Bu Adam Hackerlığın Ötesinde :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimist_98
    pesimist_98's avatar
    Erkek

ben merak ettim şimdi bu adamla yolda kalınırmı acaba bi düşünsenize :D

lastiğide GPRS ile şişirir bu adam

İmzaya Gerek Yok Adım Yeter..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    Image

Tabi tüm bunları aslında reklam olarak yapmışlar. Amsterdam'daki ITAF adındaki bir IT akademide çalışan Max ile firma bir şekilde kendini tanıtmış. Ana haber bültenlerine çıkmışlar haliyle.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Reklam amaçlı videolar bunlar, ama amacına ulaşmışlar.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalfa
    kalfa's avatar
    Erkek
    http://www.youtube.com/watch?v=X5s2yxhskro

bu vidyoyu izlerseniz çocuk show programında bunlar gerçek değil diyor zaten
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    sosyal mühendislik buna derim adam 10 numara mulayim.Gazman yanında halt etmiş.Bombacının teki..

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek
    aslı8nda imkansız deil sadece boardların kontrol paneline giriyo bu tablolar zaten bilgisayarlardan yanına kablo sokulup  metin girilerek oluyo bu da wireles olanı imkansız deil

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Sosyal mühendislik bunun neresinde bana bir söyleyin Allah aşkına. Hadi diyelim adam bunu wirelessten sızıp yaptı, bu şimdi sosyal mühendislikmidir?

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

SpoofU bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sosyal mühendislik bunun neresinde bana bir söyleyin Allah aşkına. Hadi diyelim adam bunu wirelessten sızıp yaptı, bu şimdi sosyal mühendislikmidir?
    -----------------------------

Aynen

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    bunlar ne yazık ki doğru :) rusyada yapıyorlar böyle.Ben Rusya da yaşadım.Yalnız bu bebe rus deil :D

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SwmeRt
    SwmeRt's avatar
    Erkek
    http://www.youtube.com/watch?v=vigENr_d0e0&feature=related bide buna bakın max denen yani bu işleri çeviren çocuğun utube accountuna başka birisi giriş yapıyor .. Artık ne kadar doğru bilmem ama onlara inanılacağına buna inanmak daha mantıklı :)
Toplam Hit: 7974 Toplam Mesaj: 39