Bir Şeyi Merak Ediyorum (Tbt Kaç Kişi Tam Anlamıyla Php Biliyor)
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
valla yardımcı program ve örnek kodlar ile hemen herşeyi yaparım ama öle arkadaşlarım var ki adam not defterindne 800-900 satır site kodlar direk atar çalıştırır o dereece bellemiş adamlar var.
-----------------------------biz bilgisayar ortamında ki sınavlarda kodlayıp kodlayıp çalışana kadar hataları bulup düzeltirken,
bütün kodu 1 kerede compile etmeden yazıp sıfır hatasız teslim edeni gördüğümden beri kendime yazılımcı demiyorum :) -
MaviGozluDev bunu yazdı:
Allura bunu yazdı:
valla yardımcı program ve örnek kodlar ile hemen herşeyi yaparım ama öle arkadaşlarım var ki adam not defterindne 800-900 satır site kodlar direk atar çalıştırır o dereece bellemiş adamlar var.
-----------------------------biz bilgisayar ortamında ki sınavlarda kodlayıp kodlayıp çalışana kadar hataları bulup düzeltirken,
bütün kodu 1 kerede compile etmeden yazıp sıfır hatasız teslim edeni gördüğümden beri kendime yazılımcı demiyorum :)
-----------------------------Aferim :d bak mürid kapmış meseleyi :d
-
Kralını getirsen 800 - 900 satırlık kodu bi kerede compile edemez.mantık hatası olmasa bile en azından bazı noktada kaçırdığı ufak tefek syntaxlar olur.he önceden yazdığı class'ları include edip koda entegre ediyorsa o zaman belki hatasız compile edebilir.abartılacak bir durum yok :F
özet: hatasız kul olmaz hatamla sev beni.
-
hata yapmamak önemli değil.hata yapmadan bi kod çalışırsa kıllanırım.taşşaklı yazılımcı duruma göre değişir,
takım çalışmasına yatkınsa,farklı fikirlere açıksa,stres altında çalışabiliyorsa,hayatında ne olursa olsun o an o işi yetiştirmesi gerektiği bilincine vardıysa o adam taşşaklı yazılımcıdır.
Yoksa herkes bir şekilde yazar, taşşaklı yazılımcı aynı kodu 1 saatten az sürede yazıyorsa ama üstte saydıklarımın hiç biri yoksa o adamı değil,aynı kodu 4 saatte yazan ama üstte belirttiğim nitelikleri olan adam alınır işe.
-
Emrow da baya iyidir phpde de tasarım yapamıyor ozyüden siz projelerini görmiyosunuz. Ama phpile aklına geleni yapıcak kadar iyidir.
-
oksijen bunu yazdı:
Emrow da baya iyidir phpde de tasarım yapamıyor ozyüden siz projelerini görmiyosunuz. Ama phpile aklına geleni yapıcak kadar iyidir.
-----------------------------bi kaçtane örnek :d
-
Mycity bunu yazdı:
Allura bunu yazdı:
-----------------------------:D işte böyle bir müridin çıkmasını bekliyorum tbt den :D
-----------------------------vardır aramızda bu derece bilen murid yok mudur ? :)
-
Programmer bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
Allura bunu yazdı:
-----------------------------:D işte böyle bir müridin çıkmasını bekliyorum tbt den :D
-----------------------------vardır aramızda bu derece bilen murid yok mudur ? :)
----------------------------- -
php ile cin veli cizip ters takla attirabilirim :)
-
WH0 bunu yazdı:
php ile cin veli cizip ters takla attirabilirim :)
-----------------------------senden şüpesiz yaparsın sen :D