Bittigim An İşte Bu An !!!
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------
oda bişeymi komşu kızı ödevimi yapcam diye geldi gittiğinde google a girip t ye bastım ne göreyim "tecavüz sahneleri" yazısı çıktı amkdumun sapığı. Odamda yanlız bıraktım bide kimbilir naptı amk
-----------------------------arkadaş hep böyle iyi niyetli komşularda sana düşüyor :|
-
xzxz bunu yazdı:
bence bu krizi fırsata çevirebilirsin, en iyi savunma saldırmaktır elbette
mesela kıza gördüklerinin hoşuna gidip gitmediğini sor, hayır derse hoşuna gidecek başka bitanesini bulabileceğini söyle , sonra belki beraber izlersiniz ve olaylar gelişir ...
-----------------------------fanteziye bak :D
-
olaya iyi yönünden bak senin 31ci insan olduğunu bilio artık kız demekki der bu böyle şeyler izliyo sana birlikte olmayı bilemm teklif eder yani :D , ama onun gözünde 31cisinn :F
-
Kendini kızın yerine koy senin açtığın siteleri gördüğü anda izleyip tekrar aşağı mı indirdi.Bence o açtı zannederler diye görmüsse kapatırdı.
Sen gönlünü ferah tut :D -
açık kalmış olan videolardan hangisi daha iyiymiş onu sor bari izliceğin zaman direk ondan başlarsın aklında fikir olur.Boşa dolanmazsın sitede :F
-
bomba bu konu ya hasta oldum yorumlara ahaha
-
dyrnade bunu yazdı:
-----------------------------vay arkadas konunun bu kadar hit olacagini bilsem direk ilişkiye girerdim : |
-
byeren bunu yazdı:
dyrnade bunu yazdı:
-----------------------------vay arkadas konunun bu kadar hit olacagini bilsem direk ilişkiye girerdim : |
-----------------------------aynen baba komedi ama ya hahaha.kızlar herşeyi biliyorlar zaten kimisi numara yapıyo bilmiyormuş gibi kimiside açık yürekli oluyo sen takma bişey olmaz :D
-
oda bir sey mi ya benim basıma gelen daha kötü sayılr ama ben hic umursamadım.
bir gün banyodayım kapı caldı bornozla actım baktım ki asadaki komsunun kızı tabakla bir seyler getirmis . kız bir an hic tepki vermeden baktı. neyse kız tabagı bıraktı giti bende kapıyı örttüm iceri girdim birde aynaya baktım ki benim ufaklık bornozun arasından cıkmıs sırtarıyo.. kız demmeki bundan konusmadan gitti dedim kendi kendime. ama hic takmadım . sorun degildi benim icin ne demisler yigidin malı ortada olur :))))
-
zamazingo bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Pc'de Virüs var kendi kendine açıyor , sana söylemeyi unuttum de..
-----------------------------Hacı hangi virüs hq video acar :D
aynen :D:D