Bu Adam Hackerlığın Ötesinde :|
-
Adamın ismi Max Cornelisse2 dk lık bir araştırma ile adamın bir sahtekar oldugunu öğrenebilirsiniz.Sadece çalıştığı firmaynın reklamını yapmak için düzmece oyun bunlar
-
bu konunun hacker lık baslıgı altında verılmesıne bı anlam getıremedım adam kurulmus sistemler uzerınden wi-fi ve plc teknolojisiyle bı ıkı islem yapıyor verdıgım ucuncu lınkte zaten alta gecen ıngilizce alt yazıyı okursan anlarsın koca plc ce radyo frekansı die belirtmiş :D hackerlıkla pek alakası yok anlıcagınız kurulmus sistem gusel işliyoo:D:D olay bu...
-
Oha Felan oldum yahu. :) Aşmış bu çocuk, İsko bakta Hacker gör eh eh eh.
Edit Hackerlikle Alakası Yokmuş İsko Sen yinede Bi uraş. :) Çözeceğine inanıyorum. Umarım okuyordur bu yazılanları. :)))
-
nuda hackmila ben telefonla televizyonu kontrol ediyordum blututla bisey yolluyodum millete tum mesaji cartu curtu geliyodun haha
bu pc ile evin elektiriginide havkler ozaman cunki kopru demisiniz benim bir arkadas calisirken gordumde tamamen bir elektirik devresi dugmeye basiyordu aciliyordu bunu neresi hacklenir nasil hacklenirki valla sastim
-
bende geçen bizim kapının ziline basmak suretiyle rusyaya nükleer füze yolladım amerikadan.
vidyo çeker koyarım hadi banada inanın nolur nolur nolur.com :|
-
avrupalı amele :|
-
wahy be adamaşmış valla varmıdır öyle bir adam :))
-
porshe hack muhaha... gökdelene sql injection yapıyo adam vay anasını..
video değiştirmede baya ustalar.
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------Beyaz Show'a izleyici olabilmek için bile 50 grama sahip olmamız gerekiyormuş :|
Programı dikkatli izlersen, konukların %80'inin kız olduğunu göreceksin :)
-----------------------------
swoolum önemli değil :C ben gittiğimde seni çağırıcam kolay iş içeri girmek kanald bizim :Fyaaww ben anlam veremedim adama hacker mı sahtekar mı ipne güzel şeyler yapıyo ama :C
-