Bu Bağımlılık Değilde Nedir?
-
Demekki neymiş; beyni arada çalıştırıp zinde tutmak lazımmış. Çalıştırmayınca bu amipler gibi oluyorsunuz.
-
Beynini ilkokulda sıranın altında unutan üni'linin dramı. Oh mis hafifim hafifsin hafif
-
Yabancı biri bana Türk insanını tanıt dediğinde mala bağlıyorum. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Bu olayları bu insanları nasıl görmezden gelip anlatayım diyorum. Dünyanın hiçbir yerinde bu mallığı yapan, ota boka acil servisi arayan insan yoktur. Ama TR kendi başaına başlıca bir dünya olduğundan çok rahat bir şekilde neredeyse bilgisayar bozuldu gelin acil yapın diyecek.
Abi yani eğitim de veriliyor. Bilmiyorum hata nerede. Keşke devlet süzgeç reklamlarına önem verse, tvlerde kamu spotu olarak yayınlansa.
Böylelerini görünce sinir krizi geçiresim geliyor. Ülkemin adını kirletiyorlar.
-
Hacılar haber yalan la nasıl da gaza geliyolar hemen :D
-
KaRaKuLe bunu yazdı
ben inanıyorum ya :D ama adam polisin geleceğini biliyodu bence sonrada onların telefonu kullanmış baksana :D
-
harddeath0070 bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
ben inanıyorum ya :D ama adam polisin geleceğini biliyodu bence sonrada onların telefonu kullanmış baksana :D
Hoca saçma sapan konuşma site toplam 20dk kapanmadıki ya adam 54kere aramayı zaten min 40dkda yapabilir allaşkına böyle bişeye nasıl inanabiliyorsunuz ya
-
Arkadaş bunlara devletin memurunu boş yere meşgul etmekten ceza kesilmemiş mi :P
-
Yalan haber amk, ne isim var ne lokasyon. Biktik su facebooktan, ne ilgidir su sacma siteye. Reklami bile prim yapiyor.
-
KaRaKuLe bunu yazdı
Türk insanında bunu yapabilme potansiyel olduğu için şöyle bir bakınca "evet olabilir mümkündür" diyor ve pek sorgulamadan doğru olduğunu varsayarak yorum yapabiliyorsak, gerçek ya da değil ne farkeder (:
izzmarit tarafından 11/Ara/12 12:30 tarihinde düzenlenmiştir -
KaRaKuLe bunu yazdı
Hocam bu ülkede 112'yi arayıp da "sıcak ekmek var mı abi" diye kafa yapan gençlerimiz var. İnanmayalım da ne yapalım ? :P