folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bilim Ve Teknik Dergisinde Darwin Skandalı !!!!

Bilim Ve Teknik Dergisinde Darwin Skandalı !!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

zigana bunu yazdı:
    -----------------------------

darwin teorisi avrupada bile kabul görmemektedir. yaratıcıyı inkar ettirmenin bilimsel (!)  yoludur. saçma sapan şeylerle dolu olan bu teori nin bir zırvalık olduğu  ispatlanmıştır. neyi savunuyorsunuz anlamadım.

muhaahah sana bunu kim öğretti yada söyledi ? her hangi bir bilim kanalını izlersen her türlü evrim teorisinin teoriden geçip artık direk kabul görüp

kullanıldığını görürsün ama tabi sen gözler kapalı tek tararftan düşünür biri olarak nerdeeee =)

hangi müslüman ülke bilime önem verdi türkiye versin halk cahil =)  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Yeah bunu yazdı:

zigana bunu yazdı:

darwin teorisi avrupada bile kabul görmemektedir. yaratıcıyı inkar ettirmenin bilimsel (!)  yoludur. saçma sapan şeylerle dolu olan bu teori nin bir zırvalık olduğu  ispatlanmıştır. neyi savunuyorsunuz anlamadım.

harbiden hea, "harun yahya" ispatladı herşeyi (!) bunları göremeyecek kadar kör müsünüz (!) ???

he öyledir bebeim öyle =)  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Cahil işte ne olacak sokmuş kafasına bir kez " ben çamurdan oldum. " diye , eline vermişler bir kitap Kuran diye , ne okumuştur baştan sona , ne gidip put perest öldürmüştür ne kadın taşlamıştır. Müslümanım der , yok Darwine bok atar yok kendine tarikat arar nakşibenci olur yok fetullah evlerinde pilav yer , lafa gelincede " avrupa bile inanmıyor " hasstır ordan... Kaç avrupa ülkesine gittinde dion stv de tgrt de izlediğin ilahi belgeseller gibi değil rl dünya.

Hadi sen yaz bana Adem ile Havvadan oluşan insanların mantığını. Nasıl oldu zenciler , kan grupları. Hani bir rahmetini görelim . Soyut şeyleri savunuyorsun. Doğru düzgün bir açıklaman yok . Yok meyve suyu dökülmüşte. E hadi bir rahmet gören varmı şöyle bişey olsun ne bilim allahın varlığını tam olarak açıklayacak birşey gösterin. Kimse onu ispatlayamaz. Ama bilimsel olarak olasılık vardır.Herşeyin oluşması mümkündür uygun şartlar altında. Sende olasılıksın, aile şartların seni bu yönde eğitmiş. Seninde bulunduğun ortamlar seni bu fikirleri kabul etmeni zorlamış. Bilimede inansaydın bu yazdıklarının ne kadar komik olduklarını görürdün.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

"işimize gelen 'bilimsel' olayları" destekleriz biz :Q

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Yeah bunu yazdı:

yada bak bu zaten kuranda şurada yazıyor deriz:)) 

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:
    Yeah bunu yazdı:

yada bak bu zaten kuranda şurada yazıyor deriz:)) 

Ya da milli eğitim bakanı çıkar "abdest suyu alyuvarları artırıyor" der :D

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

Kendi blogumda da tanıttım arkadaşlar Mustafa Gazalcı'nın Eğitime Dinci Çember adlı kitabını tavsiye ederim. AKP'nin iktidara geldiğinden beri eğitimin içine nasıl sıçtığını gösteren bir kitap;

http://hayvanyasar.blogspot.com/2009/02/egitime-dinci-cember.html

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    decameron bunu yazdı:

Cahil işte ne olacak sokmuş kafasına bir kez " ben çamurdan oldum. " diye , eline vermişler bir kitap Kuran diye , ne okumuştur baştan sona , ne gidip put perest öldürmüştür ne kadın taşlamıştır. Müslümanım der , yok Darwine bok atar yok kendine tarikat arar nakşibenci olur yok fetullah evlerinde pilav yer , lafa gelincede " avrupa bile inanmıyor " hasstır ordan... Kaç avrupa ülkesine gittinde dion stv de tgrt de izlediğin ilahi belgeseller gibi değil rl dünya.

Hadi sen yaz bana Adem ile Havvadan oluşan insanların mantığını. Nasıl oldu zenciler , kan grupları. Hani bir rahmetini görelim . Soyut şeyleri savunuyorsun. Doğru düzgün bir açıklaman yok . Yok meyve suyu dökülmüşte. E hadi bir rahmet gören varmı şöyle bişey olsun ne bilim allahın varlığını tam olarak açıklayacak birşey gösterin. Kimse onu ispatlayamaz. Ama bilimsel olarak olasılık vardır.Herşeyin oluşması mümkündür uygun şartlar altında. Sende olasılıksın, aile şartların seni bu yönde eğitmiş. Seninde bulunduğun ortamlar seni bu fikirleri kabul etmeni zorlamış. Bilimede inansaydın bu yazdıklarının ne kadar komik olduklarını görürdün.

bu yazdıkların karşısında edep ve terbiye duvarını aşmadan burda kalkıp hakkında yığınlarca döküman olan darwin dediğiniz zırvalığa sadece bir kaç soru soracağım.

sen diyorsunki eline vermişler Kuran diye ve ardından da harbiden sallamışsın.bir kere kimsenin inancıyla alay etme terbiyesi ne kanunda nede ahlakta yeri vardır. senin inancına kimse karışamaz istediğin gibi neye inanacaksan inanırsın. bu kendi sorununuz. sende başkalarının inanclarıyla alay etme.

darwin yaratıcıyı inkar eden bir yapısıyla iddia edilen ve adıda teori olan o şekilde kalan yapısıyla sadece tarih kitaplarında kalmaya mahkumdur. arada bir bizim ülkemizde bazıları tarafından hortlatılır :D

soru;

ben her şeyi Allah yarattı diyorum.darwine göre ise kendi kendine nasıl meydana geldiyse..  binlerce memeli, binlerce bitkinin ,çok demiyorum sadece bana kendi sececeğin 10 ar tanesini yada 5er tanesini açıklayıver yeter. bak ben hepsini Allah yarattı diyorum.:D

Temel adalettir .
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı:

darwin yaratıcıyı inkar eden bir yapısıyla iddia edilen ve adıda teori olan o şekilde kalan yapısıyla sadece tarih kitaplarında kalmaya mahkumdur. arada bir bizim ülkemizde bazıları tarafından hortlatılır :D

soru;

ben her şeyi Allah yarattı diyorum.darwine göre ise kendi kendine nasıl meydana geldiyse..  binlerce memeli, binlerce bitkinin ,çok demiyorum sadece bana kendi sececeğin 10 ar tanesini yada 5er tanesini açıklayıver yeter. bak ben hepsini Allah yarattı diyorum.:D

Evrim çürütüldüğü için biyolojinin en hızlı gelişen kolu evrimsel biyoloji ve psikolojinin en yeni kolu evrimsel psikoloji değil mi? Çürütülmüş bir teori olduğu için üniversitelerde adıyla dersler veriliyor değil mi? Bu yüzden en ünlü biyologlar hakkında kitaplar yazıyor, konferanslar veriyorlar değil mi?

Sen bizden kanıt bekleyeceğine kendin git de evrimi bilimsel ve objektif kaynaklardan araştır. Öyle "avrupada bile kabul edilmiyor" deme, harun yahya'nın lafları bunlar zaten...

Avrupada ülkelerinde halkların ortalama %55'i evrime inanıyor. Sen çıkmış kabul edilmiyor diyorsun. Kabul etmeyenler dar kafalı dinciler sadece. Nerede zeki, bilimsel ve özgür düşünen biri var o evrimcidir avrupada...

Ayrıca kanıt yükü sizde şu an. Evrim en saygıdeğer bilim adamlarının gözünde artık yerçekimi kadar şüphe edilmez bir olgu. Kanıt yükü ise dinlerde. Doğaüstü hiçbir şeyin kanıtı yok henüz. siz onları kanıtlayın önce... 

Avrupada çıkan popüler bilim dergilerinin 2009 şubat sayılarında Darwin ve evrim konusu kapaktadır ayrıca.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Çocukları sütçüye benzeyince neye inanacaklar ?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 16436 Toplam Mesaj: 127