Bir Psikolojik Test
-
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------
botlar genelde anahtar kelimeyi alınca ona cevap yazar konudaki mesajlarına bak anlarsın
-----------------------------açtiğim konuyu takip ettim sadece testin sonucunu yazan kişiye cvp vermezem bişiye benzemezdi hee genel olorak açilan her konuya cvp yazsam dediğin o zamn doğruydu.
-
edit cevabı vermişsin :D
-
bendede at çıktı ama hırsla bi alaka göremedim.. aslan ve maymunu nabıcamki zaten onları hiç almazdım ben yanıma :D
koyunu yiyip ineğin sütünden ferahlamak + içmek içinde kullanabilirdim çok sıkışırsam ineğide yerdim tabi. attanda sittinsene inmem yürünürmü o yol.. ama çöldede at iyi gitmez bea deve yokmuydu ? :S saçma bu test bence :D
-
maymun dedm ama çocugum yok ayrıca 5 tip insanmı var :D
-
Aslan
İnek
Maymun
Koyun
At
Niye böyle seçtiğimi anlatayım.
Aslanı yollarım çünkü beni yiyebilir.
Sonra ineği yollarım çünkü kumda hareket edemez beni yavaşlatır.
Maymunu yollarım çünkü at binmeye koyun yemeye yarar, maymun bi boka yaramadığı için şutlarım.
Geriye koyunla at kaldı, çöl bitince koyunu yiyebilirim, atı da binek olarak kullanabilirim. Hangisini bıraksam derken, çöldeyim diye cebimde para olmadığını nerden çıkartıyorum ki diye düşündüm, koyunu bıraktım ata atlayıp en yakın yerleşim bölgesinde bir ziyafet çektim.
-
1. gururumdan -aslan
2. temel ihtiyaçlarımdan - inek
3. arkadaşlarımdan - koyun
4. çocuklarımdan - maymun
ama hırslarımdan vezgemedim bu teste göre :S
-
Maymun
Aslan
Inek
Koyun
At
Bu hayvanlar evcil mi? Aslan bizi yemez dimi :D
Edit: Cevabı aldım aslan bizi yer.. Gururun yiyip bitirdiği gibi.. Harbiden çok hırslıyımdır, kafaya koyduğumu yaparım -
lazım olur diye hiç birini feda etmedim. tutumlu mu oluyorum :D
-
At kaldı.Onun üstüne biner eve gelirim. :)
-
at kladı sobnuna kadar üstündeydim zaten