Bitmez Bu Okul..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Okurken asla yuksek para getirecek işler  yapmayinyapinca okul bitirince ne olacakki lan tribune giriyorsunuz

kendimi ornek gostereyim 100 liraya kopek alip 400 e sattıgımı aylık bu sekılde 7 kopege kadar sattıgmı bılıyorum.Tabı her kopek yuzden alınmıyor.                    ekstra kendi kopeklerim dogurur arada, 7 tane vardı onlarda 3 teklik bırakırdı yilda     2 defa                                                                                                             

Aradada çinden olsun tr ucuz yerlerden max 5 6 dolarlik urun alip 20 liradan sattim yaklasik yuzden fazla adet  olmustur.Tekstil ürünleri de sattım                      Aracilik ettigim birsuru isten aldigim da cabasi.  

Ama ne katti hic bir sey tum parami gerekli bi yere verdim. Okul bitince ayda cok fazla kazanacagim duzenli sekilde;okulum 7 yildada bitse.                      Öncelikle etiketin oluyor universite. Bolumle alakali olarak calisman lazim. Tabi bu okulu birakmanada neden olabilir bayaa riskli.                                              Fight  clupta kafasina silah dayanan bodrum dairesinde kalan marketteki asyali cocuk gibi ya silah doluysa???                                                                        Ben o sekilde karar verdim.kopekleri sattim evi degistiriyorum motor alip kendime ogrenci olarak farkli bi yasam kuracagum :D 

Otur Calis Amk veteriner fakultesindekiler napsin?

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Erkek

Hocam yanlış anlamadıysam ders çalışmaya isteksiz olduğunu söylüyorsun. Yani gerçek sorun bu ise üniversitenin pdram ına başvur derim.

Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elfkrc
    elfkrc's avatar
    Dişi

ohh, neyse ki yalnız değilmişim benim gibiler varmış:)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

boşver hoca , 4.vitese taksana şurdaki şarambole doğru ilerleyelim birazcıkta ..

bak , sağda sağda .. 

(benımde farklı sıkıntılar var noluyoz la bu gece .s bide bunun ustune blackfield dinleyince insan bi acayıb oluyo yav , neyse derdimiz dersler olsun be ustad .. )

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mith
    mith's avatar
    Erkek

aynı dert bendede var okul bitse bile bi halt olcağını sanmıyorum..artılamam yanlız

Prozac Fan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

hoca senden beter durumda olanları var onları düşün :P

memento mori.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Erkek

flybatwin bunu yazdı:
    -----------------------------

SnowDrop bunu yazdı:

Smirnoff  Muhasebe Bölümünde .  biter kanka biter :D bide beni düşün uniye geldik hala meslek lisesindeki sınıf aynı makara kukara :D 

hocam adapazarı lısın demek bende geyve sakarya buluşmasında görüşelim :) Smirnoff ile geyvede görüştük :)  

belki tüp de patlatırız...

hacı ben her buluşmada varım bu yakınlarda bi tane daha planımız var uyarsa görüsürük

ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Smirnoff bunu yazdı:

Aristoteles bunu yazdı:

Hocam pek bilgim yok ama Muhasebe en kolay bölümlerden değilmi?

Sana Kocaman bir ''nah '' diyorum :)

Bırak ya nah'mış :D Sanki ne amk sınavdan önce birer saat baksan bitirirsin hiç tribe girme buda :D

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ilerde ararsınız bu öğrencilik - yıllarını

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

bitmesin hocam. bitince bişey olmıcak nasıl olsa. tadını çıkarmaya bak. dolu dolu yaşa

le le le sakine
Toplam Hit: 10072 Toplam Mesaj: 88