Bisiklet Tavsiye
-
Nautilus bunu yazdı:
-----------------------------tavsiyem olamayacak ama,
bende bisan var, 5-6 yıldır kullanmıyordum geçen işe bisiklette gittim 5km, anüs'ün iki tarafı yandı 3 gün =) sele tırt sanırım.
-----------------------------hacı koltuğu değişecek onu yaylı kolduk al deri :)
-
500 TL Değer sağlam yapılı bir bisiklet için düşük meblağ. Kadrosu sağlam, düz lastik, 26 veya 28 jant ikinci el bisiklet bulabilirsin mesela sahibinden.com da. Mesela ben 4 yıl bisiklet sporu yaptım, 1977 model Peugeot'u 2. elden almıştım, 20 yıldır aynı bisiklete biniyorum.
-
ERERESEL bunu yazdı:
-----------------------------
500 TL Değer sağlam yapılı bir bisiklet için düşük meblağ. Kadrosu sağlam, düz lastik, 26 veya 28 jant ikinci el bisiklet bulabilirsin mesela sahibinden.com da. Mesela ben 4 yıl bisiklet sporu yaptım, 1977 model Peugeot'u 2. elden almıştım, 20 yıldır aynı bisiklete biniyorum.
1977 model Peugeot Acil resim istiyorum bu bisiklete dair....Lütfen :) -
TİP :
KADRO :
MAŞA :
ARKA VİTES :
VİTES-FREN KOLU :
ARKA DİŞLİ :
FREN TAKIMI :
GİDON BOĞAZI :
TEKERLEK SETİ :
LASTİK :29" MTB 21 VİTES
6061 ALÜMİNYUM
SUNTOUR XCT V3 MLO KİLİTLEMELİ
SHIMANO RD-TX35
SHIMANO ST-EF51 21 VİTES
SHIMANO MF-TZ21
TEKTRO NOVELLA MEKANİK DİSK
ZOOM ALÜMİNYUM AHEAD
SALCANO X-PROD1 8X4 ÖZEL ÖRÜM
SALCANO SPORTY RACE XCM 29x2,1
http://www.salcano.com/Urunler.aspx?idurun=929 -
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------ERERESEL bunu yazdı:
1977 model Peugeot Acil resim istiyorum bu bisiklete dair....Lütfen :)
-----------------------------Bisikletseveriz anlaşılan Hocam.. 1977 Model Peugeot RS 10, altın sarısı, ama aman satılık değil, yanlış anlaşılmadı işallah... Yeni fotoğraflarını çekip müsait zamanımda hizliresim.com'a ekler gönderirim.
-
orta amortisörü olmayan bi camara ikinci el bak derim hem kullanışlı hemde uzun süreli kullanabilirsin çift amortisörler bi işe yaramaz bisan vardı
benim hem seni yorar hemde yoruldugunun sonucunu alamazsın
-
Hocam bende almayı düşünüyorum ama uzun yol için mesela bunun tekeri patladığında napcam ben uzun yolda
-
Güzel konu, ben de alıcam bisiklet, veya eskisini kullanıcam.
Bakalım ne tavsiyeler gelecek.
Ciddi düşünenlere Adamgibi adlı mürid yardım edecektir.
-
ERERESEL bunu yazdı:
-----------------------------Jubei bunu yazdı:
-----------------------------ERERESEL bunu yazdı:
1977 model Peugeot Acil resim istiyorum bu bisiklete dair....Lütfen :)
-----------------------------Bisikletseveriz anlaşılan Hocam.. 1977 Model Peugeot RS 10, altın sarısı, ama aman satılık değil, yanlış anlaşılmadı işallah... Yeni fotoğraflarını çekip müsait zamanımda hizliresim.com'a ekler gönderirim.
Ö.M. yolladım daha doğrusu biraz destan yazdım :) -
iyi bir baslangıc olsun diorsan scott lardan al birtane ikinci el 600 700 e bulursun.
http://www.sedabisiklet.com/2011-scott-aspect-40.html/
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-spor-bisiklet-scott-yz-30-78728327/detay