Bozuk Cd Nasıl Düzelir?
-
-
Olmadı hocam 3 tane cd kurabiye gibi duruyo elimde :(
-
sen forumdakilere bakacak olursan o cd ler birazdan hiç çalışmaz hale gelecek çok önemli ise data kurtaran firmalara başvur
-
Artık p.tesi bikaç pcde daha deniycem olmazsa frizbi hesabı sallarım balkondan..
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------Artık p.tesi bikaç pcde daha deniycem olmazsa frizbi hesabı sallarım balkondan..
-----------------------------hacı o zaman ilkel yöntem dene.
Tükür! ama öyle böyle değil afedersin balgamlı. dalga geçmiyom dene bi de öle. ama kullandığın bez çok önemli daha da bozma !
bi de CD üstünde yeşil yeşil minik minik halkalar oluşmuş mu?
eğer öleyse video kurtaramazsın. resim bile zor.
ama txt ya da doc varsa içinde kurtarılabilir.
-
isobuster, cdroller gibi programlar vardı. Onlarla şansını deneyebilirsin.
Bir de çizik giderici kitler satılıyor cd-dvd ler için, çizikleri kapatıp kurtarmayı sağlıyor.
Tabi her zaman işe yarayacak diye bir kaide yok.
Umarım kurtarırsın.
Kolay Gelsin.
-
programları denedim olmadı üzerine afedersiniz bi s.çmadığım kaldı,bir sigara eşliğinde denize taş atıp kaydırırcasına savurdum Ankara'nın tozlu asfaltına...
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------programları denedim olmadı üzerine afedersiniz bi s.çmadığım kaldı,bir sigara eşliğinde denize taş atıp kaydırırcasına savurdum Ankara'nın tozlu asfaltına...
-----------------------------geçmiş olsun.
en azından artık problem kalmadı
-
muz süreydin olurdu belki.
-
Ne muzu hocam kendi b.kumu sürecektim o raddeye geldim,zaten salladım balkondan.Olmazsa siz yine bildiklerinizi yazın birinin ihtiyacı olur..