Bim Marketimizle İlgili
-
Hocam senin konu başlıkları da hep "XXXX ile ilgili" formatında. Sanki kurumsal mail okuyacak gibi oluyorum 😀
-
ben o bim bisküvilerinin yapıldığı fabrikada çalışıyorum tek görevim pakete girmeden önce hepsini yalamak. yanımda başka bir arkadaş daha var o da benden sonra zikine daşağına sürüyor, sonra pakete gidiyor bisküviler hmmm lezitoo.
-
antivir-US bunu yazdı
Hocam senin konu başlıkları da hep "XXXX ile ilgili" formatında. Sanki kurumsal mail okuyacak gibi oluyorum 😀
bim aş hk.
iyi çalışmalar.
:) -
RETRET bunu yazdı
ben o bim bisküvilerinin yapıldığı fabrikada çalışıyorum tek görevim pakete girmeden önce hepsini yalamak. yanımda başka bir arkadaş daha var o da benden sonra zikine daşağına sürüyor, sonra pakete gidiyor bisküviler hmmm lezitoo.
hmmmm lezizo kendinizden bi parça koyduğunuz ilk ısırmada belli oluyordu zaten🤣🤣
-
RETRET bunu yazdı

-
abi bişey dicem artık migros bimden ucuz bence
migrosta bimden daha az para harcayıp çıkıyorum -
kroo bunu yazdı
abi bişey dicem artık migros bimden ucuz bence
migrosta bimden daha az para harcayıp çıkıyorumöyle zaten
Baskı adam anlatmış
https://www.instagram.com/reel/DZ7sGawMnpq/?igsh=YW1zM28yMHJ2ejVu
-
Eskiden 20-30 milyon liraya aldığın bisküvileri şimdi 350-400 liraya alıyorsun, ucuzlamış işte daha ne istiyorsun şimdi 20-30 milyon liraya ev araba alınıyor, paramız değerlendi
-
diğer arkadaşların söyledikleri de doğru. Birde ek yapalım söylenenlere çok uzun vadeli alıyolar ürünleri peşin satıyorlar ;)
-
TOMBLACK bunu yazdı
bende köfteciyusufta yaşıyorum bu durumu nasıl kar ediyorlar diyorum hep
köfteci yusufun afyon varan tesisleri karşındaki şubenin döneri çok iyi ekmek kadayıfıda :)