Bilgisayarımda Büyük Sorun Açılmıyor
-
yani bip bip sesi gelmmiyor o zaten hiç gelmiyordu bilgisayardan harddisk sesi olur ya inceden okunur ilk başta :D hoş bi ses yani elektrik gittiğindemi bilmiyorum ama öyle bri ses çıkartır hard disk. ya fan da haklı olabilirsin. 4 tane dişi varya onlardan biri kırık ama daha önce kırık olmasına rağmen çalışıyordu... :S
-
Clickanddie bunu yazdı:
-----------------------------
yani bip bip sesi gelmmiyor o zaten hiç gelmiyordu bilgisayardan harddisk sesi olur ya inceden okunur ilk başta :D hoş bi ses yani elektrik gittiğindemi bilmiyorum ama öyle bri ses çıkartır hard disk. ya fan da haklı olabilirsin. 4 tane dişi varya onlardan biri kırık ama daha önce kırık olmasına rağmen çalışıyordu... :S
-----------------------------benimde başıma gelmişti böyle bi problem. her yolu denemiştim. fanı yerine oturttuğumu sanıyormuşum meğer. hiç yerinden bile oynamıyordu, meğer tam oturmamış. yalnız ekrana görüntü gelmiyorsa biostan bip sesi gelmesi lazım :| neyse hocam servise bi göster derim. kolay gelsin
-
kanka işlemci okunmuyor heralde yani ısınıyor ama işlemciyi çıkarıyorum yine aynı şekilde tepsikisiz çalışyıor takıyorum bir değişiklik yok :S . Ayrıca benim servis görmüşlüğüm mü var fakir im ben. hay sokayım ya p4 pc imiz vardı oda gitti . Ben dışarı çıkıp bi miller alayım bi sigara yakayım ay ı izleyeyim eve geleyim maç yorumlarına bakıp yatayım yarın olmazsa çöpe atıcam servislik para yok.
-
ethernet ışığı 10 sn ye yanıyor 10 sn sönüyor 10 sn yanyor 10 saniye sönüyor? acaba başlayıp başlayıp resetmi atıyor?
-
Clickanddie bunu yazdı:
-----------------------------
kanka işlemci okunmuyor heralde yani ısınıyor ama işlemciyi çıkarıyorum yine aynı şekilde tepsikisiz çalışyıor takıyorum bir değişiklik yok :S . Ayrıca benim servis görmüşlüğüm mü var fakir im ben. hay sokayım ya p4 pc imiz vardı oda gitti . Ben dışarı çıkıp bi miller alayım bi sigara yakayım ay ı izleyeyim eve geleyim maç yorumlarına bakıp yatayım yarın olmazsa çöpe atıcam servislik para yok.
-----------------------------para alacaklarını sanmıyorum. isteseler bile max 10tl. miller alma sigara içme yaptır yada çöpe at hocam.
-
kanka uzun biiiiipppp sesi geliyorrr :S:S:S
-
ve bu biiiipp sesleri kendini tekrarlıyor :S sürekli olarak
-
galiba buldum nette bir arkadaşımızda aynı sorunu yaşamş ve güç kaynağındn kaynaklandığını anlamış bende güç kaynağı alıcam 380 w yeter heralde
-
aynı sorunu yaşayan başka bir arkadaşımızda ram edeğiştirmiş ve sorun çözülmüş :S:S benim sorunum ra mi işlemcimi güç kaynağımı?
-
Bip seslerinden sorunun neden kaynaklandığını bulabilirsin.İnternette bip sesleri açıklaması var oku ona göre davran.