Bonzai Satıcısını Dövmek (İç Rahatlatan Video)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Hetepor bunu yazdı

Hocam yanlış anlama ama bence çok ahmakça olmuş. İnsanın kendi iradesi var sonuçta kimse kimseye zorla uyuşturucu satmıyor. Bonzai almak zaten aptallık insan kendi kendine eziyet eder mi para verip ? Ölüm tribinin ta kendisini yaşatıyor bu illet öldüğünü sanıyorsun en son cenazem gidiyordu evden onu görmüştüm. Ama extacy flan flan satsınlar bence çünkü insanın iradesi var sonuçta almak istemiyorsa almaz torbacı zorla satmıyor ya

Bak sen eziyet etmişsin kendine iraden yokmuydu senin ?

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HashiramaSenju
    HashiramaSenju's avatar
    Erkek

adam ercandan alıyorum diyor. bu kahramanları ercana çökerkende görmek isteriz. ellerinde bira zaten orada oturan adamlardan daha triilyon bunları kafası. vurdukları herife baksan 123213 metreden belli ki malın biri. torba tutmayı öğretmişler 3 5 gram mal vermişler sattırıyorlar. mk adamlar böyle kahraman olduğunu sanıyor :/

Ninjaların Tanrısı...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bune şimdi ? dövmek mi ? karı gibi 1-2 ayağının ucuyla tekme atmak 1-2 tane arkadaşına vurur gibi şakalaşırcasına vurmak dövmek mi oldu ? Onun  bana vereceklerdi dişlerini ağzının içinde tavla zarı gibi sallandırırdım. 3 ay bişe koklayamaz , 3 ay pipetle çorba içirttirirdim

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hetepor
    Hetepor's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    Hetepor bunu yazdı

Hocam yanlış anlama ama bence çok ahmakça olmuş. İnsanın kendi iradesi var sonuçta kimse kimseye zorla uyuşturucu satmıyor. Bonzai almak zaten aptallık insan kendi kendine eziyet eder mi para verip ? Ölüm tribinin ta kendisini yaşatıyor bu illet öldüğünü sanıyorsun en son cenazem gidiyordu evden onu görmüştüm. Ama extacy flan flan satsınlar bence çünkü insanın iradesi var sonuçta almak istemiyorsa almaz torbacı zorla satmıyor ya

Kafasını bilmiyordum yaşadım ve kullanmamaya karar verdi iradem. Ama extacy e devam ona karşı çıkılmasını istemiyorum sadece

Vatan Sevgisinin Ölçülmesi İmkansızdır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Yazık iki tarafa da yazık.. Adamın bonzai satıcısı olması diğerlerinin sadistliğini örtmüyor malesef.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Tariqat_Sapiii bunu yazdı

bune şimdi ? dövmek mi ? karı gibi 1-2 ayağının ucuyla tekme atmak 1-2 tane arkadaşına vurur gibi şakalaşırcasına vurmak dövmek mi oldu ? Onun  bana vereceklerdi dişlerini ağzının içinde tavla zarı gibi sallandırırdım. 3 ay bişe koklayamaz , 3 ay pipetle çorba içirttirirdim

Adamsın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hetepor
    Hetepor's avatar
    Erkek
    EnableTurk bunu yazdı
    Hetepor bunu yazdı

Umarim bi gun cocuk akliyla senin cocugun da bu batakliga dusmez. 

Gerekli terbiyeyi verdikten sonra olmaz inşallah öyle bir durum biz düştük çocuğumuz düşmez inşallah. 

Vatan Sevgisinin Ölçülmesi İmkansızdır...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bırakın amk satsınlar.Barzolar, apaçiler kendi kendine yok oluyorlar ne güzel.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Hetepor bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    Hetepor bunu yazdı

Kafasını bilmiyordum yaşadım ve kullanmamaya karar verdi iradem. Ama extacy e devam ona karşı çıkılmasını istemiyorum sadece

Kafasını bilmeyip yaşamaya merak deniyor hocam kısaca :)

Tahminimce 18-19 yaşından çok daha büyüksün, bu bonzaiyi içen çoğunluğun ortaokul ve lise çağlarındaki 12-15 yaş aralığındaki çocuklar olduğunu biliyormuydun ?

Sen bu yaşta kafasını merak edip içmişsin, bu illet anlatıldığı ortamlarda küçük çocuklar tarafından "olum çok iyiymiş bulutlarda yürüyomuşsun, halüsinasyon görüyosun, uzaya çıkıyosun" gibi ballandırılarak anlatıldığı ortamlarda hangi çocuğun iradesinden bahsediyorsun. Çocuk onlar daha çocuk.

Hep derim şöyle jitem gibi birşey kurulsa bunlara en başta ben işkence yaparım. İrade falan dinlemem kardeşim, gitsin adam gibi erkek gibi alın teriyle para kazansın bunun ibnelikten hiçbir farkı yok.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Bu atarlı gençleri BAĞCILAR dada görmek isteriz.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 5950 Toplam Mesaj: 50