Bim'in Özel Ürünleri
-
Aboo şubattaydık dimi ya.. 1inde gidicem diyodum da daha 2-3 gün var diye sallamıyodum gene kaçtı :)
-
yarın direkt gidip mause bi bakıcam kaçmaz gibi görünüyo..
-
bende maus alcaktım da çift tık ' tıkı olmayan mauslara sıcak bakmamaya başladım.
alıştım çift tıklara diğerlerinde yabancılık çekmeyim :D
-
MaviGozluDev bunu yazdı
Aboo şubattaydık dimi ya.. 1inde gidicem diyodum da daha 2-3 gün var diye sallamıyodum gene kaçtı :)
hocam bu kampanya sadece ayın 1 i için değil, 1 marttan itibaren başladı artık ellerindeki stok bitene kadar devam edecek. o yüzden kaçırdım diye üzülme :))
-
Ben akp ye kazandırtmam arkadaş isterse beleş versin amk
Mycity tarafından 01/Mar/13 23:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Mycity bunu yazdı
Ben akp ye kazandırtmam arkadaş isterse beleş versin amk
beleş verirse kazanmış olmuyo bee kardeşimm :D:D... ama haklısın vazgeçtim bende amk..
-
unbalanced bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
hocam bu kampanya sadece ayın 1 i için değil, 1 marttan itibaren başladı artık ellerindeki stok bitene kadar devam edecek. o yüzden kaçırdım diye üzülme :))
onu biliyorumda hocam ben ne zaman bunlarin satisa koydugu biseyi alacak olsam 2.gun gittigimde olmuyo urun :) yiyolar mi napiyolar anlamiyorum ki :) ya da bana bi giciklari mi var acaba, "geldi sisko saklayin urunleri arkadaslar cabuk cabuk" gibisinden.? :)
-
MaviGozluDev bunu yazdıunbalanced bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
onu biliyorumda hocam ben ne zaman bunlarin satisa koydugu biseyi alacak olsam 2.gun gittigimde olmuyo urun :) yiyolar mi napiyolar anlamiyorum ki :) ya da bana bi giciklari mi var acaba, "geldi sisko saklayin urunleri arkadaslar cabuk cabuk" gibisinden.? :)
haha :) başka şubeleri yok mu hocam. bim ler pire gibi.. gerçi o tarz bir sürü market çıkmış a101, şok v.s. v.s. başka birine git illa bulursun..
internetten bak bim şubelerine adamlar her yere açmışlar
.....
arkdaşlar bu konuyu da siyasete nasıl çekersiniz anlamadım.. yapmayın böyle yaa.. yani bir market indirim yapmış isteyen alır isteyen almaz,
konunun siyasetle ne alakası var. böyle şeyler sizin aklınıza nasıl geliyor anlamadım.. herkesin hür iradesi var. senin aldığın her ürünün vergisi
zaten devlete gidiyor dolayısıyla akp nin elinde.o halde senin hiç bir şey kullanmaman gerekli.. böyle küçük hesaplar yapmaya gerek yok :)
-
Sabah sinava gidicektim zaten gitmeden bi ugrayayim amcalara ya da gelince sansimi deneyeyim :)
-
Keşke bide harici harddisk sataydılar iyiydi . ..