Bittigim An İşte Bu An !!!
-
Sen dua et komsu kizi oturmus..
Ya bide aileden birisi otursaydi iste ozaman sictigin andi..
Omur boyu unutmazdin...
Bu arada komsunun kizi dis kapinin dis mandali,takma bile...
-
MbK bunu yazdı:
-----------------------------
sitenin ismini özelden soranların sayısı kaç acaba O_o
-----------------------------www.beeg.com
aman ha dikkat edin sizde benim gibi ayni duruma düşmeyin harbi pis bi durum insanin şevki kayiyor yaw günlük gördügün bi insan hani
-
Smirnoff bunu yazdı:
Pc'de Virüs var kendi kendine açıyor , sana söylemeyi unuttum de..
Denendi onaylandı. En azından yemiş gibi yapıyorlar. Öyla olamsa da utanacak birşey yok genç adamsın hocam. -
hemen ewde bir olay çıkart. ya bilgisayarıma virüs girmiş yanlış yerleri açılıyor gibisinden ve yarın kasanı alıp bir arkadaşının evine götürüp geri getir yaptırdım gibisinden.
kız şayet annesine söylerse büyük ihtimalle seninde annenin kulağına gelecektir bu olay ve annen hemen yapıştıracak lafı ewet geçen gün virüs girmiş götürdü yaptırdı bilgisayarı felan.
emin ol çok yardımcı olacak bu sana en kolay kurtulma yöntemin bu bence
-
Baracuda bunu yazdı:
Şu anda senin yerinde olmak için kaç kişi yalvarıyo sen biliyomusun D:
-----------------------------sanırım en ideal yorum bu oluyo :)
-
ben izlesem bırak geçmişi silmeyi tarayıcıyı tekrar yüklerim seninki baya bir cesur davranış olmuş
-
lan belkide kız seni seviyodu.ödev mödev hikaye seni görmeye geliyodu siktin attın kızın hayallerini pis sapık oldun onun gözünde ..;)bide bu açıdan bakayım dedim..:)
-
seref45 bunu yazdı:
-----------------------------lan belkide kız seni seviyodu.ödev mödev hikaye seni görmeye geliyodu siktin attın kızın hayallerini pis sapık oldun onun gözünde ..;)bide bu açıdan bakayım dedim..:)
fazla iyimser oldu be :D -
artık sizden hiç çıkmaz hacı :)) her gün ödev yapmaya gelir :)) şaka maka bi yana durum fenaaa sen agız ara baktın ters tepiyo işi onun üstüne yık :D:D arkadaş geldin evime ödev yapacam die baska baska sitelere girmişsin yuh yaniii falan de :D
-
dyrnade bunu yazdı:
artık sizden hiç çıkmaz hacı :)) her gün ödev yapmaya gelir :)) şaka maka bi yana durum fenaaa sen agız ara baktın ters tepiyo işi onun üstüne yık :D:D arkadaş geldin evime ödev yapacam die baska baska sitelere girmişsin yuh yaniii falan de :D
-----------------------------yapacak bişi yok galiba olan oldu artik.d