folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayarımda Büyük Sorun Açılmıyor

Bilgisayarımda Büyük Sorun Açılmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

yani bip bip sesi gelmmiyor o zaten hiç gelmiyordu  bilgisayardan harddisk sesi olur ya inceden okunur ilk başta :D hoş bi ses yani elektrik gittiğindemi bilmiyorum ama öyle bri ses çıkartır hard disk. ya fan da haklı olabilirsin. 4 tane dişi varya onlardan biri kırık ama daha önce kırık olmasına rağmen çalışıyordu... :S

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:
    -----------------------------

yani bip bip sesi gelmmiyor o zaten hiç gelmiyordu  bilgisayardan harddisk sesi olur ya inceden okunur ilk başta :D hoş bi ses yani elektrik gittiğindemi bilmiyorum ama öyle bri ses çıkartır hard disk. ya fan da haklı olabilirsin. 4 tane dişi varya onlardan biri kırık ama daha önce kırık olmasına rağmen çalışıyordu... :S

benimde başıma gelmişti böyle bi problem. her yolu denemiştim. fanı yerine oturttuğumu sanıyormuşum meğer. hiç yerinden bile oynamıyordu, meğer tam oturmamış. yalnız ekrana görüntü gelmiyorsa biostan bip sesi gelmesi lazım :| neyse hocam servise bi göster derim. kolay gelsin

Nerde o eski TBT...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

kanka işlemci okunmuyor heralde yani ısınıyor ama işlemciyi çıkarıyorum yine aynı şekilde tepsikisiz çalışyıor takıyorum bir değişiklik yok :S . Ayrıca benim servis görmüşlüğüm mü var fakir im ben. hay sokayım ya p4 pc imiz vardı oda gitti . Ben dışarı çıkıp bi miller alayım bi sigara yakayım ay ı izleyeyim eve geleyim maç yorumlarına bakıp yatayım yarın olmazsa çöpe atıcam servislik para yok.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

ethernet ışığı 10 sn ye yanıyor 10 sn sönüyor 10 sn yanyor 10 saniye sönüyor? acaba başlayıp başlayıp resetmi atıyor?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:

kanka işlemci okunmuyor heralde yani ısınıyor ama işlemciyi çıkarıyorum yine aynı şekilde tepsikisiz çalışyıor takıyorum bir değişiklik yok :S . Ayrıca benim servis görmüşlüğüm mü var fakir im ben. hay sokayım ya p4 pc imiz vardı oda gitti . Ben dışarı çıkıp bi miller alayım bi sigara yakayım ay ı izleyeyim eve geleyim maç yorumlarına bakıp yatayım yarın olmazsa çöpe atıcam servislik para yok.

para alacaklarını sanmıyorum. isteseler bile max 10tl. miller alma sigara içme yaptır yada çöpe at hocam.

Nerde o eski TBT...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

kanka uzun biiiiipppp sesi geliyorrr :S:S:S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

ve bu biiiipp sesleri kendini tekrarlıyor :S sürekli olarak

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

galiba buldum nette bir arkadaşımızda aynı sorunu yaşamş ve güç kaynağındn kaynaklandığını anlamış bende güç kaynağı alıcam 380 w yeter heralde

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

aynı sorunu yaşayan başka bir arkadaşımızda ram edeğiştirmiş ve sorun çözülmüş :S:S benim sorunum ra mi işlemcimi güç kaynağımı?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuz_ruhu_03
    tuz_ruhu_03's avatar
    Erkek

Bip seslerinden sorunun neden kaynaklandığını bulabilirsin.İnternette bip sesleri açıklaması var oku ona göre davran.

Toplam Hit: 3623 Toplam Mesaj: 34