Bitmez Bu Okul..
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ilerde ararsınız bu öğrencilik - yıllarını
-----------------------------
-
beyin bedava çalışın mk :|
-
Opter bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Aristoteles bunu yazdı:
-----------------------------Hocam pek bilgim yok ama Muhasebe en kolay bölümlerden değilmi?
Sana Kocaman bir ''nah '' diyorum :)
-----------------------------Bırak ya nah'mış :D Sanki ne amk sınavdan önce birer saat baksan bitirirsin hiç tribe girme buda :D
Sen diyosan doğrudur müdür.. Bu arada vizeler açıklanmadı ama muhasebe ve matematikten kaldım..
Hayırlı olsun.. -
Smirnoff bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Aristoteles bunu yazdı:
Hocam pek bilgim yok ama Muhasebe en kolay bölümlerden değilmi?
-----------------------------Bırak ya nah'mış :D Sanki ne amk sınavdan önce birer saat baksan bitirirsin hiç tribe girme buda :D
Sen diyosan doğrudur müdür.. Bu arada vizeler açıklanmadı ama muhasebe ve matematikten kaldım..
Hayırlı olsun..
-----------------------------Hayırlısı olsun aga hepsini geçmek olmaz :)
-
Opter bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Opter bunu yazdı:
-----------------------------Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------Aristoteles bunu yazdı:
Hocam pek bilgim yok ama Muhasebe en kolay bölümlerden değilmi?
Hayırlı olsun..
-----------------------------Hayırlısı olsun aga hepsini geçmek olmaz :)
Ya zaten 2 senede okulu bitirince olmazki yanlışmıyım abi :) -
DJ_Alper bunu yazdı:
ilerde ararsınız bu öğrencilik - yıllarını
-----------------------------nah ararım öss ye giricem diye çalışmaktan başka hiç bişey yapamaz oldum kalan zamandada bi nete giriyorum nerdeyse herkonuda köreldim hareketsizlikten kilo aldım eskiden sportmen ve rahat bi adamdım şuanda aynaya bakmaktan korkuyorum bakıncada bu benmiyim diyorum gıdım çıkmış gözlerimin altı çökmüş herşeyi geçtim hakkaten bana benzemiyor stresten durmadan yemek yiyorum durduramıyorum eski halime dönmem çok sürmez össden sonra ama hepsini geçtim şuan yaşadığım stres bambaşka bişey üstelik derslerimde hiç sorun yaşamadığım halde saçma kurallar yüzden kaybettiğim seneler tüm arkadaşlarım mezun oldu şuan ünüversitede ben fazladan okuyorum şimdi ben bunun nesini arıycam
-
ek yerle$tirme yuzunden ya ben de oyleydim 45 60 arası notlar hep :/ 5 ay tatilin ustune derse girmeden vizelere girdim cok boktandi :D ama gordugum kadariyla ilk tercihlerde girip benden kotu durumda olanlar da var. otur duzgun calis 5 saat calisip bitiremeyecegin ders yok verimli calisirsan
-
ulquiorra bunu yazdı:
ek yerle$tirme yuzunden ya ben de oyleydim 45 60 arası notlar hep :/ 5 ay tatilin ustune derse girmeden vizelere girdim cok boktandi :D ama gordugum kadariyla ilk tercihlerde girip benden kotu durumda olanlar da var. otur duzgun calis 5 saat calisip bitiremeyecegin ders yok verimli calisirsan
Vay bi ek mağduru daha..
Hacı sorun bende zaten, 2-3 derse çalıştım iyi geldi ama yapamıyorum ders işte sorun orda.. -
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Tecrübelere dayanarak şu yorumu yapabilirim ki :
Şimdiden geçmiş olsun sana
-----------------------------:D:D:D:D:D:D:D yorum budur
altına imzamı atarım.
-
benimde 4. senem beni gören hocalar artık daha bitiremedin mi diye espiri yapmaktan kendilerini alamıyorlar. Şükür ki mezuniyet sınavları 3'e çıkmış 5 dersim kaldı zaten. Toplamda 7. dönemimde bu şubat ayında herhangibir hoca aksilik yapmaz ise mezun olacağıma inanıyorum. Bitmez demeyin bitiyor.
"Öyle bir geçer zaman ki" diyede ekliyorum tabiki :)