Bilgisayarınız Yüzünüzü Tanısın Ve Açılsın
-
verilmişti
-
Deneyen varmı çalışıyomu acaba
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Ya su rapid linkleri beni cildirtiyor.Indirirken ha bire donuyor yaaa.Anlamadim yeni sistemmidir nedir.Premiumsuzlara kotu muamele yapiliyor:D
---------------------------Donuyor derken, bende soyle bir lşey oluyor. Mesela saydi 50 saniye akabinde indirdim 100 mb bir part, dahasonra reset attiktan sonra indirdigim diger bir 100 mb lik part kesin yarim kaliyor... ondan sonraki yine normal iniyor boyle boyle devaö ediyor.. eger reset atmazsam rahat rahat hepsi iniyor 15 dakika araliklarla, bende anlamadim yaw.. bu normal olarak kendim yaptigimdada boyle cryptload ve jd dede boyle .. :S
-
Programı kurdum ama malesef hic bi ise yaramıyor.Bilgisayar gene acılıyor.
-
bu değil de bende asus'un kendi programı war, çok sağlıklı çalışıyo :) zannedersem bundada kendi yüzünü güncelleme olayı vardır, önceki resimlerinin yanında 30 resim çekip onları da ekliyo bölece sen eğer sen isen ( :D ) tanıması daha kolaylaşıyo :)=
-
2047 yılında bu konuyu hortlatın :D adam ya yüzsüzse ne olcak :P(tmm tmm no kufur)
-
İntirsan Harika Bile Denebilir. Hemen deniyim bare. Teşekkür ederim. :)
-
peki dayak yemeye , yüz felci geçirmeye karşı bi önlemi var mı :P
-
deneyen , kullanan var mı
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------deneyen , kullanan var mı
-----------------------------Ben kullandım arkadasım, dediğğim gibi bir ise yaramıyor bilgisayar gene acılıyo..