Bravo Vatandaşıma :) Umarım Öderler :)
-
"Bir gün itibariyle hasarımın,zararımın tutarı ; (manevi olarak çektiğim sıkıntı, eziyet, emek, uğraş ve sinir bozukluğu hariç olmak üzere) 2.500.00 YTL civarındadır. Bozulan gıdalarımın listesi aşağıdadır . "
:D:D:D:D:D:D süpermiş lan bu gül gül öldüm :D
demekki sıkıntı, eziyet, emek, uğraş ve sinir bozukluğu dahil olsa 10.000.00 YTL alıcaktı :D:D:D
-
güzel 250 de önceden yatırmış lagaluga yapmayın dio :D
-
Maşallah amcamın ev kasap ve kuruyemişçi dükkanı gibi bi tekel bayisi eksik orda :)
-
hep bankalarmı halkı s.kecek birazda halk s.ksin. umarım tazminatı alır.fazla ümidim yok ama gönlüm senden yana
-
bence gayet haklı bi dava peşinde arkadaş..
ama(..) tek sorun inş. o listedekiler doğrudur şayet davayı kazandığı takdirde ya da kazanabilmesi için delilleri göstermesi gerekmekte..
ha deyince ona 2.500.00 YTL yi vermezler heralde (:
edit: oyak bank olarak kalsaydı olmazdı x|
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------aksi halde yasal bankanız aleyhinde haklarımı kullanacağımı ve hesabımı bankanızdan çekmek durumunda kalacağımı (ve hatta tüm yakınlarımın aynı tür davranış içine gireceğini) saygılarımla bildiririm..
işte buraya koptum
-----------------------------nie bir insan banka aleyhinde haklarımı kullanamazmı ?
-----------------------------"Yasal bankanız aleyhinde haklarımı kullanmak........"
Doğrusu:"Bankanız aleyhinde yasal haklarımı kullanmak"
Arkadaşın Koptuğu Yer bu da olabilir, parantez içindeki kısım da olabilir,ikisi birden de olabilir,başka bir şey de olabilir:)
Ama ben hakim olsam hiç düşünmeden banka aleyhine 10.000 Ytl ödeme cezası veririm...Bol şans...
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------aksi halde yasal bankanız aleyhinde haklarımı kullanacağımı ve hesabımı bankanızdan çekmek durumunda kalacağımı (ve hatta tüm yakınlarımın aynı tür davranış içine gireceğini) saygılarımla bildiririm..
işte buraya koptum
-----------------------------nie bir insan banka aleyhinde haklarımı kullanamazmı ?
-----------------------------"Yasal bankanız aleyhinde haklarımı kullanmak........"
Doğrusu:"Bankanız aleyhinde yasal haklarımı kullanmak"
Arkadaşın Koptuğu Yer bu da olabilir, parantez içindeki kısım da olabilir,ikisi birden de olabilir,başka bir şey de olabilir:)
Ama ben hakim olsam hiç düşünmeden banka aleyhine 10.000 Ytl ödeme cezası veririm...Bol şans...
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------aksi halde yasal bankanız aleyhinde haklarımı kullanacağımı ve hesabımı bankanızdan çekmek durumunda kalacağımı () saygılarımla bildiririm..
işte buraya koptum
----------------------------- ve hatta tüm yakınlarımın aynı tür davranış içine gireceğiniburada da çaktırmadan tehdit ediyor.:D
-
Bizim Burdaki Şube İzmir üçkuyular .