81