Bit-Pire Kurtulma
-
koptum ya saolun arkadaslar cvplarınız için :D
-
Sinek ilacını al Kafasına Sık arkadasının daha sonra havlu ile sar 1 saat öyle dursun sonra gitsin yıkasın kafasını. 2-3 saat sonrada bit şampuanı ile yıkasın bişe kalmaz hala kıllanıyorsa yaksın saçlarını pireye kızıp yorgan yakmak gibi bişe gibi düşünsün işde :)) Bu arada Geçmiş oLSun.
-
basit olarak mazotla yıkan.
yada bit pire şampuanı kullan. tarağıyla taran.evi barkı ilaçla
-
3 porsiyon Kuru fasülye yiyip yorganın dibine girsin...
NOT:Gaza basınca dayanıklı birşey olsun yorgan özellikle ucuzlrından alın %100 naylon olduğundan işe yarar...
Siddetli tavsiye:Aynı mekanda Korunmasız olarak bulunmayın...
Yok işler ciddi ise Kenaz diye bi ilaç var onu kullanın Kökten cözüm ayrıca eskielbiselerini 100C nin üstünde yıkamanız lazım yok bunu yapamıyorsanız yakın zaten o ilaçtan sonra bidaha ihtiyacı olmaz elbiseye...
-
Frontline kullanın pit pire kene hasereden eser kalmiyor.Tabi ben bu ilaci kopegim icin kullaniyorum ense kismina 2,5miligram dokuyorum yetiyor :D Saka bir yana eczanelerdeki bit ilaci ve bit taragi ile isi cozersiniz...
-
kazrail bunu yazdı:
-----------------------------
3 porsiyon Kuru fasülye yiyip yorganın dibine girsin...
NOT:Gaza basınca dayanıklı birşey olsun yorgan özellikle ucuzlrından alın %100 naylon olduğundan işe yarar...Siddetli tavsiye:Aynı mekanda Korunmasız olarak bulunmayın...
____________________________________________Yok işler ciddi ise Kenaz diye bi ilaç var onu kullanın Kökten cözüm ayrıca eskielbiselerini 100C nin üstünde yıkamanız lazım yok bunu yapamıyorsanız yakın zaten o ilaçtan sonra bidaha ihtiyacı olmaz elbiseye...
-----------------------------Hoca bu ilk dediğini yaparsa sence o ne hal alır biyolojik tehdit ortaya çıkar o bölgede (ve hocam senin bu hayal gücüne hayran kaldım süperdi sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün )
Şaka bir yana bu eczanelerdeki şampuan ve tarak olayı ile en kısa sürede halledili. ComputerWolf hocamın kide bir çözüm yöntemide sence ne olur sonun valla yakar kavurur
-
sirkeeeeee
-
tinerle yıkan :) sakın sigara içme :)
-
YakuZa bunu yazdı:
Arkadaslar yeri burasımı bilmiyorum ama inş. dogru yere açmısımdır konuyu. Sorun şu ki bi arkadaş bitlenmiş :S şimdi ne yapmak lazım bu bitlerden ve yumurtalarından ıyyy kurtulmak için ???
-----------------------------:D içimdeki sesi diger muridlerde duyuyor mu ? :)
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------YakuZa bunu yazdı:
Arkadaslar yeri burasımı bilmiyorum ama inş. dogru yere açmısımdır konuyu. Sorun şu ki bi arkadaş bitlenmiş :S şimdi ne yapmak lazım bu bitlerden ve yumurtalarından ıyyy kurtulmak için ???
-----------------------------:D içimdeki sesi diger muridlerde duyuyor mu ? :)
-----------------------------o sesi bende duyuyorum zahaha:D