Bodybuilding İle Uğraşan Müridler ( Suplementler Hakkında )
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
suplementler adamın ağzına sıçar!
-----------------------------karbonhidratın sanmıyorum okadar yan etkisi olacağını. aminoasit veya iğne değil ki bu, tamamen doğal deniyor.
teşekkürler yorumlar için.
Bodyı bırakınca gorurum ben seni. -
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------karbonhidratın sanmıyorum okadar yan etkisi olacağını. aminoasit veya iğne değil ki bu, tamamen doğal deniyor.
Bodyı bırakınca gorurum ben seni. -
kullandında vücut mu sarktı yoksa duydukların mı bunlar hocam. ben kötü bi yorum göremedim koskoca bodybuildingtr forumunda.
-
SUPERBICO bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
Bodyı bırakınca gorurum ben seni.
-----------------------------of bilmiyosunuz etmiyonuz ordan burdan duyduğunu yazıp millete yanlış bilgiler veriyosun, Whey protein dediğin penir altı suyundan yapılan doğal bir üründür.Senin dediğin kortizon ve kalitesiz spor salonlarında satılan protein haplarıdır.
32GR WHEY PROTEİNİN BESİN DEĞERLERİ
Kalori : 130 kkal.
Yağ : 1.5 gr.
Sature Yağ: 1 gr
Kolesterol : 30 mg.
Karbohidrat: 4 gr.
Sodyum :120 mg
Şeker : 1 gr.
Protein : 24 gr
Vitamin A : 0%
Vitamin C : 0%
Kalsiyum : 10%
Demir : 0% -
DarkFall bunu yazdı:
kullandında vücut mu sarktı yoksa duydukların mı bunlar hocam. ben kötü bi yorum göremedim koskoca bodybuildingtr forumunda.
1.si Aldığın şey doğallıktan uzak dostum.
2.cisi bu ilaçlar, bu işi meslek edinmiş veya hayat tarzı olarak benimsemiş insanların, yıllar sonunda belli bir mertebeye gelebilmek için kullandıkları ilaçlardır.
Benim doğal besinlerden başla dememdeki kasıt, sarkacaksın, saçın dökülecek vs değil. BUgünün yarınına uymaz, 45 cm bir koldan rahatsızlık duyarsın bir anda..
3.sü ise, kalitesiiz ürünler sağlığını tehdit ediyor ancak, sarkma durumu asla olmaz ( düzenli egzersiz oldukca ) ancak bas üstünde dökülmeler, böbrek rahatsızlıkları türevi rahatsızlıklar bas gösterebilir. Tabiki bu kullanımdan heme nsonra değil, yıllar içinde olur. Dediğim gibi bu ilaçlarıda yıllarını veren insanlar kullanır. KOlay gelsin. -
NaZi_ bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
1.si Aldığın şey doğallıktan uzak dostum.
2.cisi bu ilaçlar, bu işi meslek edinmiş veya hayat tarzı olarak benimsemiş insanların, yıllar sonunda belli bir mertebeye gelebilmek için kullandıkları ilaçlardır.
Benim doğal besinlerden başla dememdeki kasıt, sarkacaksın, saçın dökülecek vs değil. BUgünün yarınına uymaz, 45 cm bir koldan rahatsızlık duyarsın bir anda..
3.sü ise, kalitesiiz ürünler sağlığını tehdit ediyor ancak, sarkma durumu asla olmaz ( düzenli egzersiz oldukca ) ancak bas üstünde dökülmeler, böbrek rahatsızlıkları türevi rahatsızlıklar bas gösterebilir. Tabiki bu kullanımdan heme nsonra değil, yıllar içinde olur. Dediğim gibi bu ilaçlarıda yıllarını veren insanlar kullanır. KOlay gelsin.
-----------------------------tam sipariş ediyordum yine kafam karıştı. sanırım bir doktora ulaşacağım. eminim oda kullanma diyecektir. teşekkürler.
-
optimum serious mass da piyasanın en iyilerindendir yaklaşık 15kg falan kullanmışımdır toplamda.
-
dovus klubundeki adam gibi Suplementler kullandıktan sonra kadın gogsu gıbı goguslerın olmasın bence en ıyısı dogal yollardan kılo almaya bak doktora basvur o daha saglıklı nasıl kılo alabılecegını soyleyecektır.
-
DarkFall bunu yazdı:
----------------------------tam sipariş ediyordum yine kafam karıştı. sanırım bir doktora ulaşacağım. eminim oda kullanma diyecektir. teşekkürler.
-----------------------------Yine bilip bilmeyen konusmus sagdan soldan duyduklariyla yok sarkar ,bobregin delinir ,akcigerin gider.Sanki adam testesteron,anabol,sustanon, anadrol,anapolon,dialone,efedrin kullanacagim demis :) kici boklu karbonhidrat.. Kullanacaksan karbonhidratla basla fakat unutma bunlar destek urunler. Normal yemegini ye yoksa bosa parani harcarsin..Protein simdilik luks sana. Sonradan alabilirsin istersen.. Onumuz kis daya yumurta beyazini tavuk gogsunu proteine gerek kalmaz..Baktin antremanlar agirlasti ozaman protein alabilirsin istersen..
Git doktora . Spor hekimi olanlara git bilgi al...
-
hocam bırak bu işleri sonra hormonlarına bişe olacak durup dururken başına iş alma. ramazan geldi zaten oruç tutuyorsan akşam abanırsın 1 ayda istediğin kiloya ulaşırsın zannımca :)