Birkaç Günlüğüne Belçikaya Gitmek
-
arkadaslar iyi geceler, kuzenin düğünü var 10. ayda, ben gitmek istesem ne yapmam gerekir.
sadece bi kaç gün kalıcam orda ? ne tür işlemler gerekir ? -
yarın bana özel mesaj at hatırlat, yazayım ayrıntıları.. ben 2 defa gittim geçen sene,, şimdi sahura :)
-
tmm müdür.
-
boşta mı geziyon, öğrenci misin, çalışıyo musun, çalışıyosan meslek nedir? bunları bi yaz hele hocam, bunların hepsi etkendir buna :D
-
MaviGozluDev bunu yazdı
boşta mı geziyon, öğrenci misin, çalışıyo musun, çalışıyosan meslek nedir? bunları bi yaz hele hocam, bunların hepsi etkendir buna :D
aga pm attım yakalaa.
-
ByMusty bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
aga pm attım yakalaa.
hooop tuttum :D
-
site düzenlenince mesaj atma şeklide değişmiş demekki bende diyorum attığım mesajlara neden cevap gelmiyor. demekki önceden uyarmak lazım :)
-
Forever_Piratebay bunu yazdı
site düzenlenince mesaj atma şeklide değişmiş demekki bende diyorum attığım mesajlara neden cevap gelmiyor. demekki önceden uyarmak lazım :)
anlamadım hocam
-
- attım hocam
- hoop tuttum .
anladın mı ? (bu arada espri hiç oldu :))
-
ByMusty bunu yazdıForever_Piratebay bunu yazdı
anlamadım hocam
bende anlamadm valla konuyu
-
Forever_Piratebay bunu yazdı
- attım hocam
- hoop tuttum .
anladın mı ? (bu arada espri hiç oldu :))
anlaşılcak şekilde olmamış demekki .