Birinin Sigara İçtiğini Nasıl Anlasınız?
-
sigarayı yak eline ver tutmasına bak keş gibi tutuyorsa içiyodur
-
feish bunu yazdı:
-----------------------------
tosun bunu yazdı:
Sigara dumanı orospunun yüzüne üflenir
-----------------------------Seninle sevişmek istiyorum anlamına geliyor ayrıca.
Kısaca ilişki teklifidir .
Açık sözlü olma gereği duydum
@Gzx baltaladm sni kusura bakma -
elde ve kıyafetlerinin yaka kısmında koku, dişlerini düzenli fırçalamıyorsa belirgin sararma, yokuş-merdiven çıkma performansı
-
eger erkek ıse bı halısaha macında ortasaha oynamasına bakar ıcıyosa ortalama 5 dk ıcınde kesılecektır kosamayacak kıcından ter akacaktır :D super bı terleme olur eger bayansa nefes alıp verısınde veremlı gıbı garıp sesler cıkar hırıltı bı ses gıbı ve oda cok cabuk kesılır bıraz kosalım dedıgın zaman 5 dk sonra kesılıp terlemeye baslayıp (kı 5 dk da maratona cıkmadımı zor terlersın) bılkı fosur fosur ıcıyodur
ben yuzmeye basladım bıraktım sıgarayı 7 yıldır saglam ıcıcıyımdır :D 2 hafta oldu daha yenı kendıme gelıyorum ılk hafta 50 metrede kesılırken sımdı 400 de cortluyorum :D
-
tipinden anlaşılır zaten sigara içmeyenlerin yüzü nur gibidir :D
-
sevişin..
-
Annem sigara içtiğimi paketten ceketimin cebine dökülen tütünlerden öğrenmişti lisedeyken :):)
-
feish bunu yazdı:
tosun bunu yazdı:
Sigara dumanı orospunun yüzüne üflenir
-----------------------------Seninle sevişmek istiyorum anlamına geliyor ayrıca.
Nargile dumanı üflersek ? Mercimeği fırına verdik pişmesini bekliyoruz. :D -
10 saat birlikte takilin sinirlenirse iciyodur
-
abi sağ elini masa koy de
baş parmak ve orta parmak diğerlerinden daha ayrık olur sigara içenlerde bariz görülür
%100 olmasa da etkisi vardır