folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bordo Bereli Olmak İcin ?

Bordo Bereli Olmak İcin ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

hiç olmayı  bilceksin

o bereyi takmak istiyosan önce kep  takmayı  öğrenecesin

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanaldarbe
    sanaldarbe's avatar
    Erkek

sen bi askere girde bak bakim kaç kere küfür ediyosun

ben şu an askerdeyim komando olarak her gün küfür ediyosun inan tamam askerliği bende çok istiyorum ama herşey toz pembe deil işte 460 günü bitsinde gideyim diye bekliyorum

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Normal komando olmak bile zor taaki bordo bereli felaket zor neden diyiceksin biyerlerde okumuştum bordo berelileri testten geçirmek için efendime sölim yüzmede koşmada kilometrelerden bahsediyolar yani km kadar koşup yüzecek birimisin sonuçta astsubay ve subaylardan yetişiyo ama çok zor iş giremezsin kısacası zaten sayılarıda az demekki ne kadar az seçilip orduya alınıyolar sonuçta bordo bereli olmak hayal gibi bişi kalır senin için :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    Herkesin yorum'larını cok dikkatli sekilde okudum ve herkese ayrı ayrı t$k ederim arkadaslar... Dedikleriniz gibi onca su vatan borcumu bitirdikden sonra deniyelim bakalim :) in$ olurum... Aldıklarini egitim ßeni ßüyüledi yapdıklari hareketler acaip cesaret verdi... O bereyi takmak o kadar gurur verici ins takıcam... Tekrar yorumlariniz icin t$k ederim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    silenceb dostum konuya msj yazmıcaktım..ama senın msjın yazayım dedım.) buradakı ınsanlar sadece fıkırlerını soylemıs.) zavallı olan sensın otlo bokla berelı olunsaydı bızım amcaoglu sımdı ohoww nasıl olacagını bırazda sen anlatırsan belkı bende olabılırım. demı .) her onune gelen bereli olacak eywaH:  amkoyım peşberge hesabı.) o konuyu acan arkadas.) yakında.) zukmeye baslarlar zaten.) 1 ay boyunca patates soy.) bulasıkları yıkayın.) )Askerlik klavyede sanal reklam yapmaya benzemez.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    Martech dosdum tabiki her güzelligin bi zorlugunu vardır ama tabi bir seyi kazanmak icin zor olanı basarmakdır tabikide... Her önüne geleni alsalardı die yorum yapmissinda bende bu konuyu ogrenmek icin acdim.. gönüllü yapmak isteyenleride aliyorlarmı diye.. Ne gerekiyor Eger Aliyorlarsa nasıl basvururum diye.. Amacım sanal reklam v.b gibi bi sey yapmak degildir.. İnan bana suanda nasıl rahat gezmek istiyorsam Keyfime bakmak istiyorsam bi O kadar'da asker olmayı istiyorum şükürler olsunki yasımızda geldi tertip'imizde belli oldu sıra simdi o zamanı beklemek ben istiyorumki sadece 15 ay asker olarak kalmim.. Zor olanı ama güzel olanı secmeyi istedim.. Ve bu konuyuda  bunun icin acdim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Ek Bilgi

Biz özel tim almayız, özel tim yaparız sözüyle öne çıkan özel kuvvet kursu, girişte hiçbir bedeni üstünlük standardı aramamaktadır. Gönüllülük esasıyla kabul edilen personel eğitim süreci dahilinde gerekli standartlara kendiliğinden ulaşmaktadır.
    Yurtiçi, yurtdışı ve ihtisas eğitimi olmak üzere 3 ayrı dalda 47 ayrı ders eğitimi gören "bordo bereliler", 3.5 yılda yetişmektedir. Yurtiçinde 72 hafta süreli temel nitelikli kurslar gören elit askerlere, bu eğitimden sonra yurtiçi ve yurtdışında ihtisas eğitimi verilmekte, ihtisas süreleri 10-52 hafta arasında değişmektedir. Yaklaşık 3 - 3.5 yıl sonunda adaylar, gerçek bir "bordo bereli" olmak suretiyle özel timlerde görev alacak duruma gelmektedirler.
    Yurtiçinde; savaş beden eğitimi, özel harekat, yakın muharebe, teşhis-tanıma, uzak mesafeli keşif ve devriye, sızma, yaşamı sürdürme - sorgulama sorguya mukabele, kaçma - kurtulma, hedef tarifi - ateş tanzimi - hasar tespiti, özel operasyon, psikolojik harekat, halka yardım, paraşüt, komando, gayri nizami savaş, koruma, kış muharebesi, kurbağa adam, serbest paraşüt eğitimi.
    İhtisas kurslarında; atlatıcı ve yer ekip komutanlığı, tahrip teknikleri, mayın ve bubi tuzakları, ilk ve acil yardım, cerrahi teknisyen, hayatta kalma-kurtulma, cephane imha, hafif silah uzmanlığı, ağır silah uzmanlığı, istihbarat uzmanlığı, harekat uzmanlığı, muharebe kursları, psikolojik harekat kursları, muharebe arama-kurtarma (MAK).

UMARIM OLURSUN.) Olunca yazarsan sevınırım facoL..)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Focal
    Focal's avatar
    Erkek
    Martech bilgin icin t$k ederim :) işte bende bunu ogrenmek istiyordum..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Bir astsubay olarak söyleyim en basiti uzman erbaş olarak kadroya dahil edilirsin.. sana kaynak olarak konuda kilit zaten

http://tr.wikipedia.org/wiki/Bordo_Bereliler buraya bakmanı oneririm

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pitbull
    pitbull's avatar
    Erkek
    selamlar oncelikle ben 87/4 7.jandarma komando eğitim  alayında 105 gunluk özel harekat c-timi eğitimimi bitirdim oncelikle sunu diyim sana özel harekat c-timlerini sadece izmir yeni foca yetistirir ve ayriyetten 100 kısılık secilmis bir grupta manısa kırk ağactan yeni focaya gelir burda 105 gunluk egitim alırsın sonra dagıtıma gidersin c-timi olarak askerlıgını bıtırdıgın zamna subay olarak askerıyede kalma sansın war bordo berelılere gelınce c (cobra) b (bordo bereli ) a ise (sas veya sat) komando olarak yetistirilirler bordo berelı olma ıstıyorsan oncelıkle c tımını bıtrmen lazım doguda 3 sene çatıştıktan sonra zaten rutbe alırsın sonrasında ıse eski foca ya dılekce yazarsın ve bordo berelı olma sansın dogar benımm bıldıgım kadar bunları dene olursan ne mutlu ama sen ınternetten ıyı yanlarını ogrenmıssın bırde kotu  yanları warkı onlar ıse timde en ufak bır hatan butun tımı yakmana sebep olur o egıtımlerı kaldıracak bır bunyede  ısen yap derım yoksa sonradan pisman olupta her bı seye kufur etme ;) zaten c - tımıne gonullu olarak gırıyorsun secme olarak dııl barfix ın ıse ıyıyse gırersın merak etme hayırlısı eger detaylı bılgı almak ıstersen tupac519 beklerım eklersın benı hadı byee
Toplam Hit: 28647 Toplam Mesaj: 40