Bimselle Geçmeyi Düşünüyorum...
-
__hsyN__ bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
Yeni SMS'iniz Var!
Gönderen: Erdal Abi
Tarih: 21.10.2012
Saat: 14:17:05
Metin: Mübarek akşama pilavlı var, gelmezsen darılırız.
Bu hafta BİM'lerde Yağsız Kıymanın Kilosu Sadece 29.90 TL.
hocam feme gidiyom sorun yok ayrıca reklam koycaklarını da sanmam
DanLev tarafından 21/Eki/12 14:23 tarihinde düzenlenmiştir -
HannibALgan bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
Yeni SMS'iniz Var!
aynısını diğerleri de yapıyo malesef, çünkü bunlar özel mesaj değil ücretsiz hizmet :/
-
__hsyN__ bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı__hsyN__ bunu yazdıHannibALgan bunu yazdı
Yeni SMS'iniz Var!
aynısını diğerleri de yapıyo malesef, çünkü bunlar özel mesaj değil ücretsiz hizmet :/
Turkcell'de lig tv paketine üye olun demiyor mu sanki hocam :) Normal gönderilerde reklam filan yok rahat ol kimse sana aaa şuna bak bimcellden arıyor fetocu da diyemez.
-
Babam bimselle geçti 10 tl yükledim diyo şöyle bir mesaj geldi
mhasan tarafından 21/Eki/12 14:35 tarihinde düzenlenmiştir
Değerli müşterimizhattiniz için devlete odenen 1,21 tl telsiz ücreti hattınızdan alınmıştır.
arta arda 4 defa bumeş geldi 4,84 gitti diyor
bu nedir eğer her para yüklediğimizden böyle sömürüyorsa kötü. siz böyle bir şey tecrübe ettiniz mi? -
mhasan bunu yazdı
Değerli müşterimizhattiniz için devlete odenen 1,21 tl telsiz ücreti hattınızdan alınmıştır.
bu nedir eğer her para yüklediğimizden böyle sömürüyorsa kötü. siz böyle bir şey tecrübe ettiniz mi?Aynı şey diğer hatlardada oluyor. Eğer 2 ay kontör yüklemezsen o 2. ayda yüklediğinde 2 kez kesiliyor para. Yanlış bir durum varsada itiraz et.
Bimcell avea altyapısı kullanıyor diye biliyorum bende.
Çekim kalitesi çokta boktan değil yani. Ancak tarifelerden haberim yoktu bime geçesim geldi şimdi :D
Aveadan bıkmıştım zaten sms paketlerini 10 kuruşla falan kaçırıyosun hep öyle ayarlıyolar.
Madem bu kadar ucuz geçerim bende. Cepten internetede girmiyorum sadece sms ve dakika paketleri yeter
-
şu anda bimcelliyim çok memnunum.
-
mhasan bunu yazdı
bu nedir eğer her para yüklediğimizden böyle sömürüyorsa kötü. siz böyle bir şey tecrübe ettiniz mi?annemde de oldu avealı kendisi 5-6 kez kesildi. nedeni de normalde her kontor yuklediğinde operatör farketmeden bu parayı devlet kesiyor. ama annem her seferinde 20 liraya bal paket mi ne yapıyomuş o nedenle parayı kesemeden tarife alıyormuş yani annem her seferinde 1 küsür lira borçlanıyor neyse ben anneme kontor gönderdim lazım olunca bi baktık geriye dönük hepsini kesti.
-
Konuşma tarifeleri harika. Gerçekten çok ucuz. 10 liraya heryöne 250 dakika. Ev telefonu falanda arayabiliyorsun.
Ancak sms paketleri çok kötü ya.
7 liraya heryöne 500 sms
9 liraya heryöne 2000 sms başkada tarife yok :D
Aveada konuşma çok pahalı. Ama bin sms heryöne+10bin avea içi sms 9 lira aveada. Bim bu sms konusunda biraz sıçmış gibi.
-
o 1.21 olayı telsiz kullanım vergisi 1 yıl kadar oluyo her ay kesiliyo ama bitek türkcell almıyo heralde
-
ben mesaj atmıyorum telefonu alalım 2 yıl oldu 200 mesaj bile olmadı daha çok konuşanlardanım bana bimsell yarar yarın direk geçeyim.