Bilgisayarınız Yüzünüzü Tanısın Ve Açılsın
-
Eğer bilgisayarınızın işletim sistemi microsoft firması tarafından yapılmışsa, abartmayalım Winxp ve Vista Uyumlu bu program şu işe yarıyor; bilgisayarınıza kuruyorsunuz kameradan yüzünüzü taratıyorsunuz akabinde bilgisayarı bir daha açtığınızda bilgisayar sizin yüzünüzü tanıyor ve öyle açılıyor. Yani şifre sizsiniz.
Unutmadan aydınlık bir yerde yüz taraması yaptırın...
Kurulum Notları
Install Notes:
1. Kurulumu yapın (Administrator olarak)
2. Ayarlarını yapın
3. Hadi bakalım hayırlısı
http://rapidshare.com/files/166292772/VeriFace.rar.htmlnot: alıntıdır :)
-
Proğram ve paylaşım için sağol.
Ama;
Sakallı-Sakalsız fark ediyormu acaba :)
Ne gibi sorunlar veriyor ?
Yüzümüzü tanımazsa, apışıp kalmayalım sonra :)
-
bak yaparım sonra kafasına eser tanımazlıktan gelir xD o zaman napcaz xD
walla düğmesi var memnunum xD
-
YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
-----------------------------Proğram ve paylaşım için sağol.
Ama;
Sakallı-Sakalsız fark ediyormu acaba :)
Ne gibi sorunlar veriyor ?
Yüzümüzü tanımazsa, apışıp kalmayalım sonra :)
-----------------------------abi şimdi sakallı gösterirsin
sonra sakallar uzar tanınmaz :D böyle bi sorumluluk alamam :Dd
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------bak yaparım sonra kafasına eser tanımazlıktan gelir xD o zaman napcaz xD
walla düğmesi var memnunum xD
-----------------------------
kendini tanınmaz hale getirirsen tabi tanımaz hocam :)kameraya düzgün gösterirsen her zaman tanır.
-
Pardondaki sorgu sahnesi aklıma geldi :)
sen niye beni tanımamaaaazdan geliyosun :| -
telefonada hani ses etiketi ekliyosun ya ekledikten 5-6 kere sonra sölüyorsun o kişiyi arıyor sorun yok. Arkadasın yanında bak seni ne diye kaydettim diosun telefona konusuon aramıor dumur oluyon onun gibi olmasın :) acılmassa güvenli kipte girip se ettirebilirmiyiz ? :)
-
hocam açılmassa bile
şifren var şifreni kullanarak tekrar girebiliyorsun
bu sayede yüzünü tekrar tanıtabiliyorsun.
-
Ya su rapid linkleri beni cildirtiyor.Indirirken ha bire donuyor yaaa.Anlamadim yeni sistemmidir nedir.Premiumsuzlara kotu muamele yapiliyor:D
-
kardeşimle bi çok yönden yüzümüz benzer mesela açabilkir babamız ? :D + ben bu programa yüzüm yerine hareket çeksem onuda tanırmı acaba :D yada aklıma daha sofistike şeylerde gelmio deil :D
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Ya su rapid linkleri beni cildirtiyor.Indirirken ha bire donuyor yaaa.Anlamadim yeni sistemmidir nedir.Premiumsuzlara kotu muamele yapiliyor:D
-----------------------------Malesef Free kullanıcılara yönelik bir yaptırım.20 dakika oldu hala indiremedim..