Breathe Right
-
Bu ürününden uzun zamandır haberdardım ancak dememiştim, internetteki çoğu olumlu ve birkaç olumsuz yorumun ardından gittim
ve satın aldım.Ürünün bir kutusu 14 TL içinde 10 Adet bulunuyor. Büyük , Normal , Şeffaf , Mentollü gibi farklı modelleri var , mentollü özellikle
burnu hastalıktan ötürü tıkalı olan grip veya üşütmüş kişilere öneriliyor.
Ürünün normal versiyonunu uyumadan 10 DK önce taktım gerçekten çok hafif , ilk hamlede doğru takamadım diye endişe etmeyin
çıkartıp düzeltebilirsiniz , taktıktan bir kaç dakika sonra varlığını hissetmiyorsunuz sadece bol oksijenin keyfini sürüyorsunuz.
Gelelim etkilerine , Oldukça rahat uyudum 3 rüya gördüm ve bu rüyaları çok iyi hatırlıyorum. Sabah 6 da uyandım ve zinde uyandım.
Herkeze öneriyorum , ha şimdi diyebilirsiniz plasebo etkisi diye, aldığınız oksijenin farkını ilk anda hissediyorsunuz zaten yani bu kadar
etki görmeseniz bile fark yaratacağı ortadadır. Daha büyük boy paketlerini daha uygun fiyata bulabiliyormuşuz sanırım daha araştırmadım
Şeffaf olanını dışarıdada takabileceğiniz şekilde tasarlanmış. Deneyin. Uyku ile ilgili sorun yaşayanlar daha fazla faydasını görebilir.
-
benimde uyku sorunum var bi deneyeyim bunu
-
Daha Önce Kendi Arkadaşlarımdan Duymuştum. Gerçekten İşe Yarıyor Felan Demişti.
Bunun İngiltere de Daha Ucuz Olduğunu Öğrenmiştim. Arkadaşa Getiricektimde Olmadı.
-
herkesin aklına gelen soruyu ben sorayım
normal bant yapsak olmazmı :F
-
DestinatioN bunu yazdı
herkesin aklına gelen soruyu ben sorayım
normal bant yapsak olmazmı :F
pringles kapagından yapma yöntemini anlatmışlar bant kullanarak bir forumda ama her gün onla ugrasacagına git al hocam rahat bir uykuya bu para verilir bence :D
-
ya tayfun sende her oto boku alıyon :D
-
internetten beleşini göndercez diye form doldurttular ama göndermedi itneler :/
-
Bende deniyim bari nerden bulabiliriz ?
Eczane, internet ?
-
Branxian bunu yazdı
Bende deniyim bari nerden bulabiliriz ?
Eczane, internet ?
eczanelerde ve marketlerde var , market olarak migrosta gördüm diğerlerinde de vardır ama hepsinde değil tabi hangileri araştırmak lazım.
-
adamlar kampanya yaptı tanıtım ürünü diye 2 kere istedik yok gelmedi.şikayet vara yazdık yine yok.
-
10 numara üründür. bende inanmıyordum ama deneyince gördüm taktıktan 15sn sonra fark ediyorsun. ama çıkarınca 5sn etkisi kayboluyor.