Bitmelimi Devam Etmelimi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

gunaydın arkadaslar benim dune kadar bi sevgilim vardı ancak simdi yok nedeni benim kararsızlıgım.beni kararsız bırakan su daha 18 yasımda olmama ragmen cok gereksiz yere asık oldum ve hayatın tadını cıkaramıorum o insanla hani ewlenilebilicek bi insan ilerde karsıma cıkmıs olsa kesinlikle ewlenirdim ama suanda değil cunku dediğim gibi 18 yasındayım içim içimi yiyo git barıs die ama bi yanımda olum daha ne kızlar olcak hayatında dio bu yuzden kararsız kalıorum 4 aylıktı benim en uzun suren ilişkimdi ama bu 4 ayın içinde 10-15 kez ayrılma noktasına geldik bunun 4 tanesinde ayrıldık tekrar barıstık canım acıo ama hep uzaktayız sanalda ask yasıoruz gibi haftada yarım saat gorusebilioruz ve bu yuzden bunun bi tadı cıkmıo ama onsuzda yapamıorum siz olsanız ne karar verirdiniz cok merak ettiğim için buraya yazdım

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Sanal yaşama...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Buna Sen Karar VermeLisin

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    1 ayımız cok guzeldi cunku okulda beraberdik ben okuldan atıldıktan sonra bi boka benzememeye basladı kendimden cok taviz verdiğimi dusunuyorum hafta içi sirketten ben cıkmıorum hafta sonu babası izin vermio bi erkek olarak ihtiyaclarımı karsılayabilecek bi kız değil yani bide dediğim gibi sevdiğim için buna yeltenemiorum sevmediğim kız olsa 1 haftada biletini kesiorum ancak bu bole olmadı vazgecmeyi ogrenmek nekadar zormus bole ya derlerdide inanmazdım

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    devam etsen bir sorun etmesen bir sorun şu durumu görünce diyorumki;şu ana kadar iyi ki de hep reddedilmişim,hiç karşılık almamışım(cidden sevindim)Soruna cevap ise eğer seviyorsan devam ama sevmiyorsan uzatmaya alem yok(kendi görüşüm)

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    kardes içimde buruk bi tat var buyuzden kararsızım ya 10 sene sonra cıkmıs olsaydı cok guzel olurdu ama suanda dediğim gibi hayvansal ihtiyaclarımı karsılıyabilecek botansiyele sahip değil yani kasar bi kız değil ama lafımıda dinlemio vurdum duymaz doluya koysam almıo bosa koysam dolmuyo ole bi durum

delimiyim ben?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

kardeş çok üzüldüm şimdi içimden geçenleri söylüyorum bence git kızla barış bak ben ayın 23 ünde teklif edeceğim senin gibi evlenme olayı da var terslersede içimdeki o 2 yıldır bekleyen duyguyu atacağım ve başka bulurum bekledim beklemenin o hüznüyle sabırla ha evet derse tamam biraz işi ilerletip şöyle 2 sene filan flört gibi bişey düşünüyorum sonrada evlilik tahribat a da açacağım bu konuyu hayatımı yazabilirim kızlarla olan ilişkiyi herneyse sana ilaç veriyim derdine napalım

OĞUZ AKSAÇ DAN ADIYAMAN ŞARKISINI DİNLEEEEEEE

düz dara yar düz dara yar zülfünü düz dara 99 YARE VAR SEN AÇTIRDIN 100 YARA  

düz dedin düz dediN yar zülfünü düzdedir nice güzeller sevdim hala gönlüm sendedir

UY AMAN AMAN AMAN BURASI ADIYAMAN ALEM DÜŞMAN KESİLİR SENİ SEVDİĞİM ZAMAN

çok üzüldüm kardeş hayırlısı olsun hayatında 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

hoca yanlış anlama ama buldunda bunuyosun :) .. sırf hayvansal ihtiyaçların için hanım hanımcık biz kızı kapı dışarı ediyorsun.. seni sevmeyen arkandan iş çeviren sırf ihtiyacını karşılayan günlük ilişkiler daha mı çok hoşuna gidiyorki? nereye kadar sürerki bu? .. 

hem ilerde evlenecek türden bir kızda bulamayabilirsin soyları tükeniyor.. bence değerini bil.. aşk sürekli birlikte olmakta değildir.. 

kişisel düşüncem yanlış anlama :) 

:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    a0a affedip affetmeyecegide belli değil

delimiyim ben?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

sahsi fikrimdir yanlis anlama.

1. olaraktan. demissinki vurdumduymaz bir kiz. abisi sen kiza otorite saglamamissin. birseyleri ispatlamamissin ya da belli etmemissinki kiz vurdumduymaz takiliyor. biraz sert dur kizin yaninda biraz otoriter dur. emin ol kizlar korundugunu sahiplenildigini anladigi an erkeklerinin kolesi olacak boyuta gelirler.

2. olarak hayansal ihtiyaclar demissin. kelime zaten basli basina yanlis bir kelime. herkezin ihtiyaclari var.

18 yasindasin daha hayatina kimler gelecek kimler gidecek fakat eger bu kizi seviyorsan ve dedigin gibi kasar degilse emin ol o cinsel ihtiyaclarini belli bi sure sonra minimum seviyeye indireceksin. aklina bile gelmeyecek. tabi bunlari birinci maddedeki boyuta getirip kiz arkadasini sana bagimli yaptiginda farkedeceksin. cunku sende ona bagimli olacaksin.

3. olaraktan okuldan atilmissin. calisiyorsun. bence bu iki seneni iyi degerlerndir. bol miktarda para biriktir ve hic tecil etmeden askerligini yap gel ve kiz arkadasinla oturup tekrar konus bu konulari. sonuc buyuk ihtimal evlilik olur.

4. olaraktan cinsel ihtiyaclarini evde kendinde karsilayabilirsin. ya da 30 lira karsiliginda genel evlere gidebilirsin.

5. allah sana akil fikir sabir versin :)

SYL 184
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

ya cinsel ihtiyaclarımı giderebiliorum sorun olmuo var benim onceden 2-3 kasarım arıorum hallediorum ama bunlarıda ogrendi ya kendimi affettirecem yada orospularla devam edicem hayatıma buna karar vermem gerekio ama genelde solenen tekrar dene yapıcam hadi hayırlısı

delimiyim ben?
Toplam Hit: 3574 Toplam Mesaj: 28