Bit-Pire Kurtulma
-
Arkadaslar yeri burasımı bilmiyorum ama inş. dogru yere açmısımdır konuyu. Sorun şu ki bi arkadaş bitlenmiş :S şimdi ne yapmak lazım bu bitlerden ve yumurtalarından ıyyy kurtulmak için ???
-
ne kadar pire itte bit yigitte bulunur deselerde eczanelerde bit şampuanları satılır uygulaması üzerinde yazılıdır.tek kullanımda bitleri öldürüyor.bitsiz günler..
-
ustanın dediği gibi bit şampuanı alıcak güzelcene temizlenicek arkadaşın hajı.
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
ne kadar pire itte bit yigitte bulunur deselerde eczanelerde bit şampuanları satılır uygulaması üzerinde yazılıdır.tek kullanımda bitleri öldürüyor.bitsiz günler..
-----------------------------:D yaw eczanede satılanlar tarım ilacı gibi bişeymiş arkadas da cildide hassas bi lavuk böyle ot bok tarzı bitkisel bişey bilen varmı?
-
Camcı dan cam tozu al pirelerin gözüne at tek çözüm bu.
-
benden duymuş olma ama mazotla öldürüyorlar diye duydum.mesuliyet kabul etmem
-
eczanede ilaçları vardır onları kullansın bide tarak vardır bitlerin temizlenmesi için onları kullansın. bide kıyafetlerine bulaştıysa 90 derecede yıkasın yada bi torbaya doldurup hava almıcak şekilde ağzını bağlasın 1 hafta öle bekletsin.
-
ooo arkadaş sen olmayasın :)) 3 yolu var
1-git bi eczaneye bit pire ilaçı vardır ondan al onla bi yıkan
2-saçında vardır genelde git kafanı 0 vurdur sonra hamama git bi yıkan
3-geçmediyse kendini bogazdan at :S
-
saçlarını ve vücudunu sirke ile güzelce silsin bir süre bekledikden sonra duş alsın
-
bnde bit awrdı kucukken cok ıyı hatırlıorum 3.sınıfa gıdıyorum okulda bulasdı herhalde lan bit bit dııl hamam böcegı annem yıkamısdıı bit ılacıyla 5, 6 kez anca öyle gıtıı
yıkadınkdan sonra ılaclıosun onadan sonra o ılac bıraz kafada duruyo sonra tarıosun bı taraga war kutur kutur dusuyo kafadan sonra :D :D
-
dogal yollarla cözmek istiyosa eve maymun alsın onlar iyi ayıklıolar hem yemek masrafıda olmaz topladıkları bitleri yiyolar
yada saçını 0 a vurdursun