Bim Marketimizle İlgili
-
arkadaşlar dün sırf bana fizik olsun diye yürüyüş olsun diye çarşıya tatlı yemeye gittim. evde kola bitmişti. dönüş yolunda market ararken "bim" marketi vardı bi sokakta hala duruyor ordan alışveriş yaptım. kola ve çerezler aldım 280 lira para verdim, başka öyle büyük marketlerin birinde benzer alışverişi yapsam kesin 350-400 lira para öderdim.
çocukluğumda bile iyi hatırlıyorum eski parayla 20-30 milyonla bakkaldan birkaç çikolata gofret aldıkmı kesin biterdi ama çarşıda annem bim'e gidiyoz dedimi içimde anlamsız bir mutluluk olurdu, 20-30 milyona neler neler alırdım (:
tam rakam hatırlayamıyorum tabi ama o yuvarlak bisküvilerden 4'lü satılanlar 37 liraydı galiba. markasını sormayın bende bakmadım (((: ama akşam yedim idare eder o anlık bisküvi ihtiyacını karşılar.
bu "bim" abi, dayı, amca, baba bu işi nasıl böyle yapabiliyor? (:
-
Hocam bir şeyi merak ettim sen en son hatırladığım tekerlekli sandalyeye mahkumdun şuan nasılsın kendi başına yürüyebiliyorsun inşallah ?
-
mkyb bunu yazdı
Hocam bir şeyi merak ettim sen en son hatırladığım tekerlekli sandalyeye mahkumdun şuan nasılsın kendi başına yürüyebiliyorsun inşallah ?
hocam ne tekerlekli sandalyesi gözlerimi ilk 3,5 ay sonra açmışım ama bomboş bakıyormuşum kimseyi tanımamışım 1 sene sonra annemi babamı tanımam bile bi mucizeymiş (:
dışarıda tekerlekli volkırla geziyorum;

uzun zaman hareketsiz yatmamdan dolayı kemikleşme olmuş bunun ameliyatını bizim şerefli yaşımızda oldum (: sonra işte evde 4 ayaklı bastonla işimi görüyorum dışarıda tekerlekli volkırla.
-
bende köfteciyusufta yaşıyorum bu durumu nasıl kar ediyorlar diyorum hep
-
Ailene ekstra zulm olacan bunca kalitesiz hamur çerez şeker kolestrol ebenin bilmem nesiyle
Cok surmez siksok pıhtı atar , damarda plak, karacigerde kalsifikasyon orana burana tansiyon.
Zaten fiziksel etkinliginde az.
Sonunda bizim vergilerle devlet sana bakici gonderir işte.
-
LaNCeLoT bunu yazdı
Ailene ekstra zulm olacan bunca kalitesiz hamur çerez şeker kolestrol ebenin bilmem nesiyle
Cok surmez siksok pıhtı atar , damarda plak, karacigerde kalsifikasyon orana burana tansiyon.
Zaten fiziksel etkinliginde az.
Sonunda bizim vergilerle devlet sana bakici gonderir işte.
kendin sormuşun, kendin söylemişin, kendin cevaplamışın :D
@TOMBLACK
bende merak ediyorum işte.
ajan1111 tarafından 11/Ağu/26 15:07 tarihinde düzenlenmiştir -
Sebebi belli
çok fazla sürüm yapıyorlar ve sürümden kazanıyorlar.
bir bakkal toptancıdan perakende 100 liralık ürünü toptan 40 liraya alıyorsa bunlar çok fazla alım yaptığı için 25 liraya 20 liraya filan alıyorlar hatta bayağı öldürüyorlar fiyatı. toptancınında işine geliyor mal beklemiyor paraya dönüyor erkenden.
haftada 2-3 koli mal çekenle ana deposuna tırlarca mal çeken arasında elbette fark olacak. -
SeRDaR bunu yazdı
Sebebi belli
bir bakkal toptancıdan perakende 100 liralık ürünü toptan 40 liraya alıyorsa bunlar çok fazla alım yaptığı için 25 liraya 20 liraya filan alıyorlar hatta bayağı öldürüyorlar fiyatı. toptancınında işine geliyor mal beklemiyor paraya dönüyor erkenden.
haftada 2-3 koli mal çekenle ana deposuna tırlarca mal çeken arasında elbette fark olacak.Bir diğer husus fason üretim ve kalite farkı. Mesala meyve sularını eğer değiştirmedilerse Dimes'ten alıyorlardı. Meyvelerin kaliteli olanlarını Dimes kendi markalı ürünlerinde kullanıyor. Geriye kalan çürük çarık meyveleri ise Bim'in kendi markasına yapacakları fason üretimde kullanıyorlar. Ayrıca fason üretimde katkı maddesini ve yapay tatlandırıcıları çok abartıyorlar. Böylece firma elindeki çöp olmuş maldan kar ediyor, Bim ucuza mal edip kar ediyor, müşteride ucuza aldım diye seviniyor.
-
SeRDaR bunu yazdı
Sebebi belli
haftada 2-3 koli mal çekenle ana deposuna tırlarca mal çeken arasında elbette fark olacak.doğru dedin hocam. tüm türkiye çapında oldumu iş çok değişiyormuş (:
-
ajan1111 bunu yazdı
arkadaşlar dün sırf bana fizik olsun diye yürüyüş olsun diye çarşıya tatlı yemeye gittim. evde kola bitmişti. dönüş yolunda market ararken "bim" marketi vardı bi sokakta hala duruyor ordan alışveriş yaptım. kola ve çerezler aldım 280 lira para verdim, başka öyle büyük marketlerin birinde benzer alışverişi yapsam kesin 350-400 lira para öderdim.
çocukluğumda bile iyi hatırlıyorum eski parayla 20-30 milyonla bakkaldan birkaç çikolata gofret aldıkmı kesin biterdi ama çarşıda annem bim'e gidiyoz dedimi içimde anlamsız bir mutluluk olurdu, 20-30 milyona neler neler alırdım (:
tam rakam hatırlayamıyorum tabi ama o yuvarlak bisküvilerden 4'lü satılanlar 37 liraydı galiba. markasını sormayın bende bakmadım (((: ama akşam yedim idare eder o anlık bisküvi ihtiyacını karşılar.
bu "bim" abi, dayı, amca, baba bu işi nasıl böyle yapabiliyor? (:
bu konuyu açtığın aynı dakikalarda ben de ayıptır söylemesi Beykoz Belediyesi'nin kent lokantasında ziyafetimi çekmiş PAZAR GÜNÜ SAAT 19'DAKİ BEŞİKTAŞ MALTİCA SAHNEDE TAHRİBAT ÜYELERİNE SINIRSIZ BELEŞ BİLETLİ GÖSTERİMİ düşünerek bime girdim 3lt lik sıvı sabun almıştım. tam o sıra aynı reyona bakan kadın kocasına aynı cümleyi kurdu. bim olmasa ne alacaz gibisinden bire bir aynıydı:)
edit:reklam içerir
https://www.tahribat.com/forum/tiyatro-gosterime-davetlisiniz-261489#folder261489
-
ÖvdümdeGeldim