Bitmez Bu Okul..
-
Okurken asla yuksek para getirecek işler yapmayinyapinca okul bitirince ne olacakki lan tribune giriyorsunuz
kendimi ornek gostereyim 100 liraya kopek alip 400 e sattıgımı aylık bu sekılde 7 kopege kadar sattıgmı bılıyorum.Tabı her kopek yuzden alınmıyor. ekstra kendi kopeklerim dogurur arada, 7 tane vardı onlarda 3 teklik bırakırdı yilda 2 defa
Aradada çinden olsun tr ucuz yerlerden max 5 6 dolarlik urun alip 20 liradan sattim yaklasik yuzden fazla adet olmustur.Tekstil ürünleri de sattım Aracilik ettigim birsuru isten aldigim da cabasi.
Ama ne katti hic bir sey tum parami gerekli bi yere verdim. Okul bitince ayda cok fazla kazanacagim duzenli sekilde;okulum 7 yildada bitse. Öncelikle etiketin oluyor universite. Bolumle alakali olarak calisman lazim. Tabi bu okulu birakmanada neden olabilir bayaa riskli. Fight clupta kafasina silah dayanan bodrum dairesinde kalan marketteki asyali cocuk gibi ya silah doluysa??? Ben o sekilde karar verdim.kopekleri sattim evi degistiriyorum motor alip kendime ogrenci olarak farkli bi yasam kuracagum :D
Otur Calis Amk veteriner fakultesindekiler napsin?
-
Hocam yanlış anlamadıysam ders çalışmaya isteksiz olduğunu söylüyorsun. Yani gerçek sorun bu ise üniversitenin pdram ına başvur derim.
-
ohh, neyse ki yalnız değilmişim benim gibiler varmış:)
-
boşver hoca , 4.vitese taksana şurdaki şarambole doğru ilerleyelim birazcıkta ..
bak , sağda sağda ..
(benımde farklı sıkıntılar var noluyoz la bu gece .s bide bunun ustune blackfield dinleyince insan bi acayıb oluyo yav , neyse derdimiz dersler olsun be ustad .. )
-
aynı dert bendede var okul bitse bile bi halt olcağını sanmıyorum..artılamam yanlız
-
hoca senden beter durumda olanları var onları düşün :P
-
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------
SnowDrop bunu yazdı:
Smirnoff Muhasebe Bölümünde . biter kanka biter :D bide beni düşün uniye geldik hala meslek lisesindeki sınıf aynı makara kukara :D
-----------------------------hocam adapazarı lısın demek bende geyve sakarya buluşmasında görüşelim :) Smirnoff ile geyvede görüştük :)
belki tüp de patlatırız...
-----------------------------hacı ben her buluşmada varım bu yakınlarda bi tane daha planımız var uyarsa görüsürük
-
Smirnoff bunu yazdı:
Aristoteles bunu yazdı:
Hocam pek bilgim yok ama Muhasebe en kolay bölümlerden değilmi?
Sana Kocaman bir ''nah '' diyorum :)
-----------------------------Bırak ya nah'mış :D Sanki ne amk sınavdan önce birer saat baksan bitirirsin hiç tribe girme buda :D
-
ilerde ararsınız bu öğrencilik - yıllarını
-
bitmesin hocam. bitince bişey olmıcak nasıl olsa. tadını çıkarmaya bak. dolu dolu yaşa