Bir Hiç İçin Yaşamak
-
Hocam iz tv'de çok sağlam doğa belgeselleri oluyo. Adamlar öyle güzel yerlere gidiyorlar ki. O yerlerin fotoğrafını görsem kesin yurt dışında bir yerdir derdim. Fakat hakikaten ülkemizde çok güzel doğa harikaları var. Git gez dolaş.
İstanbul'daysan, izmit taraflarında güzel yürüyüş yerleri var. Doğa yürüyüşü yap 1-2 defa cidden iyi gelir. Koca dağları, ağaçları, şırıl şırıl akan suyu ve mükemmel sessizliği git kendin gör ve duy.
-
Subtitle bunu yazdı
Hocam iz tv'de çok sağlam doğa belgeselleri oluyo. Adamlar öyle güzel yerlere gidiyorlar ki. O yerlerin fotoğrafını görsem kesin yurt dışında bir yerdir derdim. Fakat hakikaten ülkemizde çok güzel doğa harikaları var. Git gez dolaş.
İstanbul'daysan, izmit taraflarında güzel yürüyüş yerleri var. Doğa yürüyüşü yap 1-2 defa cidden iyi gelir. Koca dağları, ağaçları, şırıl şırıl akan suyu ve mükemmel sessizliği git kendin gör ve duy.
Hocam ben köy çocuğuyum , Antalya'nın Kaş ilçesinde büyüdüm.
Doğa harikaları dersen , orda ne ararsan var , kum , deniz , akarsu , tarih , dağ , tepe.:)
İsim vereyim hatta , Kekova , Patara , Kaputaş , Saklıkent , Ölüdeniz , Bezirgan Köyü , Uçarsu , Aperlai , Simena bu isimlerle google da arat çoğu insan bunları görünce bayılıyor ben bunlarla büyüdüm , bunlarla yaşıyorum. :)
-
günaydın beyler.
-
http://www.upmatik.com/m/2014/01/14/deneme.jpg
GUS tarafından 14/Oca/14 01:03 tarihinde düzenlenmiştir -
''Varoluşu haklı kılacak yaşamın anlamı ile yaşamın anti-tezi olan ölümün anlamsızlığındaki anlamını anlamadıkça;yaşam koca bir hiçtir.''
-
benim için yaşayın :D
-
buranın size cennet olduğunu düşündürten nedir ki ?
herşeye kolaylıkla sahip olabilseydik eğer çabucak vazgeçerdik. insan kusurlu bir yaratıktır her şeyin tam olsada asla yetinmeyeceğimiz kesin olan bazı şeyler söz konusu olabiliyor hayatın anlamını yada varlığınızın anlamını sorguluyorsanız eğer ökendi ben liğinize öz ünüze inmelisiniz mutluluk sevgi gülmek eğlenmek sizin zevkelrinize bağımlı şeylerdir. "HİÇ" özünde bir çok şeyi barındırırtabi ona erişebilmek meseledir.
hayat senin onu bildiğin gibi yaşa! etrafındakilerin çoğuda bunu yapıyordur zaten ama bu dünyada olan biten şeyler ve "siyaset" gibi sikik durumlar yüzünden insanların acı çekmeside olası bir durum.
hayatında bir yerlere varmak diye bir şey yok o bir yer zaten yok birden fazla oluyor hedef hedefleri meydana getiriyor ve bu şekilde ilerliyorsun. sosyal yönden bir çok şey bu ülkede hoşuma gitmesede etrafımdaki insanlara saygı duymaktan başka yapıcak bişiyim yok.
iş yönüğnden çok şey söylenebilir hocam çünkü mesela ben bir şirkette çalışıyorum ve ister istemez ordaki insanlarla muhatap olmak zorundayım ama varya etrafımdaki gördükçe bu admalra gerçekten çok acıyorum bazen böyle bi havalar bi şekiller bir gör amk sanki hepsi genel müdür işin içine EGO girince birde sen düşün gerisini :D
ama benden size bi tavsiye tmm ben ilişki konuusunda uzman bir adam sayılmam asosyalin tkeiyim hatta çok uzun zamandır bir kız arkadaşım bile yok amk yanlızım ama şikayetçi değilim ben yanlızlığı seviorum cidden kimse anlamasada. kimse için değil kendin için yaşa gerisi zaten seni bulur acıda tatlıda acılar insanları olgunlaştırır. bla bla bla
-
Shephard bunu yazdı
Biraz çiziktireyim dedim bu gece hocalar..
Hayatımızda hiç bir yere varamayacağız ,biz bir yere adım attıkça ilerlediğimizi sanıyoruz ama ilerlemiyoruz ,
diyelim ki ilerledik , vardığımız yer neresi ?
Hayatımız boyunca olmak istediğimiz yer mi ?
İlişkilerimiz..
Okullarımız..
İşlerimiz..
Gerçekten bunları mı istiyoruz ?
Bu olmak istiyorum , diyip yıllar sonra mutlu olmaya devam edebiliyor muyuz ?
İlişkilerimizin canı cehenneme..
Okullarımızında..
Peki ya işlerimiz ?
Lanet olsun onlara da.
Hayatımız boyunca birilerinin boyunduruğu altında yapmak istemediğimiz işlerde köleler gibi çalışıyoruz.
Peki ya ne için ? Daha kaliteli bi yaşam için , borçlarımız için , daha sonra ki hedeflerimiz için..
YALAN..
Hep birşeylerin hayalini kuruyoruz , okuyacağım , araba alacağım , ev alacağım , iş kuracağım , evleneceğim..
NEDEN ?
Hiç için.. kocaman bir hiç için..
Yıllar sonra dönüp bakıyoruz ki aslında hiçbir yol katetmemişiz. sadece o boka batan sinek gibi dönmüş durmuşuz..
Hadi bana eyvallah.
13.01.2014 - Ahmet Çötür
hiç bir şey insanı doyurmaz ne istiyorsun yanında yatarken başka birini düşleyen bi kadın mı, herkezin kendini düşündüğü bi dünyada arkadaş mı? ana baba bile kendi yaşlanınca baksın diye çocukla ilgisi, iyi bir yere gelsinde övüniyim hissi herkez tek bu hayatta ve boğazından geçtikten sonra tat vermeyen yemekler, kadınlar hiç bi zevk kalbini huzura kavuşturmaz Yaradan dan başka. Kul olmanın tadını anlamak mesele. S0KR4T3S tarafından 14/Oca/14 08:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Efendi gibi bunu yazdı
Hayatta bir şeyler eksik kalacak ki seni yarına atabilsin.
güzel özetlemiş arkadaş
DestinatioN tarafından 14/Oca/14 09:18 tarihinde düzenlenmiştir -
yasamsal dongu ıcınde hepmızın ınıs cıkısları vardır.hepımız bır amac hedef yada sacma sapan seylere takılıp kalıcaz yada kaldık.bunları bırden kenara ıtıp olumsuzluk olarak algılamamak lazım.bıze bahsedılen bır hayat ve bız bu hayatı ıyı yada kotu yasamak zorundayız.sonunda dırencınde kalmayabılıyor dusebılıyorsunda.ama bı ıkı gulumseme bazen yetebılıyor anı yasamak ıcın