folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bozulan Flash Diskten Veri Kurtarabilirmiyiz

Bozulan Flash Diskten Veri Kurtarabilirmiyiz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

beyler 3 gecedir uyumuyorum flash a virus girdi sanırım flashı taktıgımda flasşın ismi taşınabilir disk olarak geçiyordu ve açılmıyordu sora chekdisk etim açıldı düzeldi dolu oldugunu gösteriyor ama verilerin bazıları geldi sadece geri kalanı nı da buldum flashın içinde gizli dosya oalrak geçiyor ve uzantıları.chk olarak degişmiş resimelr olsun doc dosyaları olsun hepsi chk hot boyla dün konuştum souk bir bardak su iç dedi üstüne bu chk leri çözmemizin bir yolu varmı veya o bilgileri kurtarmamın kafayı iyecem flashı çekiçlicem de bilgilere üzülüyorum yedegini de almıştım ki şans hdd yandı eşşek şansı resmen

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    hocam iyi bi antivirus le tarat bence. örneğin avira.

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    combofix ile taratabiirsin gvenli kipte.. korkma verilerini herşekilde alabilirsin.Olmazsa linux ortamında verilerini rahatça kopyalayabilrsin.. Oradan virusleri silip windowsta gerekli işlemler de ypabilirsn, bi çok çözüm var

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    dostum virus filan kalmadı içinde zatenben backtrack işletim sistemi kulanıyorum backtrack ta da bildigin gibi virusler çalışmıyor win virusleri ordan sildim hepsini de win xp de chk etigim için flashı içerisindeki dosyalar .chk olarak degişti ve kafayı yedim yiycem az kaldı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

http://rapidshare.com/files/258335156/File.Scavenger.v3.2.rar.html

Mükemmel bir kurtarma programı. 

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    verruckt
    verruckt's avatar
    Erkek

legion_of_doom bunu yazdı:
    -----------------------------
    combofix ile taratabiirsin gvenli kipte.. korkma verilerini herşekilde alabilirsin.Olmazsa linux ortamında verilerini rahatça kopyalayabilrsin.. Oradan virusleri silip windowsta gerekli işlemler de ypabilirsn, bi çok çözüm var

hocam combofix in tehlikeli bi yanı war mı ?? ben gecen sene stajda kullandıgım makıneyı combofixle tarattım reset attım bı daha acılmadı :) sonra ogrendım kı harddısk calısamaz hale gelmıs :) format dahı atamamıslar. bu bı tesaduf mu yoksa bu programın bole bı durumu war mı ???

Zencinin malı züğürtün çenesini yorar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    bi çok kez kullandım ve öyle bir sorunla karşılaşmadım karşılaşanı da duymadım.. combofix virusleri siliyor, bu virusler dosyalarına bulaşmışsa onlarıda siliyor. Temizleme algoritması yok bildiğim kadarıyla, direk siliyor :)

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    ya soruyu anlamiyorsunuz. yada ben yanlis anliyorum galiba (?). adam virus silmis flas diskten. ancak virusun etkiledigi dosyarlarin adlarini (uzantilari) nasil eski he getirecegim diye soruyor heralde.. bun kolay bir cozum yok sen deneye deneye bulacaksian artik heralde :!!'^+%&/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

beyler benim artık virusle ot la bokla işim yok de olayım şu .chk leri geri nasıl yuklicem ya chk yerine kendi uzantılarına dönmesıne nasıl saglıyabilirim

(taragı yedik gibi me geldi hepsni tek tek ayıklamak ömür süre orda dünya kadar script dünya kadar yazı dökümanı vardı kitaplar vardı fotorlaflar exeler rar lar ve daha bir ton şey)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

verruckt bunu yazdı:

legion_of_doom bunu yazdı:

hocam combofix in tehlikeli bi yanı war mı ?? ben gecen sene stajda kullandıgım makıneyı combofixle tarattım reset attım bı daha acılmadı :) sonra ogrendım kı harddısk calısamaz hale gelmıs :) format dahı atamamıslar. bu bı tesaduf mu yoksa bu programın bole bı durumu war mı ???

yok ben bir çok pc üstünde denedim combo iyidir

içinde virüslü dosyamı vardı ozman ms dos da alacaklarını alsaydın daha iyi olurdu sanırım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    anti vürüsle taratıcan ama adı üstünde bozulmuş çok ümitlenme gene :)

Konumu silenlere inat kürdüm
Toplam Hit: 2297 Toplam Mesaj: 15