folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayarımda Büyük Sorun Açılmıyor

Bilgisayarımda Büyük Sorun Açılmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

virüs format at

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

anakart üzerindeki power kablolarını da çıkardıysan onları dikkatlice tekrardan tak.. ve mutlaka o 4pinli sarı siyah power kablosunu kontrol et.. genelde onu takmayı unutuyolar..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

son iki arkadaşım beni yanlış anladılar power tuşu çalşıyor fanlar dönüyor ancak uzun biiiip sesi geliyor ve ekrana hiç bişey gelmiyor bios bile... virüs olsa bios görünürdü power tuşu olsaydı sorun fnalarda çalışmazdı ışıklarda yanmazdı. sanırım ramlarde problem var

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:
    -----------------------------

son iki arkadaşım beni yanlış anladılar power tuşu çalşıyor fanlar dönüyor ancak uzun biiiip sesi geliyor ve ekrana hiç bişey gelmiyor bios bile... virüs olsa bios görünürdü power tuşu olsaydı sorun fnalarda çalışmazdı ışıklarda yanmazdı. sanırım ramlarde problem var

-----------------------------

söylediğim 4pinli power kablosu işlemciye güç sağlar.. power tuşu değil.. kontrol ettiysen ayrı.. 

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

arkadasım remlerinin 1 tanesi ile açmayı dene bazen yapıo bu tarz sakatlıklar yada ekran kartınıda sok ole anakartın ekran seysini dene ama bunları parça eksilterek yap daha sonra tamamlayarak sorun bul ben bu sekilde 2000den kalma pcmi hala çalıstırabiliorum :D

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

kesintisiz uzun bip sesi geliyorsa %99 ram den dir %1 işlemci olasılığı var ramleri çıkar temizle tak makinen de iki tane ram varsa tekini çıkarıp dene açmazssa ötekini dene daha da olmassa ramleri başka pc de dene 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

hacım izmirdeysen yardımcı olayım. değilsen bulunduğun şehirden vardır illaki bir donanımcı tbt de :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek

bunun gibi bir sorun benimde başıma gelmişti. bilgisayar açılıyor 10 saniye sonra duruyordu. herşeyi tam tekmil kontrol ettim sorun yok gibi duruyordu. meğer anakartın bir yeri kasada bir yere değiyor ve kısa devre oluşuyormuş. anakartın altına silgi koydum düzeldi. sonraları yine yapmaya başlayınca tüm vidalarını değiştirdim. ondan sonra bir daha böyle bir problemle karşılaşmadım.

boş
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MrRankeR
    MrRankeR's avatar
    Erkek

hocam ben söylemeden sen bulmuşsun anlattığın herşey power supply sorunu bariz.

bide p4 makina demişsin eskidir o en az 5-6 yıllıktır ve power supply sorunu çıkarması normal.

pedere verdiğim eski kasamdada aynı sorunu yaşadım ve power supply değiştirerek çözdüm.

ama güç kaynağı alırken aldığın yerle anlaş eğer sorunum bundan kaynaklı değilse geri getiririm diye...

Hayat; nefes aldıgımız anların toplamı degil nefesimizi kesen anların toplamıdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

biosta hafiften ötme varsa işlemci bloğunu kontrol et aynısının bi değişiği başıma gelmişti

Toplam Hit: 3625 Toplam Mesaj: 34