Bu Bağımlılık Değilde Nedir?
-
http://www.siyahgazete.com/facebook-giremeyince-112i-aradi-3049h.htm haber herşeyi özetliyo arkadaşlar ...(C/P) ancak benim anlamadığım nereye gidiyoruz biz böyle ya bağımlı olduk abi...
Facebook Giremeyince 112'i aradi
Bu kadarı ancak bizim Bu kadarı ancak bizim ülkemizde olur dedirtten bir olay yaşandı bizim ülkemizde , hemde bu gece (11.12.2012) 'deTüm dünyada erişiminde aksaklik yaşanan sosyal paylaşım sitesi facebook giriş yapamayan genç tam 54 kere 112 acil servis hattına , facebookuma giremiyorum lütfen yardım edin şeklinde ihbarda bulundu .112 görevlileri her gün karşılaştıklari yalan veya asilsiz ihbarlar üzerine pek üzerine gitmeselerde 20 aramadan sonra olay bölgesine polisler sevk edildi , gençin sevgilisiyle kavga ettiğini telefonunda kontür olmadığı için konuşamadığını ve kendini kötü hissetiği için böyle yaptığını söyledi . Üniversite öğrencisi genç gelen polislerden ilk olarak telefonlarini kullanip kullanamayacaklarini sorarak , kavga ettiği kız arkadaşını aradi .
Facebook'taki Son Mesajı ;
Facebooktaki son paylaşımı ise siteye girdikten sonra yazan genç , sevincini ve siteye sevgisini dile getirdi. -
Bağımlılık değildir, hayır. Ağır mallıktır.
Edit: Aşağıda silinen konu kayıtlarında adı geçen müridleri peşinen tenzih ediyorum. Bilişim forumuna konu açmak bir şeydir, beyin hücrelerine format atmış gibi ısrarla acil ilkyardım hattını aramak bambaşka bir şeydir.
izzmarit tarafından 11/Ara/12 02:37 tarihinde düzenlenmiştir -
izzmarit bunu yazdı
-
izzmarit bunu yazdı
gerizekalıdır
-
ahahahha
Konu ID: 169895
Konuyu Acan : kaygusuz
Konu Başlığı : face yine gitti
Silinme Sebebi : iki alttaki konunun silinme sebebi ile aynıKonu ID: 169892
Konuyu Acan : BlacKShelD
Konu Başlığı : Facebook‘a 11 Aralık tarihi itibari ile girilemiyor.
Silinme Sebebi : Her sorun yaşanan site için konu açılacak olsaydı vay halimize. Bekleyin biraz elbet düzelir -
Mack zukberkin tecâvüzüne uğrayasıca.
-
daha küçük puntolarla yazsaydılar keşke
-
Salak çok napcan aga
-
izzmarit bunu yazdı
Edit: Aşağıda silinen konu kayıtlarında adı geçen müridleri peşinen tenzih ediyorum. Bilişim forumuna konu açmak bir şeydir, beyin hücrelerine format atmış gibi ısrarla acil ilkyardım hattını aramak bambaşka bir şeydir.
bu konu mallıktır orası ayrı ama face kapansa intahar eder böyleleri bu bağımlılıktan bahsediyorum...
-
sevgilisiyle konuşması yarım kalmıştır maldonadanın :)
-
izzmarit bunu yazdı
+1