Binance (Üyelikler Açıldı), Bitcoin Ve Diğer Altcoinler Nasıl Alınır? Soru-Cevap
-
Öncelikle Merhabalar
Bitcoin kredi kartı yada banka kartı ile ( içerisinde nakit olacak kartımızın ) nereden en güvenilir alırız misal 5000TL lik vs.. Sanal cüzdan da saklamamız şart mı bitcoini? Uygun fiyatlı sanal cüzdan nereden alabiliriz ücretleri nasıl ödeniyor aylık mı , yıllık mı? Bitcoini nerede satabiliriz istediğimiz vakit 5000TL lik yada 15000TL lik herneryse ? Nereden satabiliriz istediğimiz vakit ve hızlı müşteri bulabilir miyiz? Forum vs..müşteri arayıp çabalayıp oralardan satmak istemiyorum adam gibi resmi site var mı satmak için?
Teşekkürler. -
JohnMayer bunu yazdı
Öncelikle Merhabalar
Bitcoin kredi kartı yada banka kartı ile ( içerisinde nakit olacak kartımızın ) nereden en güvenilir alırız misal 5000TL lik vs.. Sanal cüzdan da saklamamız şart mı bitcoini? Uygun fiyatlı sanal cüzdan nereden alabiliriz ücretleri nasıl ödeniyor aylık mı , yıllık mı? Bitcoini nerede satabiliriz istediğimiz vakit 5000TL lik yada 15000TL lik herneryse ? Nereden satabiliriz istediğimiz vakit ve hızlı müşteri bulabilir miyiz? Forum vs..müşteri arayıp çabalayıp oralardan satmak istemiyorum adam gibi resmi site var mı satmak için?
Teşekkürler.havale, eft'yle paribu, btcturk'ten alabilirsiniz, sitedeki cüzdanınızda saklayabilirsiniz veya internette güvenilir iyi cüzdan uygulamaları var online offline onlara atabilirsiniz. cüzdan için bir ücret ödenmiyor. ama tekrardan söyleyeyim bu işe bütçe ayırdıysanız altcoinleri de gözden geçirmenizde fayda var.
-
ilk mesaja referans link ekranı eklendi.
-
up
-
Ek olarak tavsiyem Binance e btc yolladıktan sonra ufak bir miktar mesela 1 adet Bnb almanız ve fee olarak Bnb kullanmanız. bu hem fee yi yarıya düşürür hem de atıyorum 10 Gvt aldınız fee olarak Bnb kullandığı için 10 Gvt olarak hesabınıza geçer küsürat kalmaz hesabınızda
-
Binance'den tavsiye edeceğiniz uzun vadeli düşük fiyatlı altcoin önerileri varmıdır?
-
McM bunu yazdı
Binance'den tavsiye edeceğiniz uzun vadeli düşük fiyatlı altcoin önerileri varmıdır?
Bi üstteki örnek verdiğim Gvt benim mesajdan sonra %50 civarı artış gösterdi (tesadüf tabi ki :)) ama şu an için GVT uzun vadeli öneriliyor bende şuanda hold Nisana kadar
-
frq23 bunu yazdı
Ek olarak tavsiyem Binance e btc yolladıktan sonra ufak bir miktar mesela 1 adet Bnb almanız ve fee olarak Bnb kullanmanız. bu hem fee yi yarıya düşürür hem de atıyorum 10 Gvt aldınız fee olarak Bnb kullandığı için 10 Gvt olarak hesabınıza geçer küsürat kalmaz hesabınızda
teşekkürler yazıya ekledim, ben de öğrenmiş oldum :)
-
McM bunu yazdı
ben bugün 527'den dgb aldım, kısa vadedesi 800'ü görebilirsek bozduracağım. güncel:549
twitter, facebook'ta grafik vs. ile yorum yapanlar var, kısa süre takip ederek yüksek risk de almadan aklınıza yatanı alabilirsiniz.
-
btc btcturk altcoin bitcoin btc sell satış koinim binance üye olma bitcoincash paribu kripto para almak