Biz Niye Başarıl İnsanlara Destek Vermiyoruz? Depremi Bilen Adam "Veysi Kurt"
-
Dün atvde muhabir programını izleyenler oldumu bilmiyorum ama adam depremleri 6 - 8 saat önceden bildiğini söylüyor ve bu konuda yer zaman ve şiddet bilgilerinide veriyor ve hepsi tutuyor. Muhabir programına katılmadan önce program yetkililerine olacak depremleri 8 saat önceden yollamış ve söylediği depremler 8 saat sonra dediği şiddet de ve yerde gerçekleşti. Programcıda şaşırdı.
Veysi Kurt'un geliştirdiği cihaz sayesinde olabilecek depremleri 8 saat önceden bildiğini kanıtladı. Japonyada en fazla 30 saniye önceden biliyorlar.
Burada ilginç olan kısım, kimse Veysi Kurt'a bu konuda destek çıkmıyor, profesörler gelip incelemişler ve Veysi Kurt'un sunduğu tüm söylemler doğru çıkmış buna profesörlerde inanmış ama gelin görünki kimse destek çıkmıyor.
2 tane profesör Veysi Kurt'un yanına gitmişler Gebze Tübitak'tan, Veysi Kurt da bu cihazı tam analiz edebilmek için verilerini inceleyebilmek için 2 gün burada kalmalısınız demiş. Profesörün verdiği cevap çok ilginç, demişki, "Siz kendinize asistan mı arıyorsunuz?" düşünebiliyor musunuz şu gurura kibire bakın,
Veysi Kurt'un cevabıda şu olmuş, Gelişmiş ülkelerin profesörleri, Afrikada yılanı, çıyanı araştırmak için senelerini yılanların arasında geçiriyorlar, ben sizden 2 gün kalmanızı istedim bizim bir fare kadar değerimizi yokmu.
Burada aslında önemli olan şu orada insanlığı ilgilendiren bir durum var fakat gelin görünki gurur ve kibir buna engel oluyor.
Gelişmiş ülkelerle yarışmak yerine gelişmemiş ülkelerle yarışmaya ve öyle kalmaya devam edicez sanırım,
Yıllardır verdiği sonuçlar hep doğru çıktı olacak depremleri sitesinde yayınlıyor yıllardır sitesi ücretsizdi ama artık ücretli cihazın patenti çıktıktan sonra tekrar ücretsiz olacak:
VEYSİ KURT
Hv.Tek.Okullar Mezunu ve Super Wiser Emek.Hv.Füze Astsubay
Elektrik ve Elektronik Uzmanı Teknisyen
http://www.veysikurtdeprem.com/detay.asp?hid=863
http://www.meteoquake.org/prediction.html
-
sanırım yazıyı okumadınız,
adam depremleri 8 saat öncesinden haber veren cihaz yaptı arkadaşlar,
japonya 30 saniye öncesinden haber verebiliyor, o da mesafe yakınsa tabiki.
ülkemizde gerçekten başarılı insanlara destek verilmediğine katılıyor musunuz?
-
Buna da yaparlar yakında bi dala-vere :) Uçağa binmesin ;)
-
Bu ülkede deveye diken insanımıza s.ken yaranır...
-
söyliyecek söz yok gerçekten doğruysa bu tübitak'ın ilgilenmesi gerekir bu durumda devletin sahip çıkması lazım türkiye deprem kuşağında bir ülke böyle bir teknoloji üretebilmiş ise bu adam
-
malesef elimizden gelen bişey olmamakla birlikte. ülkemin insanının çok zeki olduğunu biliyorum. ama bunu değerlendirecek ne zamanımız var. ne de paramız var.
bizim değerli insanlarımız eğitilmek yerine para kazanmak zorunda olduğu için çalışmak zorunda kalıyor. geçim derdine düşmek zorunda kalıyor. okuyamıyor. bunun için heba oluyor okadar gencimiz. :S
-
böyle yöntemler bulan kişileri yabancı ülkelerin resmi kurumları çağırıp kendileri için kullanıyorlar, sanırım bu arkadaşıda yakında japonya veya başka bir ülkeden çağırırlar bizlerde tüh kaçırdık deriz.
Önceleri bir Türk radar sistemi geliştirmişti özel bir sistem, bizim kurumlar ilgilenmemişti adam şu anda israilde çalışıyor.
v.s v.s örnekleri daha da çoğaltabiliriz.
beyler birşeyler buldunuzmu, size tavsiyem Türkiyede vermeyin, değer bilen yok çünkü hatta bazıları bulduğunuz şeyleri kendilerine mal ediyorlar fakat yurtdışında ödüllendiriyorlar.
--------------------------------------------
Veysi Kurt'un önceki verileri
AKDENİZ(GİRİT,ANTALYA VE AYDIN ÜÇGENİNDE) VEYA DOĞUANADOLUDA DEDİM:GİRİT:"4.6" TAM BİLDİRİMDEN 12 SAAT SONRA, 0.1 PUANLIK HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ. SAYGILARIMLA
İZMİR MUĞLA VE İSPARTA ARASI DEPREM:3.9 DEMİŞTİM : 4.2 OLDU. AYRICA UZAKDOĞU JAPONYA CİVARI 6.0 CİVARI DEPREM DEMİŞTİM: 5.9 VE 6.0 OLDU. SAYGILAR
İZMİR, MUĞLA VA İSPARTA CİVARI: 3.9 CİVARI DEPREM DEMİŞTİM: İZMİR:3.9 OLDU AYRICA JAPONYA CİVARI :6.0 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM DEMİŞTİM: 5.9 VE 6.2 OLDU. SAYGILAR .
SİZE UZAK DĞU ÖZELLİKLE İKİ GÜNDÜR HEP JAPONYA DİYORUM HEMDE İSRARLA İŞTE JAPONYA 6.2 OLDU
BELİRTİ FARKINA GÖRE 6 SAAT SONRA EGE(İZMİR ,MUĞLA , İSPARTA) İÇ ANADOLU(KIRIKKALE ÇORUM SİVAS KAYSERİ ARASI) 3.6 İLE 3.8 CİVARI DEPREM 6 SAAT SONRA 12 SAAT İÇİNDE . Not: eğer belirti farkı devre dışı kalırsa UZAK DOĞUda 5.8 ile 6.2 arası deprem olur.
UZAK DOĞUDA DEPREM DEMİŞTİM BELİRTİ BİR DAHA ÇIKTI. 6.0 CİVARI EĞER BELİRTİ FARKI ÇIKARSA DEPREM ELAZIĞ CIVARINDA 4.2 İLE 4.3 CİVARI OLUR YADA AKDENİZ AÇIKLARINDA OLUR. 6 SAAT SONRA 12 SAAT İÇİNDE
AKDENİZ: 4.2 DEMİŞTİM. İŞTE4.1 3.7 HAKKARİ :4.3 ERZİNCAN 3.7 AKDENİZ 3.5 3.6 4.1 3.7 DEPREMLERİ AYNI ANDA ÇIKMIŞLARDI BUNA RAĞMEN TAKDİR SİZLERİN 0.1 HATA PAYI İLE SİZLERE SUNULUR
SİZE İRAN PAKİSTAN VE AFKANİSTAN TARAFI 5.0 İLE 6.0 CİVARI DEPREM DEMİŞTİM İLK BELİRTİLER GELDİ İRAN SINIRINA ÇOK YAKIN HAKKARİ 4.3 OLDU DİĞERLERİNİ BEKLEYECEĞİZ
http://www.veysikurtdeprem.com/detay.asp?hid=234
-
türban takarsa belki değerini bilirler..
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------yapma gözüm be :|
-
Türkiye de ilk tipe yada sıfata bakıyolarda ondan
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------patron haklı.