Bir Psikolojik Test
-
Fdumanli bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bu testin linkini verebilirmisin ?
-----------------------------http://www.facebook.com/home.php?#!/FelsefeKulubu?v=wall
-
Frank bunu yazdı:
Heycan yapıyor işte :D Bende inat bakmıyorum googledan. Sona kimse maymunu bırakmayacagından maymunu ögrenemeyecez ama mıhaha
-----------------------------Maymun = Çocuklarınız
Kısaca, yaşamda zorluklarla karşılaştıkça bunlardan birini feda ederiz Son hayvan, diğer her şeyi kaybetme pahasına tutunduğunuz varlığı simgeler
-
bende atla çıktım çölden ,)) felaket hırslıyımdır yalan yok ,)
-
edit: buldum
-
olum cok aç bi insanımdır ineği koyunu cıkamadan yerim at etide haram değil onuda yerim aslana da maymunu veririm.bende aslanı... tek başıma cıkarım ordan .d.d
-
Yav k. bakmayın ama son derece sacma bi test.
bi kere maymun ilk veya ikincide gider. yesen yenmez. sütü de yok. Ne b.k yemeye dursunki :D Cevabı da çocuklarımızmış pehh..
Son olarak atla çıkmak ta saçma. Zaten çöl bitmiş. İnekle çıkmak her açıdan mantıklı :D
-
Çocuklarımı bırakırım, hırslarımı da bırakırım, temel ihtiyaçlarımdan da vazgeçerim, gerekirse arkadaşlarımdan da vazgeçerim ama gururumdan vazgeçmem gibi bişi oldu benimki :)
-
Kaligula bunu yazdı:
olum cok aç bi insanımdır ineği koyunu cıkamadan yerim at etide haram değil onuda yerim aslana da maymunu veririm.bende aslanı... tek başıma cıkarım ordan .d.d
-----------------------------Aslan = Gurur
Kısaca, yaşamda zorluklarla karşılaştıkça bunlardan birini feda ederiz Son hayvan, diğer her şeyi kaybetme pahasına tutunduğunuz varlığı simgeler
-
test bitti

Çöl zorlukları simgeler
Hayvanlar ise
Aslan = Gurur
Maymun = Çocuklarınız
Koyun = Arkadaşlar
İnek = Temel ihtiyaçlar
At = Hırslarınız
-
botlar genelde anahtar kelimeyi alınca ona cevap yazar konudaki mesajlarına bak anlarsın