Bisiklet Tavsiye
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Tavsiyemdir abi.
-----------------------------hacı ağa sen naptın ya adam 500 tl maksimum fiyat düşünüyorum diyor sen adama mercedes fiyatına bisiklet öneriyorsun :)
-
ulan koca bisiklet de 500 lira çük kadar bir paten alıyoruz o da 500 lira adalet mi bu
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Tavsiyemdir abi.
-----------------------------bu çok para hocam tabiki gönül ister karbon bisiklete binmeyi ama şuan için münkün değil diğer önerdiğin geotech'in alt seviye bisikleti yerine salcano almayı tercih ederim serbest iniş bisikleti sanırım o ağırdır.
-
Şurdan bi kron bakabilirsin. Aslında 1 ay önce çok güzel indirim vardı 2011 model bisikletlerde, stok eritiyolardı ama fırsatı kaçırdık.
-
compü yıkar bu postu :D
-
dargut bunu yazdı:
-----------------------------Şurdan bi kron bakabilirsin. Aslında 1 ay önce çok güzel indirim vardı 2011 model bisikletlerde, stok eritiyolardı ama fırsatı kaçırdık.
http://www.aydinmotobike.com/index.php?cPath=113_179
-----------------------------kron çok iyi olurdu hocam kadro boyu etkili olurmu 1.80 boyum var kadro boyu sabitmi bunlarda.
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------dargut bunu yazdı:
-----------------------------Şurdan bi kron bakabilirsin. Aslında 1 ay önce çok güzel indirim vardı 2011 model bisikletlerde, stok eritiyolardı ama fırsatı kaçırdık.
http://www.aydinmotobike.com/index.php?cPath=113_179
-----------------------------kron çok iyi olurdu hocam kadro boyu etkili olurmu 1.80 boyum var kadro boyu sabitmi bunlarda.
-----------------------------Vallahi dostum bisikletten anlamam. Bir ara heves etmiştim almaya o ara bulmuştum siteyi Bursa'da diye. Belki daha uygun satanlarda vardır. Kadro boyu konusunda daha tecrübeli arkadaşlardan yorum bekleyelim bende aynı boydayım. En güzeli firmaya telefonla bir sor bisikletlerin boylarını.
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------ulan koca bisiklet de 500 lira çük kadar bir paten alıyoruz o da 500 lira adalet mi bu
-----------------------------Anlaşılan senin bisiklet piyasasından haberin yok :)
-
seagate189 bunu yazdı:
-----------------------------Bisan roadstar classic
-----------------------------ne dayanıklı şey la o :)
benimle yaşıt bisiklet hala babam biniyo :)
-
tavsiyem olamayacak ama,
bende bisan var, 5-6 yıldır kullanmıyordum geçen işe bisiklette gittim 5km, anüs'ün iki tarafı yandı 3 gün =) sele tırt sanırım.