Bir Kız Neden Böyle Yapar? Piskolojiden Anlayan İçeri
-
hoca valla tüm yazılanları okudum. en son durum ne. karışık durum. utanmış da olabilir komplex yapmış da.. sen devam ediyosan konuşmaya biraz dikkatli ol, eskisi gibi fazla yüz verme dedikleri gibi. en azından senin onun oyuncağı olmadığını örenmesi lazım ki 7+7=14saat bi gününü boşu boşuna yemiş.
-
hacı sen dediklerinin gerçek olduğuna eminsin demi ? rüya falan görmediğine kızı sadece 1 dk bile görmediğine bilmiyorum
-
bilmiom bunu yazdı:
-----------------------------
hacı sen dediklerinin gerçek olduğuna eminsin demi ? rüya falan görmediğine kızı sadece 1 dk bile görmediğine bilmiyorum
Keşke öyle olaydı bir rüyada olaydım :( canım acayip sıkılıyor oysa kızı deliler gibi seviyorumTemiz güzlü karakteri bozuk kaşar bir tipte değil
-
yolbulucu bunu yazdı:
kız seninle mutlu oluyordu sen onu mutlu eden birsey yada tek şeydin.ve kız bu güne kadar sadece hayallerle mutlu olmuştu seni gördüğünde hayal olmaktan cıktın artık ve kız korktu .seni kaybetmekten korktu hayalini geri istiyordu.çareyi kaçmakta buldu olay gayet acık neden çakamadın davayı.birde kızla aşk yaşamışsın.
-----------------------------evet aynen böyle olabilir.
malesef bu tip kızlardan ortalıkta çok var.
böylelerine bi uçan kafa, sol direk, aparkat falan güzel bi combo yapıp 10'a kadar saymadan ortamdan uzaklaşmak lazım.
-
boş ver sen lamı cimi.
gözüm bu kızı sen görecem diye saatlerce yol gittin...
1. lam niye yanındaki kazmayı getirdin. tek başına gitseydin ya . alalala hakaten tuhafsınız ha.
halen sebeb arıyonuz. tek başına gitmeliydin. yanındaki kazık illa gelecem derse, kıyıda köşede sizi izlemeliydi. kıza tanıtmamalıydın.
2.onca saat yolu gittin. kız 1 dakikada seni bıraktı gitti. geriye dönerken o yedi saat boyunca neler düşündün ?
sana tavsiyem . kız seni begenmemis degil. ama cekinmis ve kendi komplekside eklenmis böyle olmus iste.
tavsiyeme geliyom:) kızı ara.
-fıstık beni seviyormusun ?
-evet..
-eminmisin ?
-evet
- o zaman bunu görmeme izin ver. yanına geliyorum?
en önemlisi sana sarılmak sıcaklıgını hissetmek istiyorum.cunku ben seni cok seviyorum.
çok seviyorum... Seni gördükten sonra sana tekrar aşık oldum.
beni senden sevginden mahrum etme.. fln iste.
eger sorularına cevabı hayır ise zaten yapacagın bisey yok.ki söylediklerine göre cevabı evet olacaktır.
bidaha da kazıkkazık kızın yanına baska erkekle gitme hic esekte toşak görmedinmi lem:)
Allah göynüyün muradını versin
-
kızın veya ailesinin tutuculuguda hikaye...
madem tutuculardı da saatlerce msnde fingirdeşmenize nasıl izin verdiler.
bir ihtimal daha var ama bu bence cok banal.kız hayalindeki seni kaybetmek istemedi.
-
HaYaT ZoR Kız BenCe KoRKTu BuYuK iHtiMaLLe HeMDe Yabancı üLkeDe YeTişmiş Bi Kız Tr De insana Saygı Yok gecenler De Gazetede okudum Kız Asık olmus 16 ysnda Bi o ç Kıza ablam kayboldu vs vs Demişkızla aramaya başlamış ormanda 3 arkadaşıyla beraber tcvz etmişler Kıza .. SeninLe AlaKAsı Yok Senin De Sorunun Muhtemelen okızın Yanında GeLen AKrabası Tr De kalıyorsa Kız ben Gittik ten Sora onla felan konusur dusuncesiyle pek ilgilenmemiştir Seni Kaybetmeden KorkmusTur Buyuk ihtimal Bu kucuk iHtimal ise Kötü Bişiler yapmandan Korkmustur :=)
-
dostum kız nereli genelde bağzı insanlar grur yapar ve ben bole insanların içindeyim
sen kızın nereli olduğunu söyle ben sana nedenini söylerim kaç yıldır insan içindeim sen bana güven bana e posta at
-
sevimsiz kardeşin dediği doğru; yanında sap'ın ne işi var? kız haklı a.g. sen düşünsene ilk kez görüşecen bi bakıyon yanında sap getirmiş, korkarsın. kaçıracan mı kızı ki iki kişi gidiyorsun?daha utanmadan kıza sormuşsun ne oldu diye? kız soracak anlamadın mı ? haklı da yani. sen bir gün fln. bekleyecektin orda otel motel kalacaktın. sonra arayıp gönlünü alacaktın. geri hemen gelmekle yanlış yapmışsın.
-
AntiOksidan bunu yazdı:
kız kaşar desem : D
kaşarlı ne anlama geliyorrrrrrr herkes kaşr dan bahsediyo