Bir Web Text-Based Oyun Projesi: Dar Ağacında Üç Fidan
-
İşe yaramazlar asılıyo diye bi isim daha güzel olurdu bence :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Tartışma üslubunu aşmayın. Kişilerin değerleri vardır. Gelip birisi sizin kutsalınıza ağır ithamda bulunsa nasıl karşılardın? Uzatmayalım dedikçe, sarkıtıyorsunuz.
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------12 Mart olayı 9 Mart olayına dönüştü hatırlarsan. 3'e 3 formülü ile 3 canın bedeni toprağın soğukluğuyla buluştu. Biraz dikkatli mesajlar yazın lütfen. AKP'nin iktidara gelmesi için oy kullan, daha sonra kendinden şüphe duy! (Bu sözüm genel amaçlıydı). Bügün, insanların idolü 3 kişi ise bunu da ABD yaptı deme. Şeytan suçludur, peki başkası?
-----------------------------Bak, Kafam (Afedersiniz ama) b*k gibi.. Yazdıklarımı bazen ben bile anlamayabilirim şimdiden kusura bakmayın.
3'e 3 olayı Demirel'in sorunu, sence bir düşün Gezmiş'in hareketi yokken Türkiye huzur içerisinde miydi değil miydi ?
-
cimbomlu_15 bunu yazdı:
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------12 Mart olayı 9 Mart olayına dönüştü hatırlarsan. 3'e 3 formülü ile 3 canın bedeni toprağın soğukluğuyla buluştu. Biraz dikkatli mesajlar yazın lütfen. AKP'nin iktidara gelmesi için oy kullan, daha sonra kendinden şüphe duy! (Bu sözüm genel amaçlıydı). Bügün, insanların idolü 3 kişi ise bunu da ABD yaptı deme. Şeytan suçludur, peki başkası?
-----------------------------Bak, Kafam (Afedersiniz ama) b*k gibi.. Yazdıklarımı bazen ben bile anlamayabilirim şimdiden kusura bakmayın.
3'e 3 olayı Demirel'in sorunu, sence bir düşün Gezmiş'in hareketi yokken Türkiye huzur içerisinde miydi değil miydi ?
-----------------------------20 genç 3'e düşürüldü, Vietnam kasabı Commer denen cani Türkiye'de, ABD üsleri. Taylan Özgür'ün katledilmesi. 3'e 3 hiçte Demirel'in değil, hangi savcılar vardı? İdamı için can atanlar kimlerdi? Yeterli mi?
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Terbiyeli olmanı beklerdim fakat nickdende anlaşılacagı gibi sen bir Hayvan sın! insani davranışlar göstermemen gayet normal.
Ayrıca komik bişi arıyosan git Star tv , Atv fln.. izle senin gibi Hayvan ları görünce keyfin yerine gelir!
Proje guzel Emrow. Elimizden ne yardım geliyorsa yaparız.
şimdiden Tebrikler.
-
proje eiiimi$ ke$ke bi kaç ekran görüntüsüyle süsleseydin açıklamayı.
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
proje eiiimi$ ke$ke bi kaç ekran görüntüsüyle süsleseydin açıklamayı.
niye la? sen emperyalistleri mi oynayacaksın oyunda yoksa :)proje / düşünce güzel önemli olan hayata geçirmek olacak. başarılar diliyorum ;)
-
HaYVaN bunu yazdı:
seni burdan : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=64819
buraya yönlendiriyorum: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=64921
.... -
Aramızda hala anlamayanlar var, ki bunu belirttik! Göze batan ağır şeyler yapmayın!
-
Oyunun adı
Devrim; Dar Ağacında Üç Fidan olarak değiştirilmiştir.
Veri kaybından dolayı oyunun parçaları teker teker tekrardan yazılmıştır.
Üyelik sistemi tamamiyle bitirilmiş,admin panelinin ilk hali şekillenip bitirilmeye çalışılmış,
bilimum sistem,haber,hakkında sayfası fonksiyonları ve ana sayfa-ara sayfalar tasarımları tamamlanmıştır.
Tek kalan kısım scriptin son olarak şöyle bir elden geçip son halininde tamamlanması ve sponsor
Pic_Boy 'un açacağı hesaba sistemin yüklenip ünitelerin ve mesajların teker teker eklenmesidir.
Ünite özelliklerinin belirlenmesidir.
Ardından operatörler seçilecek ve görevlendirilecektir.
Oyun mantığında yazdığımdan daha farklı değişikliklere gidilmiştir.
Not:
İmaj depomda veri kaybına uğradığından şimdilik elimde hiç imaj yok onlarda gitti.
-Belki bilirsiniz Vista partition hasar gördü diye konu açmıştım, bir kaç arkadaş yanıtlamaya çalışmış
fakat kesin olarak yanıtsız kalmıştı.