Bluetooth Tan Reset
-
" © "
Bu simgeyi tırnak işaretleri ile birlikte kendi bluetooth nick inizin yanına yapıştırın ve Bluetooth unuzu açık bırakın. Başka biri eşleşmiş cihaz ararsa onun telefonu reset atacak...
Kolay gelsin..:! -
bulututlu tel olursa denerim bi ara^^
-
hacı bunu biliyodumda daha hiç denemek nasip olmadı yine de sağol
-
Arkadaşlar bizzat ben denedim 6600 Sx1 7610 da felan sorunsuz çalışıyo :D
-
waaay ei la ozmn:D:D
-
hepsi şeytan.. :)
-
ya dailer o simgeyi nasıl koycas nicke onu beceremedim
-
arkadaşa şaka yaparız da reset mi restart mı??? resetse olayın tadı kaçar bildiğim kadarıyla hafızadan bir şeyler siliniyor ondan soruyorum ;)
-
sadece nokia nın eski modellerınde ıse yarıyor.yenı modellerde ıse yaramıyor.bılgılerınıze.
-
ya dailer o simgeyi nasıl koycas nicke onu beceremedim
hoja o simgeyi bir not defterine atacaksın ve telefona puluğtut la ne bilem işte at bişeyle sonra o not defterini aç ve kalem işaretli tuşa basılı tutarak imleci hareket ettir telefonda joistik varsa sağa sola hareket ettirip(yani kopyala/yapıştır yapıyoruz)üzeri işaretlenecektir ve kopyala yazan yerdeki tuşa basıp kopyalıyoruz sonra ordan çıkıp bluetooth kısmında bluetooth ismi yazan yere gelip yine kalem tuşuna basıyoruz ve bu sefer yapıştır yazısı çıkıyor ve yapıştırıyoruz olay bu kolay gele... -
Kardeş bir örnek verebilirmisin acaba? Yapmaya çalıştım beceremedim.
kardeş aslında daha da açık anlatması zor ama yine tekrar edeyim.
arkadaşın yukarıda verdiği kodu bilgisayarına kopyalayıp bir not defterinin içine at(yani metin belgesi).ve bu belgeyi direktman symbian programlı cep telefonuna bluetootla veya usb kabloyla gönder(6600,6630,3230...)bu not defteri zaten telafonda açılabilir.sen de bu not defterini telefonunda açacaksın ve o tırnak işaretinin son kısmında bir imleç vardır(aynı burada bilgisayarda yazı yazarken çıkan imleç)nasıl bilgisayarda mause ile üzerini işaretleyip kopyala yapıştır yapıyoruz bunu da cep telefonunda yapacağız.Şimdi telefonunun üzerinde bir tuş var kalem işareti olan(çoğu kişi sorar zaten bu tuş ne işe yarar diye)o tuşa basılı tut ve imleci o kodun üzerini işaretleyecek şekilde sola doğru hareket ettir.bu sırada kalem tuşuna basılı tutarak imlaci hareket ettirince üzeri mavi ile işaretlenerek gider.Zaten bunu yapıp kodun sonuna gelince elini tuştan çekmeden telefonun ekranında KOPYALA yazısı çıkar ve hemen elini kalem tuşundan çekmeden oraya bas.Şimdi ykodu kopyalamış oldun tamam artık o metin belgesiyle bir işimiz kalmadı oradan çık.Hemen bluetooth u aç burada TELEFONUMUN İSMİ yazar şimdi telefonun ismini bu kodla değiştiriyoruz.Tellefonun ismini oradan sil ve üzerinde kalem işareti olan tuşa bas.Şimdi de ekranda YAPIŞTIR yazısını göreceksin.Elini kalem işaretli tuştan çekmeden hemen o tuşa bas.Artık tamam bu kod orada belirecek ve telefonun ismini bu şekilde kaydet.Sana kolay gelsin.
Toplam Hit: 3328 Toplam Mesaj: 13