Bonzai Satıcısını Dövmek (İç Rahatlatan Video)
-
Hetepor bunu yazdı
Hocam yanlış anlama ama bence çok ahmakça olmuş. İnsanın kendi iradesi var sonuçta kimse kimseye zorla uyuşturucu satmıyor. Bonzai almak zaten aptallık insan kendi kendine eziyet eder mi para verip ? Ölüm tribinin ta kendisini yaşatıyor bu illet öldüğünü sanıyorsun en son cenazem gidiyordu evden onu görmüştüm. Ama extacy flan flan satsınlar bence çünkü insanın iradesi var sonuçta almak istemiyorsa almaz torbacı zorla satmıyor ya
Bak sen eziyet etmişsin kendine iraden yokmuydu senin ?
-
adam ercandan alıyorum diyor. bu kahramanları ercana çökerkende görmek isteriz. ellerinde bira zaten orada oturan adamlardan daha triilyon bunları kafası. vurdukları herife baksan 123213 metreden belli ki malın biri. torba tutmayı öğretmişler 3 5 gram mal vermişler sattırıyorlar. mk adamlar böyle kahraman olduğunu sanıyor :/
-
bune şimdi ? dövmek mi ? karı gibi 1-2 ayağının ucuyla tekme atmak 1-2 tane arkadaşına vurur gibi şakalaşırcasına vurmak dövmek mi oldu ? Onun bana vereceklerdi dişlerini ağzının içinde tavla zarı gibi sallandırırdım. 3 ay bişe koklayamaz , 3 ay pipetle çorba içirttirirdim
-
BeyinAdam bunu yazdıHetepor bunu yazdı
Hocam yanlış anlama ama bence çok ahmakça olmuş. İnsanın kendi iradesi var sonuçta kimse kimseye zorla uyuşturucu satmıyor. Bonzai almak zaten aptallık insan kendi kendine eziyet eder mi para verip ? Ölüm tribinin ta kendisini yaşatıyor bu illet öldüğünü sanıyorsun en son cenazem gidiyordu evden onu görmüştüm. Ama extacy flan flan satsınlar bence çünkü insanın iradesi var sonuçta almak istemiyorsa almaz torbacı zorla satmıyor ya
Kafasını bilmiyordum yaşadım ve kullanmamaya karar verdi iradem. Ama extacy e devam ona karşı çıkılmasını istemiyorum sadece
-
noname bunu yazdı
Yazık iki tarafa da yazık.. Adamın bonzai satıcısı olması diğerlerinin sadistliğini örtmüyor malesef.
-
Tariqat_Sapiii bunu yazdı
bune şimdi ? dövmek mi ? karı gibi 1-2 ayağının ucuyla tekme atmak 1-2 tane arkadaşına vurur gibi şakalaşırcasına vurmak dövmek mi oldu ? Onun bana vereceklerdi dişlerini ağzının içinde tavla zarı gibi sallandırırdım. 3 ay bişe koklayamaz , 3 ay pipetle çorba içirttirirdim
Adamsın.
-
EnableTurk bunu yazdıHetepor bunu yazdı
Umarim bi gun cocuk akliyla senin cocugun da bu batakliga dusmez.
Gerekli terbiyeyi verdikten sonra olmaz inşallah öyle bir durum biz düştük çocuğumuz düşmez inşallah.
-
Bırakın amk satsınlar.Barzolar, apaçiler kendi kendine yok oluyorlar ne güzel.
-
Hetepor bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdıHetepor bunu yazdı
Kafasını bilmiyordum yaşadım ve kullanmamaya karar verdi iradem. Ama extacy e devam ona karşı çıkılmasını istemiyorum sadece
Kafasını bilmeyip yaşamaya merak deniyor hocam kısaca :)
Tahminimce 18-19 yaşından çok daha büyüksün, bu bonzaiyi içen çoğunluğun ortaokul ve lise çağlarındaki 12-15 yaş aralığındaki çocuklar olduğunu biliyormuydun ?
Sen bu yaşta kafasını merak edip içmişsin, bu illet anlatıldığı ortamlarda küçük çocuklar tarafından "olum çok iyiymiş bulutlarda yürüyomuşsun, halüsinasyon görüyosun, uzaya çıkıyosun" gibi ballandırılarak anlatıldığı ortamlarda hangi çocuğun iradesinden bahsediyorsun. Çocuk onlar daha çocuk.
Hep derim şöyle jitem gibi birşey kurulsa bunlara en başta ben işkence yaparım. İrade falan dinlemem kardeşim, gitsin adam gibi erkek gibi alın teriyle para kazansın bunun ibnelikten hiçbir farkı yok.
-
Bu atarlı gençleri BAĞCILAR dada görmek isteriz.