Bir Araba Nasıl Tahrip Edilir
-
adamın malına ne zarar veriyosunuz kimbilir ne zorluklarla aldı kendisine bişi yap bnce.
-
Git netten bomba yapımını araştır, bir bomba imal et sonra bombayı arabanın altına yerleştir tetikleyiciyide kontağa bağla kadın arabaya binip kontağı çevirince *boom*. Sanırım fazla aksiyon filmi izliyorum :\
-
bir öğretmenin bir arabayı nasıl aldıgını bilmediğiniz için çizmekte içine sıçmakta kolay gelir tabi ...........
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Git netten bomba yapımını araştır, bir bomba imal et sonra bombayı arabanın altına yerleştir tetikleyiciyide kontağa bağla kadın arabaya binip kontağı çevirince *boom*. Sanırım fazla aksiyon filmi izliyorum :\
-----------------------------bak bu plan çok süper işte sakın başka planlarla ugraşma :| (başarısız olacana %130 eminim! oyalama taktigi :P )
-
Arlong bunu yazdı:
bir öğretmenin bir arabayı nasıl aldıgını bilmediğiniz için çizmekte içine sıçmakta kolay gelir tabi ...........
aynen.. -
Çok ıyı öğretmenler tanıdım. Ama çokda adi öğretmenler tanıdım. Örneğin birisini anlatayım. Okul dışında sivil kıyafetle okuldan çok uzak bı yerde sigara içtiğim için koridorda herkesin içinde bana vurmaya başladı. Ne yapsaydım karşılık versem son senemdı okuldan atılırdım. İnsanız içimizde kin birikiyo. bi şekilde intikam almak gerekıyo.
-
Vericeksin veletlerin eline 5-10 mlyon para camlarını indiricekler bide icine s*csalar ii olur :D
-
Geceleyin arabanın benzin deposunun hemen altında arada 1cm lik boşluk kalacak şeklinde bir mum yak bırak, tahrip gücü yüksektir...
-
yakintakip bunu yazdı:
Çok ıyı öğretmenler tanıdım. Ama çokda adi öğretmenler tanıdım. Örneğin birisini anlatayım. Okul dışında sivil kıyafetle okuldan çok uzak bı yerde sigara içtiğim için koridorda herkesin içinde bana vurmaya başladı. Ne yapsaydım karşılık versem son senemdı okuldan atılırdım. İnsanız içimizde kin birikiyo. bi şekilde intikam almak gerekıyo.
-----------------------------hocam ynlş anlamda bi hoca bana öle yapacak ki yapmadıda ederdim azına onun.
-
Yapmak istedigini tasvip etmiyorum. Egzoza patates klasikler arasinda...