Biz Doğu Evladıyız...
-
ya bu yazıya süper güzel vs.. diyenlerde sizden galiba
-
Güzel bi yazı eline sağlık.
Edit:Doğudan Batıya sık sık gidip gelen birisi olarak şunu gördüm batıdaki çoğu adam insanlıktan nasibini almamış 2 kuruşluk adamlık bilmezler bir gelenek görenek yok bakıyom liseli kız orospu olmuş çıkmış liseli genç emo ayrı bir yerde adamlar kaç yaşına gelmişler elleri ekmek tutmamış doğulu birini görünce illaki kürd değil sadece doğulu olması kafi bizim doğu biraz kaba konuşur o yüzden direk kro damgası kendi aralarında bu çocuk kürtmüş derler bilmem ne...
Kürd olmadığım halde ayrımcılık yapan orospuçocuklarını görünce çok sinir olurum her zaman ama burda tüm suç ayrımcılık yapan piçlerde değil kendi kimliğini inkar edip gidipde kafatokuşturan hiç bir ortamda hakkını aramayan Tahribatta dahi kürd olup da bunu söylemeyen birisi kürdleri dışlayınca sesini çıkarmayanlar olduğu için etki tepki mekanizması bu hale geldi...
-
Doğusuda Batısıda TÜRKİYE siz doğu evladı değilsiniz Türkiye Cumhuriyeti evladısınız.
-
bu yazida kendi kendilerini dislama yazisi görüyorum.. heleki 2009 da uyanisimiz demis.. yapmayin ya edebiyatta bari eziklesmeyin.. hepimiz ayni vatandasiz dedikce birileri dislanmayi seciyor inadida.. birde bunun icine kardeslikten dem vurup kardes olmayi reddetme anlayisi iyice zivanadan cikiyor..
bu yazi tamemen kürdlere yazilmis bir yazi.. resmen provoke amacli.. kürdlere gelin icten pazarlıklı olalim herseyden ayrilalim ülkenin a.qoyalim deseymis daha daha oturakli olurmus herhalde..
-
2009da tekrar uyanmış bir milletin evlatlarıyız.
....................................................................2009 da ne olduda uyandınız ? :|
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------
Edit:Doğudan Batıya sık sık gidip gelen birisi olarak şunu gördüm batıdaki çoğu adam insanlıktan nasibini almamış 2 kuruşluk adamlık bilmezler bir gelenek görenek yok bakıyom liseli kız orospu olmuş çıkmış liseli genç emo ayrı bir yerde adamlar kaç yaşına gelmişler elleri ekmek tutmamış doğulu birini görünce illaki kürd değil sadece doğulu olması kafi bizim doğu biraz kaba konuşur o yüzden direk kro damgası kendi aralarında bu çocuk kürtmüş derler bilmem ne...
Kürd olmadığım halde ayrımcılık yapan orospuçocuklarını görünce çok sinir olurum her zaman ama burda tüm suç ayrımcılık yapan piçlerde değil kendi kimliğini inkar edip gidipde kafatokuşturan hiç bir ortamda hakkını aramayan Tahribatta dahi kürd olup da bunu söylemeyen birisi kürdleri dışlayınca sesini çıkarmayanlar olduğu için etki tepki mekanizması bu hale geldi...
-----------------------------kardeş bizde o tarafa doğru geldiğimizde birçok terörist o. çocugu ve vatan haini duygular besleyen insan sayısının arttıgını goruyoruz. ne mutluki oradan buraya geldiğimizde doğudan gelen bir takım sürü halinde gezen toplulukların milletin karısına kızına yan gözle baktığını görüyoruz. birleşip kapkaç, hırsızlık yaptığını görüyoruz. ve ne mutluki batıya doğru geldiğimizde türk ülküsünün arttığını görüyoruz.
hadi bakalım gel gör istanbulun semtlerini emo gör orospu gör eğer göremezsen geri dön kendi sokaklarına bak..
-
Varg bunu yazdı:
----------------------------------------------------------kardeş bizde o tarafa doğru geldiğimizde birçok terörist o. çocugu ve vatan haini duygular besleyen insan sayısının arttıgını goruyoruz. ne mutluki oradan buraya geldiğimizde doğudan gelen bir takım sürü halinde gezen toplulukların milletin karısına kızına yan gözle baktığını görüyoruz. birleşip kapkaç, hırsızlık yaptığını görüyoruz. ve ne mutluki batıya doğru geldiğimizde türk ülküsünün arttığını görüyoruz.
hadi bakalım gel gör istanbulun semtlerini emo gör orospu gör eğer göremezsen geri dön kendi sokaklarına bak..
-----------------------------hay agzina saglık usta..
-
ibrahimeren bunu yazdı:
-----------------------------" Kafa Tokuşturan " sözünden ülkücü - milliyetçi görüşü benimseniş kürtleri eleştirdiğin son derece aşikar,
Bu görüşü benimsemiş kürtler neden batıyor birilerine, enteresan?
-
teşekkür ediyorum arkadaşlar olumlu yorumlarınız için.
Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 12:32'da rome tarafından düzenlendi. -
TorNaVida bunu yazdı:
Doğusuda Batısıda TÜRKİYE siz doğu evladı değilsiniz Türkiye Cumhuriyeti evladısınız.
-----------------------------tek cümle tek anlam tek mantık. katılıyorum bızler renk,dil,töre,inançlarımız ayrı olsada tekiz biriz biz TÜRKİYE CUMHURİYETİYİZ
bir sey daha soyleyecegım benım kullandıgım ad DOGU0678 ama ben karadenızlıyım ve ankara dogumluyum anlayın doguyu ne kadar sevdıgımı