Biz Kadınların Yanlış Tercihleri
-
Gerici falan değilim. Lakin bakın, Okuyan Kızların Hepsi AYNI.
-
BosphorusPasha bunu yazdı
Bununla birlikte okumayan kadının ufkunun sığ olmasından adım atacak takati olmadığı ve bunun da pratik faydada erkeğe yaradığını da söyleyebilir miyiz?
İlginç bir tez, ayrıntılandırırsan detaylarını okumayı isterim.
-
BosphorusPasha bunu yazdı
Ben sarhoş değilijdhhajsnddrdmm.
-
Sende kadin sayilirsin uzun bi donem kadin gibi takildigini herkes bilir forumda multiden bilmeyenlerde ogrenmis olur..
-
HeyQirs bunu yazdı
Sende kadin sayilirsin uzun bi donem kadin gibi takildigini herkes bilir forumda multiden bilmeyenlerde ogrenmis olur..
hahahah miss Elizabeth
-
CaniSokucu bunu yazdı
Aynısı biz erkekler için de geçerlidir aslında. Belki azınlıktır ama öyledir. Bizi üzen, sinirlendiren, kızdıran kısaca yıpratan kadınlarla birlikte oluruz. Bazı erkekler bana kız mı yohamk diyerek başından atabilirler, bazıları ise dener dener başarırlar ama başarana kadar neler yaşamışlardır. Kadınlarda bu daha çok görülür tabi çünkü nedenini bilmediğim bi acıma duygusu, karşısındakini değiştirme isteği, sanki istediklerini yaptırınca hayatının en büyük orgazmını yaşayacakmış gibi salak salak çabalamalar. Bazen de şöyle olur erkek deli gibi çabalar kadın uyum sağlamaya çalışır başaramaz, erkek sineye çeker; kadın ister erkek uyum sağlar kadın sen çok değiştin der bırakıp gider. Erkek her istediğini yaptım ne bu şimdi diye yeni denizlere yelken açmaya başlamasıyla beraber kadın tekrar belirir ben hatalıydım der. Erkek tamam der kadını hayatına tekrar alır, "işini görür", kadını üzer, kırar, yıpratır. -Sanırım kadınların büyük kısmı bu şekilde üzüldüğü ilişkiler yaşıyor.- Daha sonra erkek kadının hayatından bir daha girmemek üzere çıkar.
Aysını yaşadım yaptım.
-
önce konuyu sonra nicki gördüm sonra dedimki vay mınakoyim.
-
AmoR bunu yazdı
sonuç yanlızım diyince okumadım yalan yok :) 6 yıllık ilişkim bitti 2-3 ay önce eminle huzuru buldum yahu.
2-3 ay önce EMİNLE huzuru buldum yahu ? ! :)) Y var dimi hocam başında
-
Bunu daha çok sorunlu olan erkekler açısından değilde başka bir şekilde açıklayacak olursak, kadınlar ne parası olanı, ne tipi olanı, ne de efendi olanı seçerler. Kadınlar sadece güçlü erkek isterler.
Bu zaten doğanın kanunudur. Bu kimi kadının bakışından para ve araba sahibi olmak, kimi kadının bakış açısından makam sahibi olmak, kiminin gözünden zeki olmak vs diye uzar gider.
Kadınlar karmaşıktır xtir ydir şunu yapar diye birşey söz konusu olamaz. Biz erkeklerin aksine onlar sadece iç güdüleriyle davranan vahşi yaratıklardır aslında.
Bunu en kolay şu yolla açıklayabiliriz. "O Lavuk" kavramı. Yani hani bakarsınız dersiniz ya ulan karıya bak lavuğa bak. İşte o lavuklar aslında lavuk değil.
Bunu en çok ergenlikte yada lise çağlarında görebilirsiniz. Herhangi x semtin serseri bi lavuğu okulun basketbol takım kaptanından daha seçilesidir. Çünkü basketbol takım kaptanı yolda of göte bak dediklerinde kafasını çevirip bileğine zarar gelmemesini düşünecekken x bir serseri hayatının mallığını yapıp o çocuğu öldürebilir bile. Bu koruma içgüdüsüdür.
Yaş ilerledikçe artık olay popülariteye doğru kaçar. Sevgili kaptanımızda lavukluk yolunda ilerler çünkü artık new sexy budur. Üniversite çağlarındada bu iş para kariyer veya bunların kombinasyonunu yapabilen adamlara doğru gider.
Kızların harbiden hayatını mahveden adamlara bakın. Bir tane efendi (aşağıda açıkladığım farklı kavramda bakış açısından efendi) eli yüzü düzgün adam bulamazsınız. Ama sebebi onların mazoşistliği değildir. Aslında suç erkeklerdedir.
Uyum sağlayamayan cinsiyet bize ait aslında. Yukarda bahsettiğim güç kavramlarından herhangi bir tanesine sahip olduğumuzda götümüz başımız oynuyor. Skora oynuyoruz. İşte buda bizim doğamız.
Bu sefer o başta hatunun aşık olduğu karizmatik güçlü karakter sahibi erkek yavaş yavaş götü başı dağıtıp ilişki iki sene sonra bittiğinde böle hayat ziken diye bahsettikleri insanlara dönüşüyor.
Sorgulanması gereken kadınların neyi seçtiği değil, erkeklerin seçilebilitesidir aslında. Tamamen münzevi bir şekilde yaşayan ve hiçbirşey yapmamak hayat felsefesi olmuş bir erkek bile doğru kadın ve zaman denkleminde kadının gözünde alfa olabilir.
Efendi ve yerine göre sessiz sakin biri olmakla dişilerin seçimine göre zayıf olmak arasında çok büyük bir fark vardır.
Ek olarak: X bir kız düşünelim ve Y bir erkek bu kızı seviyor. Kızın sevdiği apaçi serseri biriyse Y erkek kızlar apaçilere bakıyor tüm karıların aq diyecek, arabası olan biriyle çıkıyorsa ulan para var huzur var amk arabası olan zikiyor diyecek, bir işyerinde o 1. seviyedeyken kadın müdürle yatıyorsa bu devirde makam sahibi olan götürüyor yine böle hayatın amk diyecek. Hayatının amına sen koydun Y. Çünkü paraya bakan bir kadının gözünü kör edecek yeterlilikte başka bir yeteneğin yok. vs vs uzar gider. ( EK OLARAK HERHANGİ BİRİNİ HEDEF ALMADIM VE YORUMLARI OKUMADIM İLK SAYFA DIŞINDA . Herhangi bir müridi hedef göstermedim genel olarak açıklama yaptım. )
-
ozgunlu bunu yazdıHeyQirs bunu yazdı
hahahah miss Elizabeth
Adam zeki ayikti direk