folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bodybuilding İle Uğraşan Müridler ( Suplementler Hakkında )

Bodybuilding İle Uğraşan Müridler ( Suplementler Hakkında )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı:
    -----------------------------

SUPERBICO bunu yazdı:
    suplementler adamın ağzına sıçar!

karbonhidratın sanmıyorum okadar yan etkisi olacağını. aminoasit veya iğne değil ki bu, tamamen doğal deniyor.

teşekkürler yorumlar için.

Bodyı bırakınca gorurum ben seni.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    DarkFall bunu yazdı:

SUPERBICO bunu yazdı:

karbonhidratın sanmıyorum okadar yan etkisi olacağını. aminoasit veya iğne değil ki bu, tamamen doğal deniyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

kullandında vücut mu sarktı yoksa duydukların mı bunlar hocam. ben kötü bi yorum göremedim koskoca bodybuildingtr forumunda.

Nerde o eski TBT...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek

SUPERBICO bunu yazdı:
    DarkFall bunu yazdı:

SUPERBICO bunu yazdı:

of bilmiyosunuz etmiyonuz ordan burdan duyduğunu yazıp millete yanlış bilgiler veriyosun, Whey protein dediğin penir altı suyundan yapılan doğal bir üründür.Senin dediğin kortizon ve kalitesiz spor salonlarında satılan protein haplarıdır.

32GR WHEY PROTEİNİN BESİN DEĞERLERİ
    Kalori : 130 kkal.
    Yağ : 1.5 gr.
    Sature Yağ: 1 gr
    Kolesterol : 30 mg.
    Karbohidrat: 4 gr.
    Sodyum :120 mg
    Şeker : 1 gr.
    Protein : 24 gr
    Vitamin A : 0%
    Vitamin C : 0%
    Kalsiyum : 10%
    Demir : 0%

https://www.fitnessaktif.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:

kullandında vücut mu sarktı yoksa duydukların mı bunlar hocam. ben kötü bi yorum göremedim koskoca bodybuildingtr forumunda.

1.si Aldığın şey doğallıktan uzak dostum.
    2.cisi bu ilaçlar, bu işi meslek edinmiş veya hayat tarzı olarak benimsemiş insanların, yıllar sonunda belli bir mertebeye gelebilmek için kullandıkları ilaçlardır.

Benim doğal besinlerden başla dememdeki kasıt, sarkacaksın, saçın dökülecek vs değil. BUgünün yarınına uymaz, 45 cm bir koldan rahatsızlık duyarsın bir anda..

3.sü ise, kalitesiiz ürünler sağlığını tehdit ediyor ancak, sarkma durumu asla olmaz ( düzenli egzersiz oldukca ) ancak bas üstünde dökülmeler, böbrek rahatsızlıkları türevi rahatsızlıklar bas gösterebilir. Tabiki bu kullanımdan heme nsonra değil, yıllar içinde olur. Dediğim gibi bu ilaçlarıda yıllarını veren insanlar kullanır. KOlay gelsin.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:

DarkFall bunu yazdı:

1.si Aldığın şey doğallıktan uzak dostum.
    2.cisi bu ilaçlar, bu işi meslek edinmiş veya hayat tarzı olarak benimsemiş insanların, yıllar sonunda belli bir mertebeye gelebilmek için kullandıkları ilaçlardır.

Benim doğal besinlerden başla dememdeki kasıt, sarkacaksın, saçın dökülecek vs değil. BUgünün yarınına uymaz, 45 cm bir koldan rahatsızlık duyarsın bir anda..

3.sü ise, kalitesiiz ürünler sağlığını tehdit ediyor ancak, sarkma durumu asla olmaz ( düzenli egzersiz oldukca ) ancak bas üstünde dökülmeler, böbrek rahatsızlıkları türevi rahatsızlıklar bas gösterebilir. Tabiki bu kullanımdan heme nsonra değil, yıllar içinde olur. Dediğim gibi bu ilaçlarıda yıllarını veren insanlar kullanır. KOlay gelsin.

tam sipariş ediyordum yine kafam karıştı. sanırım bir doktora ulaşacağım. eminim oda kullanma diyecektir. teşekkürler.

Nerde o eski TBT...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

optimum serious mass da piyasanın en iyilerindendir yaklaşık 15kg falan kullanmışımdır toplamda.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

dovus klubundeki adam gibi Suplementler  kullandıktan sonra kadın gogsu gıbı goguslerın olmasın bence en ıyısı dogal yollardan kılo almaya bak doktora basvur o daha saglıklı nasıl kılo alabılecegını soyleyecektır.

THE BeYaZ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:

----------------------------

tam sipariş ediyordum yine kafam karıştı. sanırım bir doktora ulaşacağım. eminim oda kullanma diyecektir. teşekkürler.

Yine bilip bilmeyen konusmus  sagdan soldan duyduklariyla  yok  sarkar ,bobregin delinir ,akcigerin gider.Sanki adam testesteron,anabol,sustanon, anadrol,anapolon,dialone,efedrin  kullanacagim demis :) kici boklu karbonhidrat.. Kullanacaksan karbonhidratla basla fakat unutma bunlar destek urunler. Normal yemegini ye  yoksa bosa parani harcarsin..Protein simdilik luks  sana. Sonradan alabilirsin istersen.. Onumuz kis daya yumurta beyazini  tavuk gogsunu proteine gerek kalmaz..Baktin antremanlar agirlasti ozaman protein alabilirsin istersen..

Git doktora . Spor hekimi  olanlara git bilgi al...

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HorbaDor
    HorbaDor's avatar
    Erkek

hocam bırak bu işleri sonra hormonlarına bişe olacak durup dururken başına iş alma. ramazan geldi zaten oruç tutuyorsan akşam abanırsın 1 ayda istediğin kiloya ulaşırsın zannımca :)

Ha Ha!
Toplam Hit: 3505 Toplam Mesaj: 23