Bitmelimi Devam Etmelimi
-
Freak'e katılıyorum şöyle düşün;hayvani ihtiyaçların 1 an(mağlum an diyim)olunca geçiyor o halde düşün bakalım o kadar da aşırı gerekli mi ? hep yapay yollar ile de karşılayabilirsin,inan bence kız daha değerli,özellikle de böyle bir durumda da karşındaki insanın daha değerli olduğunu unutma
-
Bu aşk bir parazit,kadınlarda öle.Çok düşünmemek lazım.Şöle düşün aşkı düşündüğün süre içersinde daha yapıcı şeyler yapabilirsin.Pc için demiyorum.Kadın programlarına katılmak bile bu boktan daha sağlıklı. Sex davası ise helal derim ama aşk davası ise zor zor zor ... " Birisinin Çok beğendiğim cümleleridir sadece son cümle bana ait..."
-
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------ya cinsel ihtiyaclarımı giderebiliorum sorun olmuo var benim onceden 2-3 kasarım arıorum hallediorum ama bunlarıda ogrendi ya kendimi affettirecem yada orospularla devam edicem hayatıma buna karar vermem gerekio ama genelde solenen tekrar dene yapıcam hadi hayırlısı
-----------------------------karar senin. iyi bir kiz oldugunu dusunuyorsan sorun yok. ipleri elinde tut. sakin birakma senin istedigin yone gitsin. ipi elinden biraz gevsek birakirsan tahminimce farkli yollara sapar. bu durumda seni bunalima sokabilir. yasin daha genc. sana nasihat verecek degilim ama buyuk sozu dinlemek herzaman iyidir. :)
ayrica simdi aklima geldi. az once yazacaktm unutmustum. 10 15 defa ayrilma noktasina gelmissiniz. 4 defa ayrilip barismissiniz. yani ortalama ayda bir kere ayrilip barismissiniz. 15 defa dersek 120/15= 8. yani haftada bir kerede kavga etmissiniz. hani bu yonden bakarsakta pek saglikli bir iliski oldugu soylenemez. kiz arkadasinin yasi sanirsam seninle bir. ya da bir yas kucuk olabilir. sahsimca su yazacaklarim dogrultusunda bir konusma hazirlayip gidip kendisiyle konusabilirsin.
"canim tatlim askim ya da herne sekilde hitap ediyorsan. dusundum geride biraktigimiz 4 ay icerisinde ortalama haftada bir defa kavga etmisiz ve ayda bir kere ayrilmisiz. sen benim gozumde farklisin. bunu sende biliyorsun. ( tabi biliyorsa ) eger bilmiyorsanda bu benim essekligimdir sana kendimi tam olarak anlatamamisim. neyse ben seninle oyle laylaylom bir iliski istemiyorm. duzenli saglikli mutlu bir iliski istiyorum. hergun gorusemiyoruz. farkindayim. bunun sebebi ikimizden kaynaklaniyor. neyse ben sana sunu soyleyeyim. seni seviyorum. sensiz duramiyorum. aklimdasin. senden ayri oldugum zamanda bunun farkina vardim. ( tahribat.com da diger murid arkadaslara anlattim durumumu :) ) eger duzenli saglikli bir iliski istiyorsan sonuna kadar benimle gel. ha yok ben bunu yapamam basaramam, yasim genc belki senden daha iyisini bulurum diyorsan bu yola hic cikmayalim sen yoluna ben yoluma diyerek helallesip ayrilalim. tekrar soyluyorum. benim icin cok degerlisin..."
bu tarzda bi konusma yaparsan buyuk ihtimalle kizin sana karsi olan hislerinide anlarsin ve aradaki bu kavgalar dovusler bi nebzede olsa azalir. cumleler senin hosuna gitmeyebilir. benim konusmam daha mantikli ve duzgun olabilir diyorsan alnindan oper konusmanin basari ile gecmesi dileklerimi sana soylerim. gidip bu yazdigim seyi printer dan cikti alip ezbere cekip kiza okumayacagini bildigim icin buna benzer biraz daha gelistirilmis bir konusma yap. hadi yolun acik olsun. umarim istedigin gibi olur hersey.
Dipnot : su iki uc kasar manitadan bahsetmissin. birazcik dikkatli olmani tavsiye ederim sen her aradiginda isini halledebiliecek kizlarsa bunlar diger kisiler aradigindada onlarin islerini halledebilecek tipte kizlardir bunlar. sen sen ol bazen cicegi gaz maskesiyle kokla :)
-
sanal yaşa sanal öl.
-
valla kardes super yazmıssın Freak dediğin gibi yapıcam bakalım neler olucak haber bekleyin benden
-
sanal yaşa sanal öl.çok boş laftır.harbiden çok gen.sn hojam : ) .karşına senin en as bu kadar sevecein ve seni sevecek çok kişi çıkacak karşına.yaşım 16.5 bu yüzden ciddiye al beni :) .yaşım kçk ama çok şey yaşadm inan.kimse eşsiz değil : )
-
bende freak e katılıom.git kızla konuş sonra bize sonucunu sölemeyi unutma..beklioz :)
-
baba git kıza tecavüz et bir seyşin kalmaz bunların yüzde 90 ı özürlü olum vallaha ...
-
bitir abi bence henuz ciddi bi ilişkiye hazır değilsin hem o kadar cok seviyo gibide durmuosun ii bi kız buda elimde bulunsa ii olur lazım olabilir dusuncesindesin sanki(!) zaten bu halde bi ilişkide en sonunda birbirnize saygınız kalmaz heyecanınız biter bosubosuna tukenirsiniz ayrılırsanız en azından geride guzel bi hatıra kalır..
git gez toz eglen=)
-
candas_seven bunu yazdı:
-----------------------------
baba git kıza tecavüz et bir seyşin kalmaz bunların yüzde 90 ı özürlü olum vallaha ...
-----------------------------
birisi gelip senin akrabalarindan bi kiza tecavuz etse hosuna gidermi? ve sonra da su kelimeyi kullansa: " hakim bey zaten bunlarin %90 i ozurlu!" ayip ayip...