Bim'in Özel Ürünleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Aboo şubattaydık dimi ya.. 1inde gidicem diyodum da daha 2-3 gün var diye sallamıyodum gene kaçtı :)

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaksi
    manyaksi's avatar
    Erkek

yarın direkt gidip mause bi bakıcam kaçmaz gibi görünüyo..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bende maus alcaktım da çift tık ' tıkı olmayan mauslara sıcak bakmamaya başladım.

alıştım çift tıklara diğerlerinde yabancılık çekmeyim :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

Aboo şubattaydık dimi ya.. 1inde gidicem diyodum da daha 2-3 gün var diye sallamıyodum gene kaçtı :)

hocam bu kampanya sadece ayın 1 i için değil, 1 marttan itibaren başladı artık ellerindeki stok bitene kadar devam edecek. o yüzden kaçırdım diye üzülme :))

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben akp ye kazandırtmam arkadaş isterse beleş versin amk

Mycity tarafından 01/Mar/13 23:53 tarihinde düzenlenmiştir

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaksi
    manyaksi's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı

Ben akp ye kazandırtmam arkadaş isterse beleş versin amk

beleş verirse kazanmış olmuyo bee kardeşimm :D:D... ama haklısın vazgeçtim bende amk..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

hocam bu kampanya sadece ayın 1 i için değil, 1 marttan itibaren başladı artık ellerindeki stok bitene kadar devam edecek. o yüzden kaçırdım diye üzülme :))

onu biliyorumda hocam ben ne zaman bunlarin satisa koydugu biseyi alacak olsam 2.gun gittigimde olmuyo urun :) yiyolar mi napiyolar anlamiyorum ki :) ya da bana bi giciklari mi var acaba, "geldi sisko saklayin urunleri arkadaslar cabuk cabuk" gibisinden.? :)

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı
    MaviGozluDev bunu yazdı

onu biliyorumda hocam ben ne zaman bunlarin satisa koydugu biseyi alacak olsam 2.gun gittigimde olmuyo urun :) yiyolar mi napiyolar anlamiyorum ki :) ya da bana bi giciklari mi var acaba, "geldi sisko saklayin urunleri arkadaslar cabuk cabuk" gibisinden.? :)

haha :) başka şubeleri yok mu hocam. bim ler pire gibi.. gerçi o tarz bir sürü market çıkmış a101, şok v.s. v.s.  başka birine git illa bulursun..

internetten bak bim şubelerine adamlar her yere açmışlar

.....

arkdaşlar bu konuyu da siyasete nasıl çekersiniz anlamadım.. yapmayın böyle yaa.. yani bir market indirim yapmış isteyen alır isteyen almaz,

konunun siyasetle ne alakası var. böyle şeyler sizin aklınıza nasıl geliyor anlamadım.. herkesin hür iradesi var. senin aldığın her ürünün vergisi

zaten devlete gidiyor dolayısıyla akp nin elinde.o halde senin hiç bir şey kullanmaman gerekli.. böyle küçük hesaplar yapmaya gerek yok  :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

Sabah sinava gidicektim zaten gitmeden bi ugrayayim amcalara ya da gelince sansimi deneyeyim :)

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Keşke bide harici harddisk sataydılar iyiydi . ..

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
Toplam Hit: 3809 Toplam Mesaj: 29