Bilim Ve Teknik Dergisinde Darwin Skandalı !!!!
-
evrimin en güzel örneklerinden birisi bnce bir tırtıldan kelebeğin oluşumu.Evrim yoqsa bu olayı nasıl açıklayabilirz başka türlü...
-
ne charles ı ne darwin i 7 ocakda gelmiş geçmiş en büyük mucitlerden Nikola Tesla nın ölüm yıldönümüydü hatırlayan soran varmıydı bence asıl skandal budur.
-
tehlikenin hala farkında değil misiniz???
-
ste1n bunu yazdı:
-----------------------------
ne charles ı ne darwin i 7 ocakda gelmiş geçmiş en büyük mucitlerden Nikola Tesla nın ölüm yıldönümüydü hatırlayan soran varmıydı bence asıl skandal budur.
tbt de konusu açılmıştı bunun zamanında... -
Bilim teknik dergisi Bilim çizgisinden sapalı yıllar oluyor. 1980 lerin küçücük mektup boyutlu bilim tekikleri seri seri evde durur. Ama şuanki bilim teknik o çizgiden çoook sapmış harun yahyacı beş para etmeyen bir dergidir. Yıllardır beş kuruş para vermedim çocuk dergisi gibi..
-
HAYVANYASAR bunu yazdı:
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------fazla sakin olma burda sakinlerin üstüne biniolar haberin olmuo =)
Yok merak etme biliyorum tahribatı yıllardır takip ediyorum. Ama yine de sitenin ana düşünceleri dönem dönem değiştiği için bir süre çevreyi tanıma modunda olacağım :)
-----------------------------tbt de laik i de dinciside ateist tide hırıstiyanıda felsefeciside faşistide bulunur hepsi var ancak olay hangileriyle ne zaman nerde karşı karşıya geldiğin =)
birazcık düşünen evrim in gerçek olduğunu anlayabilir kanıtı her yerde dir
-
darwin teorisi avrupada bile kabul görmemektedir. yaratıcıyı inkar ettirmenin bilimsel (!) yoludur. saçma sapan şeylerle dolu olan bu teori nin bir zırvalık olduğu ispatlanmıştır. neyi savunuyorsunuz anlamadım.
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------darwin teorisi avrupada bile kabul görmemektedir. yaratıcıyı inkar ettirmenin bilimsel (!) yoludur. saçma sapan şeylerle dolu olan bu teori nin bir zırvalık olduğu ispatlanmıştır. neyi savunuyorsunuz anlamadım.
-----------------------------Hadi ordan sen çık kuran ı ispatla o zaman. Aksini çık sen ispatla , kimmiş inanmayan çok harun yahya izlion dinlion anlaşılan
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------darwin teorisi avrupada bile kabul görmemektedir. yaratıcıyı inkar ettirmenin bilimsel (!) yoludur. saçma sapan şeylerle dolu olan bu teori nin bir zırvalık olduğu ispatlanmıştır. neyi savunuyorsunuz anlamadım.
-----------------------------harbiden hea, "harun yahya" ispatladı herşeyi (!) bunları göremeyecek kadar kör müsünüz (!) ???
-
Yeah bunu yazdı:
zigana bunu yazdı:
-----------------------------harbiden hea, "harun yahya" ispatladı herşeyi (!) bunları göremeyecek kadar kör müsünüz (!) ???
Avrupada bile kabul görmüyomuş =) Lafa bak ya laf olsun torba dolsun =)