folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bim Marketimizle İlgili

Bim Marketimizle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

arkadaşlar dün sırf bana fizik olsun diye yürüyüş olsun diye çarşıya tatlı yemeye gittim. evde kola bitmişti. dönüş yolunda market ararken "bim" marketi vardı bi sokakta hala duruyor ordan alışveriş yaptım. kola ve çerezler aldım 280 lira para verdim, başka öyle büyük marketlerin birinde benzer alışverişi yapsam kesin 350-400 lira para öderdim. 

çocukluğumda bile iyi hatırlıyorum eski parayla 20-30 milyonla bakkaldan birkaç çikolata gofret aldıkmı kesin biterdi ama çarşıda annem bim'e gidiyoz dedimi içimde anlamsız bir mutluluk olurdu, 20-30 milyona neler neler alırdım (:

tam rakam hatırlayamıyorum tabi ama o yuvarlak bisküvilerden 4'lü satılanlar 37 liraydı galiba. markasını sormayın bende bakmadım (((: ama akşam yedim idare eder o anlık bisküvi ihtiyacını karşılar.

bu "bim" abi, dayı, amca, baba bu işi nasıl böyle yapabiliyor? (:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam bir şeyi merak ettim sen en son hatırladığım tekerlekli sandalyeye mahkumdun şuan nasılsın kendi başına yürüyebiliyorsun inşallah ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Hocam bir şeyi merak ettim sen en son hatırladığım tekerlekli sandalyeye mahkumdun şuan nasılsın kendi başına yürüyebiliyorsun inşallah ?

hocam ne tekerlekli sandalyesi gözlerimi ilk 3,5 ay sonra açmışım ama bomboş bakıyormuşum kimseyi tanımamışım 1 sene sonra annemi babamı tanımam bile bi mucizeymiş (:

dışarıda tekerlekli volkırla geziyorum;

uzun zaman hareketsiz yatmamdan dolayı kemikleşme olmuş bunun ameliyatını bizim şerefli yaşımızda oldum (: sonra işte evde 4 ayaklı bastonla işimi görüyorum dışarıda tekerlekli volkırla.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

bende köfteciyusufta yaşıyorum bu durumu nasıl kar ediyorlar diyorum hep 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Ailene ekstra zulm olacan bunca kalitesiz hamur çerez şeker kolestrol ebenin bilmem nesiyle

Cok surmez siksok pıhtı atar , damarda plak, karacigerde kalsifikasyon orana burana tansiyon.

Zaten fiziksel etkinliginde az.

Sonunda bizim vergilerle devlet sana bakici gonderir işte.

Kurtlar tasma takmaz....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

Ailene ekstra zulm olacan bunca kalitesiz hamur çerez şeker kolestrol ebenin bilmem nesiyle

Cok surmez siksok pıhtı atar , damarda plak, karacigerde kalsifikasyon orana burana tansiyon.

Zaten fiziksel etkinliginde az.

Sonunda bizim vergilerle devlet sana bakici gonderir işte.

kendin sormuşun, kendin söylemişin, kendin cevaplamışın :D

@TOMBLACK

bende merak ediyorum işte.

ajan1111 tarafından 11/Ağu/26 15:07 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Sebebi belli 

çok fazla sürüm yapıyorlar ve sürümden kazanıyorlar.
    bir bakkal toptancıdan perakende 100 liralık ürünü toptan 40 liraya alıyorsa  bunlar çok fazla alım yaptığı için 25 liraya 20 liraya filan alıyorlar hatta bayağı öldürüyorlar fiyatı. toptancınında işine geliyor mal beklemiyor paraya dönüyor erkenden.

haftada 2-3 koli mal çekenle ana deposuna tırlarca mal çeken arasında elbette fark olacak.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Sebebi belli 

bir bakkal toptancıdan perakende 100 liralık ürünü toptan 40 liraya alıyorsa  bunlar çok fazla alım yaptığı için 25 liraya 20 liraya filan alıyorlar hatta bayağı öldürüyorlar fiyatı. toptancınında işine geliyor mal beklemiyor paraya dönüyor erkenden.

haftada 2-3 koli mal çekenle ana deposuna tırlarca mal çeken arasında elbette fark olacak.

Bir diğer husus fason üretim ve kalite farkı. Mesala meyve sularını eğer değiştirmedilerse Dimes'ten alıyorlardı. Meyvelerin kaliteli olanlarını Dimes kendi markalı ürünlerinde kullanıyor. Geriye kalan çürük çarık meyveleri ise Bim'in kendi markasına yapacakları fason üretimde kullanıyorlar. Ayrıca fason üretimde katkı maddesini ve yapay tatlandırıcıları çok abartıyorlar. Böylece firma elindeki çöp olmuş maldan kar ediyor, Bim ucuza mal edip kar ediyor, müşteride ucuza aldım diye seviniyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Sebebi belli 

doğru dedin hocam. tüm türkiye çapında oldumu iş çok değişiyormuş (:

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

arkadaşlar dün sırf bana fizik olsun diye yürüyüş olsun diye çarşıya tatlı yemeye gittim. evde kola bitmişti. dönüş yolunda market ararken "bim" marketi vardı bi sokakta hala duruyor ordan alışveriş yaptım. kola ve çerezler aldım 280 lira para verdim, başka öyle büyük marketlerin birinde benzer alışverişi yapsam kesin 350-400 lira para öderdim. 

çocukluğumda bile iyi hatırlıyorum eski parayla 20-30 milyonla bakkaldan birkaç çikolata gofret aldıkmı kesin biterdi ama çarşıda annem bim'e gidiyoz dedimi içimde anlamsız bir mutluluk olurdu, 20-30 milyona neler neler alırdım (:

tam rakam hatırlayamıyorum tabi ama o yuvarlak bisküvilerden 4'lü satılanlar 37 liraydı galiba. markasını sormayın bende bakmadım (((: ama akşam yedim idare eder o anlık bisküvi ihtiyacını karşılar.

bu "bim" abi, dayı, amca, baba bu işi nasıl böyle yapabiliyor? (:

bu konuyu açtığın aynı dakikalarda ben de ayıptır söylemesi Beykoz Belediyesi'nin kent lokantasında ziyafetimi çekmiş PAZAR GÜNÜ SAAT 19'DAKİ BEŞİKTAŞ MALTİCA SAHNEDE TAHRİBAT ÜYELERİNE SINIRSIZ BELEŞ BİLETLİ GÖSTERİMİ düşünerek bime girdim 3lt lik sıvı sabun almıştım. tam o sıra aynı reyona bakan kadın kocasına aynı cümleyi kurdu. bim olmasa ne alacaz gibisinden bire bir aynıydı:)

edit:reklam içerir

https://www.tahribat.com/forum/tiyatro-gosterime-davetlisiniz-261489#folder261489

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

ÖvdümdeGeldim

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 148 Toplam Mesaj: 11
market bim