folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Bir Sır Gibi Saklanan Gerçekler

Bir Sır Gibi Saklanan Gerçekler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Zamanınız yoksa belirli aralıklarla izleyin. 

not: Konuyu yanlış yere açtıysam mod yada admin arkadaşdan ricam yerine taşırsa sevinirm.

http://www.youtube.com/watch?v=kb7BPva0ioo&feature=youtu.be

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Linki ben açamadım,sorun linkte mi bende mi ? Bir de nedir ne değildir bu linkteki kısa bir açıklama yapaydın iyiydi.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    recobaba bunu yazdı

Linki ben açamadım,sorun linkte mi bende mi ? Bir de nedir ne değildir bu linkteki kısa bir açıklama yapaydın iyiydi.

http://www.youtube.com/watch?v=kb7BPva0ioo&feature=youtu.be

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeitgeist
    zeitgeist's avatar
    Erkek

şu an 20. dakikadayım ve bayılmak üzereyim. bu adam bizim bildigimiz şeyleri anlatmaya devam mı edicek? ilerleyen dakikalarda bilimsel bir şeyler var mı? sürekli psikolojik baskı yapıor.

edit : izliycek olanlar ilk yarım saatten sonrasını izleyebilir. ilk yarım saat sonrası rakamlar ve bilimsel bilgiler ile anlatmaya başlıyor.

edit 2 : özetle küçük büyük her canlının aynı hissiyatlara sahip oldugu ve yaşamak istediği gerçeğini anlatıyor. en önemlisi insanların calsiyum , protein ve vitaminleri bitkiler yoluyla da alabilecek oldugumuzun ve bu beslenme şekli ile daha sağlıklı olacağımızın açık şekilde altı çizilmiş , daha önemlisi ise hayvansal gıdaların sağlımıza zarar verdiği bilimsel bilgiler ve çeşitli araştırmalar altında anlatılmış. çiftlikler de hayvanlara yapılan eziyetler gözler önüne seriliyor ve biz anlamasakta her hayvan yaşamak istiyor.

daha geniş bir çerçeveden bakıldıgında ise şu anki beslenme şekillerimizin bize böyle öğretildiği için bizim de bu yanlış beslenme biçimine inanıyor olmamız.

izleyin güzeldi beni etkiledi.

zeitgeist tarafından 12/Oca/14 19:44 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    recobaba
    recobaba's avatar
    Erkek

Bende 15:32 de sıkıldım kapattım. Başlarda ilgimi çekti nereye gidecek diye merak ederken kötü bir örnek ile devam etti ve böyle de gidecek gibi geliyor.

Batılı ülkelere oranla top, ipne ve homoseksüel sayısı daha az bir milletiz o yüzden biz daha delikanlıyız:)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

hapı görünce aha dedim ilumünati birrraz baktım vejetaryanlıkla alakalıymış o değilde pişmiş et hani böyle ağazına atarsın tel tel dağılır sonra suyu hafif akar ekmeee ağzına atar çiğnersin ya işte o hiçbir sebzede yok sonra sabah haşlanmış yumurtayı soyarsın bir kere ısırırsın karabiber tuz serper tekrar ısssırırsın ya işte o hiçbir zebzede yok :D 

akmarky tarafından 12/Oca/14 18:43 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

bu adam bayramda kavurma yemiyor mu şimdi lan

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

ÇİZİK

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

balık çok şey olmamış mı :S direkt konuya girseydi vejeteryanlık deseydi ömrümden birkaç dakika kurtarır ve onu yine boşa harcardım =)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

lan ne mal adam bu.

inekler hamile kalmasada süt verir.

hatta ineğin sütünü sağmayın bak ne oluyor hasta olur inek

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
Toplam Hit: 8120 Toplam Mesaj: 62